Predictor erken gebelik testi ile sonucum

Adetim 1-2 gün geçti ve belirti de yok, 2 aydır yumurtlama takibi yapıyoruz. Prodiktör testi yaptım dün ve 2. çizgi önce yatay sonra da çook hafif dikey sekılde belirdi.
Ama o kadar silik görünüyor ki, bir bakat mısınız? Böyle olup da hamile oldugunu öğrenen var mı?
Eğer yine hamile değilsem aşılamaya geçeceğiz muhtemelen :/
Bir kaç gün sonra eşimin doğumgünü, o kadar çok istiyorum ki doğum gününde ona bu haberi vermeyi.. Ona bile belli etmiyorum bu meraklı bekleyişimi.

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc bu

İnşallah hamilesinizdir çok erkenden baslamissiniz test yapmaya. Doktor kaç gün sonra yapın dedi? Testte hamile gorunuyosunuz umarım ilaçların etkisinden değildir

İnşallah hamilesinizdir çok erkenden baslamissiniz test yapmaya. Doktor kaç gün sonra yapın dedi? Testte hamile gorunuyosunuz umarım ilaçların etkisinden değildir
Erken degilki canim yarin kan testi gunum
Ben 7. Gunden beri test yapiyorum silik cika cika 11. Gun koyulasti
bide catlatma ignesi olmadim cunku dondurulmus embriyom

Erken degilki canim yarin kan testi gunum
Ben 7. Gunden beri test yapiyorum silik cika cika 11. Gun koyulasti
bide catlatma ignesi olmadim cunku dondurulmus embriyom

Evet başka konudaki yazınızı gordum orda okudum hayırlı olsun inşallah yarın çıkınca haber verirsiniz :-*

Arkadaşlar adetime 3 gün falan var ve ben bugün dayanamayıp predictor early alıp uyguladım ve negatif çıktı oysa ben bu ay çok umutluydum üzüldüm açıkçası çünkü 6 gün önceden belli olabileceği yazıyor şimdi bu testin yanılma payı varmı sizce adet olmazsam yenileyeyimmi 2.bebeğimi çok istiyorum bu testi tapıp ta önce negatif olup sonra pozitif çıkan var mı aranızda lütfen cevap yazın teşekkürler

merhaba,
18 haftalık hamile görünüyorsunuz..
merak ediyorum prediktor negatif çıktığında aslında hamilemiydiniz?

Evet canım yeni hamile kalmışım ve o yüzden çıkmamış ama ben emindim sanki ve çok şükürde öyle oldu zaten bende geç döllenme olmuş
Tesekkurler bilgi icim saglikla kavustursun allah ..
Kimilerinde de pozitif cikmis ama yalanci pozitifmis sanirim bu teste ta ki adet olana kadar cok itibar etmemek lazim

Bu iki testin transfer sonrası mavi olan 4. Gün gece pembe olan 5. Gün sabah çok silikler sizlerde görüyonusunuz 1 ekimde 5. Gün embiryosu transferi oldum ilk denememiz çok heycanlıyım çok erkrn yaptım biliyorum ama tecrübesi olsnlar bi yardımcı olun umutlanıyımı bugün 7. Günüm hiç belirtim yok bazen kasıklarımda hafif agrı okadar

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 866
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 903
Daha çok erken
Silik bir çiZgi varmış gibi duruyor ama bu test negatif benim de başıma gelmişti o ay hamile değildim
Hamile olduğumu öğrendiğimde adetime bir gün vardı

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 858
Daha çok erken
Silik bir çiZgi varmış gibi duruyor ama bu test negatif benim de başıma gelmişti o ay hamile değildim
Hamile olduğumu öğrendiğimde adetime bir gün vardı
Paylaştıgınız test hamile oldugunuz testmi yoksa negatif dediğinizmi? Sizin demi tüp bebek biliyorum erken ama herkes hamile oldugumu sylüyo umutlanmıyımı yani(

Paylaştıgınız test hamile oldugunuz testmi yoksa negatif dediğinizmi? Sizin demi tüp bebek biliyorum erken ama herkes hamile oldugumu sylüyo umutlanmıyımı yani(

Herkes nasıl hamile oldugunu söylüyor

Kandaki beta hcg insana dışarıdan bakınca anlaşılsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…