Predictor early ikinci çizgi

Bu değerler günden güne artar diye biliyorum canım daha adetinede var inşallah sağlıklı bir bebeğin olur. Bende pkoyum ve istiyorum darısı bana inşallah

Yok canım sadece ovu ile takip ettim. Kızlar ya buarada değerim düşük geldi doktorum 100 olmadan gebe diyemem dedi. Adet günümü bekliyeceğim
Telaş yapma canım benimde 22.94 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 75.1 çıktı
Batı iki gün geçince tekrar kanda baktırdım 675.6 çıktı
İki gün sonra tekrar aynı yerde kan ver canım

Kullandigin testin markasi ne acaba ogrenebilirmiyim. Ve digerlerinde farki varmi fiyat acisindan.

Yok canım sadece ovu ile takip ettim. Kızlar ya buarada değerim düşük geldi doktorum 100 olmadan gebe diyemem dedi. Adet günümü bekliyeceğim
İçini ferah tut canım inş güzel güzel yükselecek değerin , benim battan bir gün sonra 153 çıktı doktor bana sana hamile demek için çok erken dedi çok şükür 10. Haftam bitecek :)

Doktora girtim kızlar daha 12,13 günlük bravo yani bebek kendini bukadar erken göstermiş sende yakalmışsın çıkmayadabilirdi çok erken çünkü dedi cuma günü tekrar bakçak, 12 günlük gebeliğe göre değerin gayet iyi korkma dedi.ağır kaldırma çok ayakta kalma çok yürüme dedi birde cinsel ilişkiyi yasakladı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…