Predictor erken gebelik testi ile sonucum

canım umutlandırmak istemem ama çok silik bir çizgi var sanki. en doğrusu kan tahlili olacaktır. vakit kaybetmeden baktır bence.

canım umutlandırmak istemem ama çok silik bir çizgi var sanki. en doğrusu kan tahlili olacaktır. vakit kaybetmeden baktır bence.
bi gören çıktı çizgiyi hafifte olsa benden başka. eşimede göstermedim umutlanmasın üzülür diye. bu sabah yapmıştım o testi. sağlık ocağına gittim az önce ama yarın ver kanını dedi. neden öyle dedi bende neden kabul ettim bilmiyorum ama yarın vericem kanı. Teşekkür ederim cevapladığın için gfanatick

Her ihtimal varmış şu gebeliklerde ya. Neler neeler yaşıyor kadınlar. Beklemekten başka çözüm kalmıyor bazen. Sabır ve dua...

rica ederim canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Sağolun Cvplariniz için arkadaşlar 30 yaşımdayım tedavi görmüyorum bu 3. Denememdi yine olmadı ama bu ay çok umutlanmistim yıkıldım resmen

Sağolun Cvplariniz için arkadaşlar 30 yaşımdayım tedavi görmüyorum bu 3. Denememdi yine olmadı ama bu ay çok umutlanmistim yıkıldım resmen
üzme kendini lütfen. bak tedavi de olmuyormuşsun. biz tedavi olmamıza rağmen ve sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanız. o yüzden hiçççç sıkma canını

Ben baktım kanda 0.1 arkadaşlar ne yazık ki yıkıldım suan
Adet kanaman beklenen tarihte olmaz ise 2. Gün yeniden git erken testlerden sonra hemen kanda çıkmaya biliyor.test silik ama net görünüyor tabi görüntü ilk 20dk da çekildi ise bazen saatler sonra çıkan sonuç yanıltıyor

görüntü 10.dkda çekildi ertesi gün yine yaptım Aynı testten bembeyaz yani kesin yok gebelik falan ben artık yoruldum ve bunaldim olmuyor işte

görüntü 10.dkda çekildi ertesi gün yine yaptım Aynı testten bembeyaz yani kesin yok gebelik falan ben artık yoruldum ve bunaldim olmuyor işte
Erken gebelik testlerinde bu sıkıntı hep oluyor en iyisi dediğim gibi batını bekle canım kendini üzme allah herkese nasip eder inş.

dünden beri 3 defa test yaptım kendim. erken gebelik testinde çok az silik çıktı gerisi hiç bişii çıkmadı. bende şimdi kan verdim geldim, ondada çıkmazsa önümüzdeki aya allah kerim. Üzülmesine üzüldüm hemen olsun diye ama vardır bi hayır. kanda bişi çıkar umudu taşıyom hala, hiçbişii yok derlerse dahada hamilelikle ilgili araştırıp okumayacam. akışına bırakıcam. yumurtlama günlerimi hesaplar işime bakarım arkadaş :) olmuyor böle zaman geçmek bilmiyor. yasaklıcam kendime hamilelik bebekle ilgili konuşmayı..

ya bir şey diyeyim mi ben de aynı senin gibiyim. devamlı okuyorum devamlı bakıyorum. bugün 17. günüm ve sanki gerçekten zaman geçmiyor. bir an önce adet günüm gelsin de geciksin diye sabırsızlanıyorum düşünmeden bakmadan okumadan duramıyorum.

Bikaç saat sonra kan sonucumu alcam mesela, saat geçmiyi :) Kan sonucu negatif çıksa bile adet görene kadar umudumu taşıcam. gitmiyo yani o umut :) Ama adetide gördükten sonra tamam yasaklıycam artık kendime değilse geçmiyor günler saatler ya. Koyverelim gitsin saatlerce düşünsekte Rabbimin dediği olur, düşünmesekte. Evham yapıp çok düşünüp kafayı bozunca bebiş hoppp gelmiyoki :) Aman ya. Darlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…