Predictor early ikinci çizgi

Valla umudum kalmadı en son dün de negatif görünce benden cok eşim üzüldü gözleri doldu cok üzüldüm
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtim iki defa insan tedavi olunca daha çok umut bağlıyor yumurta oluştu çatladı ilişki de oldu nasıl olmaz dediğim anda anladım ki vakti saati gelmemiş sakın bırakma kendini her ay daha güçlü olmalıyız

Ya gercekten oyle ama bu defa cidden cok umut bağladım yanlız dün tv de izledim doktor diyor ki çatlatma yöntemi hamile kalmaya yardımcı olmaz tek yardımı yumurta çatlayacagını zamanı bilirsinz gebe kalma ihtimali %15 dir ama tüp bebek yapılsa %70-80 dir 4 kat daha fazladır diyo

Evet canım hatta aşılama da da ihtimal aynı %15 diye biliyorum ben 3 4 ay daha klomen deneyeceğim bu ay olmazsa sonra biraz dinlenir direk tüp bebek diye düşünüyorum da inşallah gerek kalmaz biran önce gelir bebeklerimiz

Ben şundan korktum hani cok kullanmak iyi değilmş kist yapıyormuş diyenler vardı

Yok canım bu yumurtalığımın genetiği böyleymiş.ama allahtan öyle kıllanma mıllanma yapmıyo
Canım sonuç ne oldu bütün msjlari okudum sonucu göremedim :)

Benim de lh yüksek artı yumurta cok geç büyüyor haksız büyümüyor
Benim E2 çok yüksekti canım doktor korktu hatta rahim kanseri olabilir diye adette düştü çok şükür biran önce hamile kalman senin sağlığın için de iyi olur dedi bu hormonlar mahvediyor bizi valla

Benim E2 çok yüksekti canım doktor korktu hatta rahim kanseri olabilir diye adette düştü çok şükür biran önce hamile kalman senin sağlığın için de iyi olur dedi bu hormonlar mahvediyor bizi valla
Benim en korkum o en azından eşime bir tane de olsa bi evlat verebilsem tek derdim düşüncem bu gözleri dolunca dün bişey diyemedim kaldım oyle

canım sonuç ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…