En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Benim Herife kırarsan yaparım diyorum. Geçen gün elmalı kurabiye harcını yaptırdım tarif ederek, dolma içinin soğanları ı doğrattım, adama adı yetiyor
Bende öyle yapıyorum. Hatta elmalı kurabiyeyi çok seviyor.Yardım edersen yaparım dedim en son beraber yaptık1 ay falan oldu bir daha istemedi

Tamam bunu tuttum ben böyle yapıcam
Pizza yapar atardım bi ara böyle. Çiğden atılan şeylerde sıkıntı yok bizde öyle yiyoruz
Sende öyle yap.Yeterki dolapta yer olsun
Ben içine sadece ceviz koyarak şöbiyet yapıyorum.Yani istediğim kadar ıslatmak için.Bir kaba dolduruyorum.İstersem su ile istersem süt ile şerbet yapıyorumAma artık favorimiz sütlü

Önüne geleni yiyen eşlerinizin kıymetini bilin
Ya benimki gibi sebze yemem, dünkü yemeği yemem, pasta kek kurabiye yemem, illa şerbetli tatlı diyen bi eşiniz olsaydı
Yemek seçen eş zordur. Sürekli ne yapsam diye düşünmek zorunda kalırsın. Senin sevdiğini o sevmezzor gerçekten

Ooo şöbiyet süper kesin yenir

Önüne geleni yiyen eşlerinizin kıymetini bilin
Ya benimki gibi sebze yemem, dünkü yemeği yemem, pasta kek kurabiye yemem, illa şerbetli tatlı diyen bi eşiniz olsaydı
Ekleme yapayım, arkadaşlar bilir. Eşim sadece tatlıyı ne olursa olsun yer.
Yemek olarak et, balık, baklagil harici yemez
Sebzeyi sadece kendim için alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…