- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtim iki defa insan tedavi olunca daha çok umut bağlıyor yumurta oluştu çatladı ilişki de oldu nasıl olmaz dediğim anda anladım ki vakti saati gelmemiş sakın bırakma kendini her ay daha güçlü olmalıyızValla umudum kalmadı en son dün de negatif görünce benden cok eşim üzüldü gözleri doldu cok üzüldüm
Ya gercekten oyle ama bu defa cidden cok umut bağladım yanlız dün tv de izledim doktor diyor ki çatlatma yöntemi hamile kalmaya yardımcı olmaz tek yardımı yumurta çatlayacagını zamanı bilirsinz gebe kalma ihtimali %15 dir ama tüp bebek yapılsa %70-80 dir 4 kat daha fazladır diyoCanım benim seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten geçtim iki defa insan tedavi olunca daha çok umut bağlıyor yumurta oluştu çatladı ilişki de oldu nasıl olmaz dediğim anda anladım ki vakti saati gelmemiş sakın bırakma kendini her ay daha güçlü olmalıyız
Evet canım hatta aşılama da da ihtimal aynı %15 diye biliyorum ben 3 4 ay daha klomen deneyeceğim bu ay olmazsa sonra biraz dinlenir direk tüp bebek diye düşünüyorum da inşallah gerek kalmaz biran önce gelir bebeklerimizYa gercekten oyle ama bu defa cidden cok umut bağladım yanlız dün tv de izledim doktor diyor ki çatlatma yöntemi hamile kalmaya yardımcı olmaz tek yardımı yumurta çatlayacagını zamanı bilirsinz gebe kalma ihtimali %15 dir ama tüp bebek yapılsa %70-80 dir 4 kat daha fazladır diyo
Ben şundan korktum hani cok kullanmak iyi değilmş kist yapıyormuş diyenler vardıEvet canım hatta aşılama da da ihtimal aynı %15 diye biliyorum ben 3 4 ay daha klomen deneyeceğim bu ay olmazsa sonra biraz dinlenir direk tüp bebek diye düşünüyorum da inşallah gerek kalmaz biran önce gelir bebeklerimiz
Yok canım bu yumurtalığımın genetiği böyleymiş.ama allahtan öyle kıllanma mıllanma yapmıyoAllah seni kız güldürdün beni :) canım bu hormonu düşürmek için bir ilaç bir tedavi yok mu peki
Arkadaşlar merhaba. 28şubatta eşimin doğum günü süprizi yapıcağım için test yapmıştım begatif çıktı,bugün yaptım böyle çıktı. Bugün pazartesi adetimin cuma gelmesi lazım,yarın kan yaptırıcam ama duramadım.Bi bakarmısınız
Canım sonuç ne oldu bütün msjlari okudum sonucu göremedim :)Yok canım bu yumurtalığımın genetiği böyleymiş.ama allahtan öyle kıllanma mıllanma yapmıyo
En fazla 6 ay diye biliyorum canım benim iki ayı geçti işteBen şundan korktum hani cok kullanmak iyi değilmş kist yapıyormuş diyenler vardı
Oh iyi bari canım benim pko kıllanma da yapıyor malesefYok canım bu yumurtalığımın genetiği böyleymiş.ama allahtan öyle kıllanma mıllanma yapmıyo
Benim de lh yüksek artı yumurta cok geç büyüyor haksız büyümüyorOh iyi bari canım benim pko kıllanma da yapıyor malesef
HapsızBenim de lh yüksek artı yumurta cok geç büyüyor haksız büyümüyor
Benim E2 çok yüksekti canım doktor korktu hatta rahim kanseri olabilir diye adette düştü çok şükür biran önce hamile kalman senin sağlığın için de iyi olur dedi bu hormonlar mahvediyor bizi vallaBenim de lh yüksek artı yumurta cok geç büyüyor haksız büyümüyor
Benim en korkum o en azından eşime bir tane de olsa bi evlat verebilsem tek derdim düşüncem bu gözleri dolunca dün bişey diyemedim kaldım oyleBenim E2 çok yüksekti canım doktor korktu hatta rahim kanseri olabilir diye adette düştü çok şükür biran önce hamile kalman senin sağlığın için de iyi olur dedi bu hormonlar mahvediyor bizi valla
Sonuctan sonra kesin mutluluktan bayıldı
Kızlar sonucum 16.8 :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?