- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 28
- 38
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Doktora girtim kızlar daha 12,13 günlük bravo yani bebek kendini bukadar erken göstermiş sende yakalmışsın çıkmayadabilirdi çok erken çünkü dedi cuma günü tekrar bakçak, 12 günlük gebeliğe göre değerin gayet iyi korkma dedi.ağır kaldırma çok ayakta kalma çok yürüme dedi birde cinsel ilişkiyi yasakladı şimdilik
Bu test bozuk cnm supheleniosan kan ver benceEki Görüntüle 1963610 kızlar dün yaptım negatifti bugün yaptım boyle cıktı varmı çizgi bana mı oyle geliyo ya
Sen ne kadar önce öğrendincakiltasi35 hayırlı olsun ben de sabah görmüştüm konuyu şimdi de sonucu görünce tebrik etmek istedim kendi heyecanım geldi aklıma ben de erken öğrendim ve iki günde bir soluğu hastanede aldım Allah kolaylık versin tekrar tebrik ederim..:)
Bana var gibi geldi sanki hafif gördüm gibi canımmEki Görüntüle 1963610 kızlar dün yaptım negatifti bugün yaptım boyle cıktı varmı çizgi bana mı oyle geliyo ya
Sen ne kadar önce öğrendin
Yok yani adetine kaç gün kala canımOcak sonu öğrendim ben canım..
Normal canim normal daha neler olacak kramplar batmalar agrilar.... korkma sakin:) hayirli olsun insallah 2 gun sonraki kan testini de buraya yazmayi unutma:)Kızlar bende ara ara bıcak batması gibi batmaşar oluyor normal mi ?
Canım o zaten emindi kendinden hahah söyledim akşam biliyodum zaten ben dedi sevindik ama ultrasonda bi göriyimde içim rahat etsin dedi.bendede garip bi duygu var hala inanamıyorum bişiy hissetmiyorum birtek sancı girdiğinde aklıma geliyo :))kuzuuuu eşine nasıl söyleyeceksin , söyledin mi?cakiltasi35
Ben mi canım ? Erken gebelikte hemen belirdi ama normal testte bi 3-5 dk içinde çıkıyorCanım bişey sorcam peki kaç dakika sonra silik çizgiyi gördün
O iyi olsun değerlerim güzel güzel artsında ben her ağrıya rağzıyım :)) yanlız birden şu sigarayı bırakma işi beni biraz dumur etti hahahaNormal canim normal daha neler olacak kramplar batmalar agrilar.... korkma sakin:) hayirli olsun insallah 2 gun sonraki kan testini de buraya yazmayi unutma:)
Evet canım sana sormuştum. Bende erken test yaptım markasi certain ama hemen göremedim bende kenara koydum bi süre sonra baktım silik çizgiydi ama kaç dakika sonra çıktı bilmiyorum. Testin ambalajında da 10.dakikadan sonraki sonuc geçersizdir diyor.. benimki negatif yanii...Ben mi canım ? Erken gebelikte hemen belirdi ama normal testte bi 3-5 dk içinde çıkıyor
Birakmadin mi hala? Yapma gozunu seveyimO iyi olsun değerlerim güzel güzel artsında ben her ağrıya rağzıyım :)) yanlız birden şu sigarayı bırakma işi beni biraz dumur etti hahaha
Canım bende certainle yaptığımda hemen çıktı böyleEvet canım sana sormuştum. Bende erken test yaptım markasi certain ama hemen göremedim bende kenara koydum bi süre sonra baktım silik çizgiydi ama kaç dakika sonra çıktı bilmiyorum. Testin ambalajında da 10.dakikadan sonraki sonuc geçersizdir diyor.. benimki negatif yanii...
Yok canım içmiyorumda insan birden bırakınca bi garip oluyorBirakmadin mi hala? Yapma gozunu seveyim
Yok yani adetine kaç gün kala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?