Predictor early ikinci çizgi

Ovu ne marka nasıl oluyor bana da bilgi verin ? Hoş bu ay doktora gideceğim ama..
Laboquick birde miratech le yaptım canım ikiside aynı gün pozitif vermişti. Ovulsyonu yumurtlama haftasına girdiğiklerinde yapıyorlar ama ben pko yum ne zaman çarlıcağı belli olmuyo oyüzden ben adetim bittiği gibi yapmaya başladım.telefon uygulamasında 26sı gösteriyodu mesela ama benim 25 inde çatladı.ve 26sında direk silikleşti.ovu yapmasaydım kaçırcaktım

bu ay onu riske atmamak için ben doktora gideyim değil mi kuzum en iyisi? daha önceden kullandım ama hep silikti benim. Sonuç alamadım.

Bir rahatsızlığın varmı yavrum ? bide ovu yapmaya ne zaman başlamıştın adetin bittikten sonra,

hiç bişeyim yok evlendikten sonra gitmiştim doktora ama bebek düşünmüyorduk bir baksın istedim yumurtalıklarıma hiç bir sıkıntı yok demişti. Dört aydır deniyoruz işte . Geçtiğimiz ay kullandım ovu testini adetim bittikten 1 hafta sonra başladım kullanmaya hergün yaptım. Ama sonuç alamadım.

cakiltasi35 merakla bekliyorum sonucu benim adete 4 gün kala aynı testten yaptım seninkinden biraz daha silik çıktı aynı gün kan verdim 22.94 tü :)
Darısı başına daha bile yüksek olabilir bence bata ne kadar var bilmiyorum

Hangi marka kullandın canım.geçen ay bende yakalayamadım.ama onun yöntemi var ilk idrarla yapmıcaksın bide yapmadan önce 2-4 saat idrar tutup bişy içmiceksin.çok zorlanıyosun hergün 2,3 saat bişy içmeden ki ben çok kahve içen bir insanım ama bebiş için yapçan :)

Canım eşine harika bir doğum günü hediyesi olmuş kan sonucun çıkmadı herhalde daha ama ben yüksek bir değer göreceğine eminim hayırlı olsun hamileliğin :) ben de ovulasyon ile takip ettim henüz 3 gün geçti çatlamanın üzerinden dua et bize de :)

Ay çok heyecanlandım bende cuma günü yapicam test adetime 4 gün kalmış olacak sonucu alınca yaz hemen inşallah vardır :) o dediğin ani harekette kasik yırtılması bende de oluyor henüz tek belirtim o :)

Ay çok heyecanlandım bende cuma günü yapicam test adetime 4 gün kalmış olacak sonucu alınca yaz hemen inşallah vardır :) o dediğin ani harekette kasik yırtılması bende de oluyor henüz tek belirtim o :)

Kuzum bende Cumayı bekliyorum 15 i adet olmam gerekiyor :)

Bu ay doktor kontrolünde yapacağım canım kararlıyım. Bu strese böyle dayanamıyorum. Hadi senin saatin gelmedi mi sonuç için ?

Canım allah her isteyene sağlıklı bir bebek nasip etsin allahımmm,inşallah nasip olur hepimize benimde sonucum çıkmadı daha bekliyorum

Canım allah her isteyene sağlıklı bir bebek nasip etsin allahımmm,inşallah nasip olur hepimize benimde sonucum çıkmadı daha bekliyorum

Amin canım amin inşallah şimdi sen güzel haberi ver de bize de umut olsun bende pko var evlendiğimden beri çok karamsarım zaten 6 aydır da olmuyor

benimde yoktuda dün baya ağır temizlik yaptım koltukları çekiştirdim bide benim sehpam eşşek ölüsü gibi kaldırmak mümkün değil ittire ittire halıyı çıkarttım halıları yıkamaya verdim ahahha bütün hikayemi anlattım buarada,neyse o işlerden sonra akşam rafa uzanırken ve ani hareketlerimde yırtılma hissi başladı halada devam ediyor

Döngüm çok uzun canım mesela bu ay adetin 35.günü ovulasyon testi pozitif oldu geçen iki ay doktorla yumurta takibi yaptım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı
Benimde döngüm 35 ama benim 21 yada 22. Günde çatlıyo ne zaman hastalandığın yada kaçıncı gün çatladığı önemli değil önemli olan çatlıyabiliyo olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…