- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
- Konu Sahibi burcuestetic
-
ya öyle diyorsun da ben de bir ara kendimi böyle şartladım güya artık düşünmicem diye ama en fazla 1-2 hafta dayanabildim. elimde değil ne yazık ki. bir keresinde adet olmama rağmen umudum gitmedi yaaa acaba üstüne görme mi diye. ya allahım içimizde bırakmasın en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip etsin de biz de rahat edelim artıkBikaç saat sonra kan sonucumu alcam mesela, saat geçmiyi :) Kan sonucu negatif çıksa bile adet görene kadar umudumu taşıcam. gitmiyo yani o umut :) Ama adetide gördükten sonra tamam yasaklıycam artık kendime değilse geçmiyor günler saatler ya. Koyverelim gitsin saatlerce düşünsekte Rabbimin dediği olur, düşünmesekte. Evham yapıp çok düşünüp kafayı bozunca bebiş hoppp gelmiyoki :) Aman ya. Darlandım
canım sen çok açık bir şekilde hamilesin :) hayırlı uğurlu olsun gözün aydınLutfen yardimci olun
ay rica ederim ne demek. ikinci çizgi çok belli ki daha silik olsaydı bile yine de hamile olduğunu gösterirdi. kan sonuçlarını da alınca haber vermeyi unutma. umarım çok güzel sonuçlar alırsın.Ya gecekten mi ya insallah 1 bucuk yildir ugrasiyoruz. Simdi kan verdim sonucumu bekloyorum. Cevap yazdigin gercekten cok teskkurederim.
o halt etmiş bence hamilesin bariz görünüyor15 dak. Kaldi umarim hakkimda hayirli sonuclar olur. Ama cok heyrcanliydim. Kan veririken hemsireye gosterdim bence degil dedi. Cok moralim bozuldu. Sonuc olumsuz cikars neyaparim bilmiyorum.
bence de çok net bir şekilde görünüyor çizgi. üzme sen kendini15 dak. Kaldi umarim hakkimda hayirli sonuclar olur. Ama cok heyrcanliydim. Kan veririken hemsireye gosterdim bence degil dedi. Cok moralim bozuldu. Sonuc olumsuz cikars neyaparim bilmiyorum.
sonucunu alınca yaz hayırlı olsunCok teskkur ederim sizlere bu zor dakkilarda bana moral verdiginiz icin.
bikaç gün daha sabret oyle yap bence.Merhaba kizlar araniza yeni katildim sessizce takip edenlerdendimmm..bugun bebetime diye bi marka test yaptm cizgi cok az gorund baska marka test aldim ama onda cizgi yoktu,,esim predictor erken gebelik testi almis daha adetime 5 gun var sizce ne zaman yapmam lazim bu testi
Merhaba kizlar araniza yeni katildim sessizce takip edenlerdendimmm..bugun bebetime diye bi marka test yaptm cizgi cok az gorund baska marka test aldim ama onda cizgi yoktu,,esim predictor erken gebelik testi almis daha adetime 5 gun var sizce ne zaman yapmam lazim bu testi
arkadaşım hamilesin bence sonuç ne çıktı kan testindeKizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti
Merhaba canim bu testi yaptigimda 80 cikmisti suan 6+2 deyim eger hersey yolunda giderse bugun kalp atisi dinleyecegim.arkadaşım hamilesin bence sonuç ne çıktı kan testinde
Oh maşAllahMerhaba canim bu testi yaptigimda 80 cikmisti suan 6+2 deyim eger hersey yolunda giderse bugun kalp atisi dinleyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?