Predictor early ikinci çizgi

Ikısını aynı gun yaptysan sunu anlıyrzkı erken testte normal testte aynı cıkaryr hayrlı olsunn

Kızlar kan verdim şimdi,kan alan kız yaşancı pozitife benziyo aslında dedi silik olduğu için , ama bilemem kana bir bakalım dedi. 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah

Kızlar kan verdim şimdi,kan alan kız yaşancı pozitife benziyo aslında dedi silik olduğu için , ama bilemem kana bir bakalım dedi. 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah
ayyy onlara bakma sakin.onlar istiyo kipkirmizi olsun.benm uc gun gecti havalardandr dediler tamam 2.0 cikti ama genede hamileydim :)) kulak asma olelerine

Hadi yaa ayy.ama benim idrarda silikte olsa belli ediyorsa kandada çıkmassı şazım diye düşünüyorum.benim geçen ay 0,13 tü

Buradaki insanların %90 ı silik 2.çizgiyle öğrenmiştir hamileliğini. Ben dahil. Hatta bak resmi bile duruyor. Allah bilir yani hemşireleri takma sakın.

Eklentiler

• IMG_2068.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 758
Allah yüzünü kara çıkarmasın canım. Bende şimcik Meryem suresini okuyordum :)

hamilesin inşallah çok güzel rabbim hayır etsin :) beklemek çok güzel böyle bir haberi :)

Buradaki insanların %90 ı silik 2.çizgiyle öğrenmiştir hamileliğini. Ben dahil. Hatta bak resmi bile duruyor. Allah bilir yani hemşireleri takma sakın.
Canım allah analı babalı büyütsün allah hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına.bu testi yaptığında adetine kaç gün vardı

Hadi yaa ayy.ama benim idrarda silikte olsa belli ediyorsa kandada çıkmassı şazım diye düşünüyorum.benim geçen ay 0,13 tü
herkesin kan araligi var canim.benm hep 0 cikardi 2.0 cikinca suphelenmstm dr da ne var nede yok diyeblrm bekleyip tekrarlayalm demisti.ben evde dyaanamyp normal test yaptim bi kac gun sonra cikti hemen.insallah senin vardr pozitif dusun ki testler ikiside bozuk olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…