Predictor early ikinci çizgi

Kızlar beklerken şimdi bi test daha yaptım erken.. bütün testler mi bozuk ???? (Ojemin kusuruna bakmayın haha)

Eklentiler

• IMG_2340.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 901
Bariz var canım belli erken öğrenmek pekte iyi değil sonra da zaman geçmek bilmiyor
Evet canım ama eşime doğum günü süprizi yapmak istedim. Ve eğer hamileysem eşime doğum günü süprizi olucak, netten hesapladım doğumuda 18 kasım gözüküyo oda bana doğum günü hediyesi olucak benim doğum günümde 17 kasımm..

Aynen bende pco var mesela ben kendim regl olamıyorum ovitrelle Çatlatma İğnesi oldm 13. Gün bugün dün yaptım negatifti ne hamile gibi belirti var ne regl olacak gibi benim de kafam karmakarışık oldu eşimde bende cok üzüldük oyle cıkınca

Üstüne birde senin yazdığını okudum eşime doğum günü sürprizi deyince içim acıdı benim de eşimin doğum günü var ona sürpriz yapcktm sözde

Ayy ne güzel tesadüfler bunlar inşallah hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin herşey dilediğin gibi olur inşallah
Kız hadi ya çıkmadı mı sonuç valla bak duşa gircem seni bekliyorum

Üzülme canım allah kime ne zaman verceği belli olmaz. Ben pko yum ara kanamalarım vardı öksürdüğümde bile kan geliyodu adet olmadığım halde doktor rahim ağzı kanseri başlagıcı dedi takmadım doğum kontrol hapı kullanıyordum ve farkında olmadan hamile kalmıştım ! Gerçi uzun sürmedi ama şimdi tekrar kalmaya çalışıyorum işte

Ayy ne güzel tesadüfler bunlar inşallah hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin herşey dilediğin gibi olur inşallah
Kız hadi ya çıkmadı mı sonuç valla bak duşa gircem seni bekliyorum
Ahahah kuzum benim yaa gir duşuna bebeğim ben yazcam zaten buraya daha çıkmadı sonuç..

Canım ben de iki ay kullandım ovitrelle bana nasip olmadı ama o aylar çok hamile gibi hissettim ben iğnenin etkisiyle

Hayırlı olsun Allah saglıklı kucağınıza almayı nasib etsin.

26 canım sen kaç yaşındasın
24 canım daha çok genciz yumurtalıklarımız fıkır fıkır.doktor bana dediki vucüdün çok fazla yumurta üretiyo ayıptır demesi kocan tükürse hamile kalırsın hahaha ama sorun yumurtalıklarım da testesteron hormonu yüksek

Canım ben de iki ay kullandım ovitrelle bana nasip olmadı ama o aylar çok hamile gibi hissettim ben iğnenin etkisiyle
Ya canım ben cuma yaptım 9. Gün silinti zaten iğne etkisidir dedim dün 12. Gündü yaptım negatifti bugün 13. Gün hic bi belirti yaa ne regl ne gebeliğe belirti olacak sen ne zman regl oldun iğneden sonra

Ya canım ben cuma yaptım 9. Gün silinti zaten iğne etkisidir dedim dün 12. Gündü yaptım negatifti bugün 13. Gün hic bi belirti yaa ne regl ne gebeliğe belirti olacak sen ne zman regl oldun iğneden sonra
Ben ilk iğnede 19.gün adet oldum canım ikinci ay 14.gün adet oldum

Allah seni kız güldürdün beni :) canım bu hormonu düşürmek için bir ilaç bir tedavi yok mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…