- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Evet gördüm adet tarihin ne zamandıKızlar bunlarda benim testlerim gören var mı hayaleti :) :)
Kızlar bunlarda benim testlerim gören var mı hayaleti :) :)
Net çıkmış canım kan testi ver bakalım :) Hayırlı olsun şimdidenİşte buuu
Cumartesiydi canm gecti dun yaptim gün icinde sabah kan verdmEvet gördüm adet tarihin ne zamandı
Çok tesekkür ederim inşallah hayal kırıklığı olmaz tam sevinemedim bile allah razı olsunHamilesin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Onu size bağışlasın.
Ayyy nedense çok duygulanıyorum böyle müjdeli haberlerde
3 gun canm sabah kan verdm yarn alicmben göremedim kaç gün geciktin??
Ciddi misin ya ayy ne diceğimi bilmiyorumNet çıkmış canım kan testi ver bakalım :) Hayırlı olsun şimdiden
Belki geç döllenme olmuştur o yüzden bu kadar silik çıkmıştır inşallahCumartesiydi canm gecti dun yaptim gün icinde sabah kan verdm
Ayy inşallah kuzum yaBebek geliyoooooo hayirli olsuuun
İnsallah ya adet olackmisim gibi agrilarm basladiBelki geç döllenme olmuştur o yüzden bu kadar silik çıkmıştır inşallah
inşallah allah gönlüne göre verir :)3 gun canm sabah kan verdm yarn alicm
Yaa çok umutlanıyorum ama benhayırlısı olsun :) benımde aynı oyle cıkmıstı 5 haftalıktı :)
Amnn insallah canminşallah allah gönlüne göre verir :)
İnşallah olmazsın Rabbim sana bağışlar inşallahİnsallah ya adet olackmisim gibi agrilarm basladi
Yaa çok umutlanıyorum ama benhayırlısı olsun :) benımde aynı oyle cıkmıstı 5 haftalıktı :)
Yaaa umutlanıyorum hemde çokhayırlısı olsun :) benımde aynı oyle cıkmıstı 5 haftalıktı :)
İnsallah canımmİnşallah olmazsın Rabbim sana bağışlar inşallah
hamilesin canımmm tebriklerİşte buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?