- 20 Haziran 2010
- 459
- 554
- 303
- Konu Sahibi burcuestetic
-
Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc buEki Görüntüle 1728358
Erken degilki canim yarin kan testi gunumİnşallah hamilesinizdir çok erkenden baslamissiniz test yapmaya. Doktor kaç gün sonra yapın dedi? Testte hamile gorunuyosunuz umarım ilaçların etkisinden değildir
Bide benimki tup bebek:)İnşallah hamilesinizdir çok erkenden baslamissiniz test yapmaya. Doktor kaç gün sonra yapın dedi? Testte hamile gorunuyosunuz umarım ilaçların etkisinden değildir
Erken degilki canim yarin kan testi gunum
Ben 7. Gunden beri test yapiyorum silik cika cika 11. Gun koyulasti
bide catlatma ignesi olmadim cunku dondurulmus embriyom
Malesef yarin yapamam ogretmenim ve koyden sehre ancak pazartesi gidebilirim
Unutmusum
Insalah canim zaten iki tane transfer edildi :)Olsun pazartesi inşallah hamişsindir hatta çoklu gebeliktir :))
merhaba,Arkadaşlar adetime 3 gün falan var ve ben bugün dayanamayıp predictor early alıp uyguladım ve negatif çıktı oysa ben bu ay çok umutluydum üzüldüm açıkçası çünkü 6 gün önceden belli olabileceği yazıyor şimdi bu testin yanılma payı varmı sizce adet olmazsam yenileyeyimmi 2.bebeğimi çok istiyorum bu testi tapıp ta önce negatif olup sonra pozitif çıkan var mı aranızda lütfen cevap yazın teşekkürler
Evet canım yeni hamile kalmışım ve o yüzden çıkmamış ama ben emindim sanki ve çok şükürde öyle oldu zaten bende geç döllenme olmuşmerhaba,
18 haftalık hamile görünüyorsunuz..
merak ediyorum prediktor negatif çıktığında aslında hamilemiydiniz?
Tesekkurler bilgi icim saglikla kavustursun allah ..Evet canım yeni hamile kalmışım ve o yüzden çıkmamış ama ben emindim sanki ve çok şükürde öyle oldu zaten bende geç döllenme olmuş
Çok teşekkürler aynen umudu yitirmemek gerek ayrıca Allah isteyen herkese nasip etsinTesekkurler bilgi icim saglikla kavustursun allah ..
Kimilerinde de pozitif cikmis ama yalanci pozitifmis sanirim bu teste ta ki adet olana kadar cok itibar etmemek lazim
Evet ?Kimse varmı kızlar acil bişey danışmak istiyorum
Evet ?
Bu iki testin transfer sonrası mavi olan 4. Gün gece pembe olan 5. Gün sabah çok silikler sizlerde görüyonusunuz 1 ekimde 5. Gün embiryosu transferi oldum ilk denememiz çok heycanlıyım çok erkrn yaptım biliyorum ama tecrübesi olsnlar bi yardımcı olun umutlanıyımı bugün 7. Günüm hiç belirtim yok bazen kasıklarımda hafif agrı okadarEvet ?
Daha çok erkenBu iki testin transfer sonrası mavi olan 4. Gün gece pembe olan 5. Gün sabah çok silikler sizlerde görüyonusunuz 1 ekimde 5. Gün embiryosu transferi oldum ilk denememiz çok heycanlıyım çok erkrn yaptım biliyorum ama tecrübesi olsnlar bi yardımcı olun umutlanıyımı bugün 7. Günüm hiç belirtim yok bazen kasıklarımda hafif agrı okadar
Paylaştıgınız test hamile oldugunuz testmi yoksa negatif dediğinizmi? Sizin demi tüp bebek biliyorum erken ama herkes hamile oldugumu sylüyo umutlanmıyımı yaniDaha çok erken
Silik bir çiZgi varmış gibi duruyor ama bu test negatif benim de başıma gelmişti o ay hamile değildim
Hamile olduğumu öğrendiğimde adetime bir gün vardı
Paylaştıgınız test hamile oldugunuz testmi yoksa negatif dediğinizmi? Sizin demi tüp bebek biliyorum erken ama herkes hamile oldugumu sylüyo umutlanmıyımı yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?