- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Aynen canım şükür ediyorum ki yumurta olgunlaşıp çatlayabiyor geç bile olsaBenimde döngüm 35 ama benim 21 yada 22. Günde çatlıyo ne zaman hastalandığın yada kaçıncı gün çatladığı önemli değil önemli olan çatlıyabiliyo olması
Bariz var canım belli erken öğrenmek pekte iyi değil sonra da zaman geçmek bilmiyorKızlar beklerken şimdi bi test daha yaptım erken.. bütün testler mi bozuk ???? (Ojemin kusuruna bakmayın haha)
Aynen pko olup hiç hastalanmayanlar var kuzumAynen canım şükür ediyorum ki yumurta olgunlaşıp çatlayabiyor geç bile olsa
Klomen de kullandım iki ay çok şükür yumurta oluştu onunla da inşallah birgün bebeğim de gelecekAynen pko olup hiç hastalanmayanlar var kuzum
Evet canım ama eşime doğum günü süprizi yapmak istedim. Ve eğer hamileysem eşime doğum günü süprizi olucak, netten hesapladım doğumuda 18 kasım gözüküyo oda bana doğum günü hediyesi olucak benim doğum günümde 17 kasımm..Bariz var canım belli erken öğrenmek pekte iyi değil sonra da zaman geçmek bilmiyor
İnşallah canım benim kaç yaşındasınKlomen de kullandım iki ay çok şükür yumurta oluştu onunla da inşallah birgün bebeğim de gelecek
26 canım sen kaç yaşındasınİnşallah canım benim kaç yaşındasın
Ayy ne güzel tesadüfler bunlar inşallah hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin herşey dilediğin gibi olur inşallahEvet canım ama eşime doğum günü süprizi yapmak istedim. Ve eğer hamileysem eşime doğum günü süprizi olucak, netten hesapladım doğumuda 18 kasım gözüküyo oda bana doğum günü hediyesi olucak benim doğum günümde 17 kasımm..
Üzülme canım allah kime ne zaman verceği belli olmaz. Ben pko yum ara kanamalarım vardı öksürdüğümde bile kan geliyodu adet olmadığım halde doktor rahim ağzı kanseri başlagıcı dedi takmadım doğum kontrol hapı kullanıyordum ve farkında olmadan hamile kalmıştım ! Gerçi uzun sürmedi ama şimdi tekrar kalmaya çalışıyorum işteAynen bende pco var mesela ben kendim regl olamıyorum ovitrelle Çatlatma İğnesi oldm 13. Gün bugün dün yaptım negatifti ne hamile gibi belirti var ne regl olacak gibi benim de kafam karmakarışık oldu eşimde bende cok üzüldük oyle cıkınca
Ahahah kuzum benim yaa gir duşuna bebeğim ben yazcam zaten buraya daha çıkmadı sonuç..Ayy ne güzel tesadüfler bunlar inşallah hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin herşey dilediğin gibi olur inşallah
Kız hadi ya çıkmadı mı sonuç valla bak duşa gircem seni bekliyorum
Canım ben de iki ay kullandım ovitrelle bana nasip olmadı ama o aylar çok hamile gibi hissettim ben iğnenin etkisiyleAynen bende pco var mesela ben kendim regl olamıyorum ovitrelle Çatlatma İğnesi oldm 13. Gün bugün dün yaptım negatifti ne hamile gibi belirti var ne regl olacak gibi benim de kafam karmakarışık oldu eşimde bende cok üzüldük oyle cıkınca
Hayırlı olsun Allah saglıklı kucağınıza almayı nasib etsin.Arkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
24 canım daha çok genciz yumurtalıklarımız fıkır fıkır.doktor bana dediki vucüdün çok fazla yumurta üretiyo ayıptır demesi kocan tükürse hamile kalırsın hahaha ama sorun yumurtalıklarım da testesteron hormonu yüksek26 canım sen kaç yaşındasın
Ya canım ben cuma yaptım 9. Gün silinti zaten iğne etkisidir dedim dün 12. Gündü yaptım negatifti bugün 13. Gün hic bi belirti yaa ne regl ne gebeliğe belirti olacak sen ne zman regl oldun iğneden sonraCanım ben de iki ay kullandım ovitrelle bana nasip olmadı ama o aylar çok hamile gibi hissettim ben iğnenin etkisiyle
Ben ilk iğnede 19.gün adet oldum canım ikinci ay 14.gün adet oldumYa canım ben cuma yaptım 9. Gün silinti zaten iğne etkisidir dedim dün 12. Gündü yaptım negatifti bugün 13. Gün hic bi belirti yaa ne regl ne gebeliğe belirti olacak sen ne zman regl oldun iğneden sonra
Valla umudum kalmadı en son dün de negatif görünce benden cok eşim üzüldü gözleri doldu cok üzüldümBen ilk iğnede 19.gün adet oldum canım ikinci ay 14.gün adet oldum
Allah seni kız güldürdün beni :) canım bu hormonu düşürmek için bir ilaç bir tedavi yok mu peki24 canım daha çok genciz yumurtalıklarımız fıkır fıkır.doktor bana dediki vucüdün çok fazla yumurta üretiyo ayıptır demesi kocan tükürse hamile kalırsın hahaha ama sorun yumurtalıklarım da testesteron hormonu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?