- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Tamam canım gönlünü ferah tutKızlar kan verdim şimdi,kan alan kız yaşancı pozitife benziyo aslında dedi silik olduğu için , ama bilemem kana bir bakalım dedi. 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah
Ah canım o 1 saat nasıl geççek bilmiyorum üzülmekten çok korkuyorumTamam canım gönlünü ferah tut
Kız bütün ümitlerimi çöpe attıııAh canım o 1 saat nasıl geççek bilmiyorum üzülmekten çok korkuyorum
ayyy onlara bakma sakin.onlar istiyo kipkirmizi olsun.benm uc gun gecti havalardandr dediler tamam 2.0 cikti ama genede hamileydim :)) kulak asma olelerineKızlar kan verdim şimdi,kan alan kız yaşancı pozitife benziyo aslında dedi silik olduğu için , ama bilemem kana bir bakalım dedi. 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah
Canım allah analı babalı büyütsün allah hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına.bu testi yaptığında adetine kaç gün vardıBuradaki insanların %90 ı silik 2.çizgiyle öğrenmiştir hamileliğini. Ben dahil. Hatta bak resmi bile duruyor. Allah bilir yani hemşireleri takma sakın.
Ay evet yaaa zorrr keşke şeker aleti gibi bi alet olsada kanla evde ölçsek aahahahahamilesin inşallah çok güzel rabbim hayır etsin :) beklemek çok güzel böyle bir haberi :)
3 ya da 4 gün olmalıCanım allah analı babalı büyütsün allah hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına.bu testi yaptığında adetine kaç gün vardı
Tabi canım ilk işim buraya yazmak olcak olumlu yada olumsuz.beni teselli edersiniz artıkbize haber vermeyi ihmal etme
Benimde işte cuma hastalanmam lazım. 25inde yumurtam çatladı ovu ile yakaladım3 ya da 4 gün olmalı
Benimde işte cuma hastalanmam lazım. 25inde yumurtam çatladı ovu ile yakaladım
Teşekkür ederim canım iniallah kan tahlilimdede herşey yolunda gider hüsrana uğramaktan çok korkuyorum
herkesin kan araligi var canim.benm hep 0 cikardi 2.0 cikinca suphelenmstm dr da ne var nede yok diyeblrm bekleyip tekrarlayalm demisti.ben evde dyaanamyp normal test yaptim bi kac gun sonra cikti hemen.insallah senin vardr pozitif dusun ki testler ikiside bozuk olamazHadi yaa ayy.ama benim idrarda silikte olsa belli ediyorsa kandada çıkmassı şazım diye düşünüyorum.benim geçen ay 0,13 tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?