Predictor early ikinci çizgi

oyy canım benim beni de heyecanlandırdın. inşallah daha mutlu lursun.

cakiltasi35 hayırlı olsun ben de sabah görmüştüm konuyu şimdi de sonucu görünce tebrik etmek istedim kendi heyecanım geldi aklıma ben de erken öğrendim ve iki günde bir soluğu hastanede aldım Allah kolaylık versin tekrar tebrik ederim..:)

kuzuuuu eşine nasıl söyleyeceksin , söyledin mi? cakiltasi35
Canım o zaten emindi kendinden hahah söyledim akşam biliyodum zaten ben dedi sevindik ama ultrasonda bi göriyimde içim rahat etsin dedi.bendede garip bi duygu var hala inanamıyorum bişiy hissetmiyorum birtek sancı girdiğinde aklıma geliyo :))

Normal canim normal daha neler olacak kramplar batmalar agrilar.... korkma sakin:) hayirli olsun insallah 2 gun sonraki kan testini de buraya yazmayi unutma:)
O iyi olsun değerlerim güzel güzel artsında ben her ağrıya rağzıyım :)) yanlız birden şu sigarayı bırakma işi beni biraz dumur etti hahaha

Ben mi canım ? Erken gebelikte hemen belirdi ama normal testte bi 3-5 dk içinde çıkıyor
Evet canım sana sormuştum. Bende erken test yaptım markasi certain ama hemen göremedim bende kenara koydum bi süre sonra baktım silik çizgiydi ama kaç dakika sonra çıktı bilmiyorum. Testin ambalajında da 10.dakikadan sonraki sonuc geçersizdir diyor.. benimki negatif yanii...

Canım bende certainle yaptığımda hemen çıktı böyle

Eklentiler

• IMG_2343.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 181
Yok yani adetine kaç gün kala canım

Adetime bir gün vardı evde test yaptım bat günü de kan verdim sonra iki günde bir hastaneye kan vermeye gittim sürekli..:) ondan sonrası kese sonra kalp atışı falan filan işte çok şükür iyiyiz darısı senin başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…