Predictor erken gebelik testi ile sonucum

ya öyle diyorsun da ben de bir ara kendimi böyle şartladım güya artık düşünmicem diye ama en fazla 1-2 hafta dayanabildim. elimde değil ne yazık ki. bir keresinde adet olmama rağmen umudum gitmedi yaaa acaba üstüne görme mi diye. ya allahım içimizde bırakmasın en kısa zamanda bize de hayırlısıyla nasip etsin de biz de rahat edelim artık

Merhabalar kizlar bugun adet gunum produktor ile gebelik testi yaptim. Sizce hamile miyim

Eklentiler

• 20150608_140445.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 2.072
Ya gecekten mi ya insallah 1 bucuk yildir ugrasiyoruz. Simdi kan verdim sonucumu bekloyorum. Cevap yazdigin gercekten cok teskkurederim.

Ya gecekten mi ya insallah 1 bucuk yildir ugrasiyoruz. Simdi kan verdim sonucumu bekloyorum. Cevap yazdigin gercekten cok teskkurederim.
ay rica ederim ne demek. ikinci çizgi çok belli ki daha silik olsaydı bile yine de hamile olduğunu gösterirdi. kan sonuçlarını da alınca haber vermeyi unutma. umarım çok güzel sonuçlar alırsın.

15 dak. Kaldi umarim hakkimda hayirli sonuclar olur. Ama cok heyrcanliydim. Kan veririken hemsireye gosterdim bence degil dedi. Cok moralim bozuldu. Sonuc olumsuz cikars neyaparim bilmiyorum.

15 dak. Kaldi umarim hakkimda hayirli sonuclar olur. Ama cok heyrcanliydim. Kan veririken hemsireye gosterdim bence degil dedi. Cok moralim bozuldu. Sonuc olumsuz cikars neyaparim bilmiyorum.
o halt etmiş bence hamilesin bariz görünüyor

Merhaba kizlar araniza yeni katildim sessizce takip edenlerdendimmm..bugun bebetime diye bi marka test yaptm cizgi cok az gorund baska marka test aldim ama onda cizgi yoktu,,esim predictor erken gebelik testi almis daha adetime 5 gun var sizce ne zaman yapmam lazim bu testi

bikaç gün daha sabret oyle yap bence.

biraz daha sabirli ol, ama daha ucuz testlerde de denemelisin. Ben daha yeni yasadim, predictor hassas test adet gunumde gostermedi, farklı ıkı ucuz marka silik cizgi olarak gosterdi. Zor biliyorum ama en azından gununu bekle

Istanbul bakırköydeki muayenenizi her gün birçok hasta arayarakgebelik testi ne kadardiye soruyorlar, birçok ülkede olduğu gibi türkiye'de de gebelik testleri devlet tarafından sübvanse edilmektedir, dolayısıyla eczanelerde çok ucuz fiyatları gebelik testi alabilirsiniz. Cinsel aktivitesi olan her kadının çantasında bulunması gereken önemli şeylerden biriside gebelik testidir, birkaç günden fazla adet gecikmesi yaşadığınız da bu gecikmenin bir hamilelikten kaynaklanıp kaynaklanmadığını ancak birkaç damla idrar ile yapacağınız hamilelik testi ile ortaya çıkartabilirsiniz. Piyasada satılan tüm gebelik testleri aynı prensiple çalışmaktadır, gebeliğin oluşması ile salgılanmaya başlayan beta hcg hormonu kanda 50 miligram seviyelerine aştığı zaman idrarda görülmeye başlar, gebelik testi çift çizgi olarak pozitif sonuç verir. İdrarda yapılan tüm gebelik testleri aynıdır, dolayısıyla çok erken gebelik testi veya erken gebelik testi gibi tabirler gerçek ile bağdaşmaz. Gebelik testinin pozitif sonuç vermesi için beklenen adet tarihinin birkaç gün geçmesi gerekir, hamilelik testinin güvenilirliği çok sorgulanmaktadır, ama şunu söylemek istiyorum çift çizgi pozitif çıkmış bir hamilelik testi gebeliğin kesin olduğunu gösterir, ama gebelik testi yaptığınızda tek çizgi ile karşılaşırsınız, ya hamile değilsiniz, yada testi çok erken dönemde yaptınız. Böyle durumlarda adet görene kadar gebelik testi yapmaya devam edebilirsiniz, beklediğiniz adet tarihinden 15 gün geçmesine rağmen hala adet görmediyseniz ve gebelik testleri hala negatif ise mutlaka kadın hastalıkları uzmanı tarafından muayene edilmelidir, ultrasonic inceleme gerekir.

Kizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti

Eklentiler

• IMG-20150731-WA0007.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 1.628
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…