- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
- Konu Sahibi burcuestetic
-
canım umutlandırmak istemem ama çok silik bir çizgi var sanki. en doğrusu kan tahlili olacaktır. vakit kaybetmeden baktır bence.Bence çizgi mizgi yok gözüm görmek istediği için görüyor di mi kızlar ? Sanırım olmadı bu ayAdet günüme tahmini 2-3 gün var. Testte bence çizgi mizgi yok, inanılmaz silik çünkü. Yinede kan vercem gidip, hayırlısı artık. İlk denememizdi bu, inşallah hamileyimdir ya da bian önce hamile kalırım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 1548374
allahtan umut kesilmez canım inşallah bu ay hamile kalırsın. hiç bozma moralini. moral bozukluğu biizm en büyük düşmanımız. tedavi oluyor muydun sen?Ben baktım kanda 0.1 arkadaşlar ne yazık ki yıkıldım suan
Ben baktım kanda 0.1 arkadaşlar ne yazık ki yıkıldım suan
bi gören çıktı çizgiyi hafifte olsa benden başka.canım umutlandırmak istemem ama çok silik bir çizgi var sanki. en doğrusu kan tahlili olacaktır. vakit kaybetmeden baktır bence.
Daha çok erken ama 0.1 çıkan sonradan günü gecikince hamile Olduğunu öğrenen insanlar var arkadasımBen baktım kanda 0.1 arkadaşlar ne yazık ki yıkıldım suan
rica ederim canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)bi gören çıktı çizgiyi hafifte olsa benden başka.eşimede göstermedim umutlanmasın üzülür diye. bu sabah yapmıştım o testi. sağlık ocağına gittim az önce ama yarın ver kanını dedi. neden öyle dedi bende neden kabul ettim bilmiyorum ama yarın vericem kanı. Teşekkür ederim cevapladığın için gfanatick
İnşallahhh.. Herşeye rağmen olma olasılığım halen var bence, içimdeki umut kopup gitmiyor :)rica ederim canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
üzme kendini lütfen. bak tedavi de olmuyormuşsun. biz tedavi olmamıza rağmen ve sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanız. o yüzden hiçççç sıkma canınıSağolun Cvplariniz için arkadaşlar 30 yaşımdayım tedavi görmüyorum bu 3. Denememdi yine olmadı ama bu ay çok umutlanmistim yıkıldım resmen
Adet kanaman beklenen tarihte olmaz ise 2. Gün yeniden git erken testlerden sonra hemen kanda çıkmaya biliyor.test silik ama net görünüyor tabi görüntü ilk 20dk da çekildi ise bazen saatler sonra çıkan sonuç yanıltıyorBen baktım kanda 0.1 arkadaşlar ne yazık ki yıkıldım suan
görüntü 10.dkda çekildi ertesi gün yine yaptım Aynı testten bembeyaz yani kesin yok gebelik falan ben artık yoruldum ve bunaldim olmuyor işteAdet kanaman beklenen tarihte olmaz ise 2. Gün yeniden git erken testlerden sonra hemen kanda çıkmaya biliyor.test silik ama net görünüyor tabi görüntü ilk 20dk da çekildi ise bazen saatler sonra çıkan sonuç yanıltıyor
Erken gebelik testlerinde bu sıkıntı hep oluyor en iyisi dediğim gibi batını bekle canım kendini üzme allah herkese nasip eder inş.görüntü 10.dkda çekildi ertesi gün yine yaptım Aynı testten bembeyaz yani kesin yok gebelik falan ben artık yoruldum ve bunaldim olmuyor işte
Çok mutsuz ve umutsuzumErken gebelik testlerinde bu sıkıntı hep oluyor en iyisi dediğim gibi batını bekle canım kendini üzme allah herkese nasip eder inş.
ya bir şey diyeyim mi ben de aynı senin gibiyim. devamlı okuyorum devamlı bakıyorum. bugün 17. günüm ve sanki gerçekten zaman geçmiyor. bir an önce adet günüm gelsin de geciksin diye sabırsızlanıyorum düşünmeden bakmadan okumadan duramıyorum.dünden beri 3 defa test yaptım kendim. erken gebelik testinde çok az silik çıktı gerisi hiç bişii çıkmadı. bende şimdi kan verdim geldim, ondada çıkmazsa önümüzdeki aya allah kerim. Üzülmesine üzüldüm hemen olsun diye ama vardır bi hayır. kanda bişi çıkar umudu taşıyom hala, hiçbişii yok derlerse dahada hamilelikle ilgili araştırıp okumayacam. akışına bırakıcam. yumurtlama günlerimi hesaplar işime bakarım arkadaş :) olmuyor böle zaman geçmek bilmiyor. yasaklıcam kendime hamilelik bebekle ilgili konuşmayı..
üzülme lütfen. boşuna dememişler vardır herşeyde bir hayır diye. kendini boşuna heder etme kurban olduğum allah sana en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip edecektir. yeterki rahat ol senÇok mutsuz ve umutsuzum
Amin insallah hepimize hayirlisiylaüzülme lütfen. boşuna dememişler vardır herşeyde bir hayır diye. kendini boşuna heder etme kurban olduğum allah sana en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip edecektir. yeterki rahat ol sen
bu mübarek cuma günü allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallahAmin insallah hepimize hayirlisiyla
Bikaç saat sonra kan sonucumu alcam mesela, saat geçmiyi :) Kan sonucu negatif çıksa bile adet görene kadar umudumu taşıcam. gitmiyo yani o umut :) Ama adetide gördükten sonra tamam yasaklıycam artık kendime değilse geçmiyor günler saatler ya. Koyverelim gitsin saatlerce düşünsekte Rabbimin dediği olur, düşünmesekte. Evham yapıp çok düşünüp kafayı bozunca bebiş hoppp gelmiyoki :) Aman ya. Darlandımya bir şey diyeyim mi ben de aynı senin gibiyim. devamlı okuyorum devamlı bakıyorum. bugün 17. günüm ve sanki gerçekten zaman geçmiyor. bir an önce adet günüm gelsin de geciksin diye sabırsızlanıyorum düşünmeden bakmadan okumadan duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?