- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
hayirlisi olsin canim cok yeni bebiss:))Kızlar sonucum 16.8 :)))))
Kızlar sonucum 16.8 :)))))
Cuma günü canım 3 gün varAdet günün ne zaman peki kaç gün var
Tebriklercanim daha adet gününe varmış yukselir değerin korkma sakın stres yapma bebiş etkilenmesin :)Kızlar sonucum 16.8 :)))))
Canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıklı yükselirYok canım sadece ovu ile takip ettim. Kızlar ya buarada değerim düşük geldi doktorum 100 olmadan gebe diyemem dedi. Adet günümü bekliyeceğim
Yumurtladan kaç gün sonra test yaptın canımCuma günü canım 3 gün var
Telaş yapma canım benimde 22.94 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 75.1 çıktıYok canım sadece ovu ile takip ettim. Kızlar ya buarada değerim düşük geldi doktorum 100 olmadan gebe diyemem dedi. Adet günümü bekliyeceğim
Kullandigin testin markasi ne acaba ogrenebilirmiyim. Ve digerlerinde farki varmi fiyat acisindan.Arkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
Prodictor early canımKullandigin testin markasi ne acaba ogrenebilirmiyim. Ve digerlerinde farki varmi fiyat acisindan.
İçini ferah tut canım inş güzel güzel yükselecek değerin , benim battan bir gün sonra 153 çıktı doktor bana sana hamile demek için çok erken dedi çok şükür 10. Haftam bitecek :)Yok canım sadece ovu ile takip ettim. Kızlar ya buarada değerim düşük geldi doktorum 100 olmadan gebe diyemem dedi. Adet günümü bekliyeceğim
Aynen öyle canım Rabbim bir tane bari versin de bizde tadalım anne baba olma duygusunuBenim en korkum o en azından eşime bir tane de olsa bi evlat verebilsem tek derdim düşüncem bu gözleri dolunca dün bişey diyemedim kaldım oyle
canım ben çizgi göremedim ama testte cok sağlıklı değil fazla idrar kaçmış gibi erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederimEki Görüntüle 1963610 kızlar dün yaptım negatifti bugün yaptım boyle cıktı varmı çizgi bana mı oyle geliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?