Predictor ile gebelik testi nolur konum hemen taşınmasın

ayyy ben hamilelikten sabah kahvemi içemiyorum çok fena çuvalladım :) konu sahibi sana sesleniyorum :) Tek resim atmışsın, sen eğer oysan bariz bebek geliyor diyorum :)
Oyy kıyamaamm
Evet tek resim ben hadi inşallah öyledir şimdi kan verdim 1 1 bucuk saat beklemem zaman nası geçicek yaa

Tebrikler arkadaşım bilirim ben beklemenin ne kadar zor olduğunu rabbim hayirli etsin hamilesin gibi gözüküyor

Oyy kıyamaamm
Evet tek resim ben hadi inşallah öyledir şimdi kan verdim 1 1 bucuk saat beklemem zaman nası geçicek yaa
o bir şekilde geçiyorda , 2 gün sonra ki 2 kat yükseldiyse sağlıklı bakalım dedikleri geçmiyor :) henüz yeni olduğuna kese görünmediği için hcg değerinden anlıyorlar sağlıklı ilerlediğini, o ikinci kan testini beklemek çok zor gelmişti bana.

Hamilesin gözün aydın.

Hiç de bilmiyorum süreci ben 2 gün sonra yine mi kan vericem ayy heyecandan tuvaletim geliyo
Gercekten ya 2 gün sonrası nası beklicem ben

Hiç de bilmiyorum süreci ben 2 gün sonra yine mi kan vericem ayy heyecandan tuvaletim geliyo
Gercekten ya 2 gün sonrası nası beklicem ben
ben batta test yapıp senin ki gibi silik çizgi gördüğüm gibi hastaneye koşup kan testi vermiştim.hcg değerime göre hamileydim.2 gün sonrasına doktordan randevu aldım.sağolsun çok güzel ilgilendi ve süreci anlattı.çok erken öğrenmişsin dedi sata göre 29 günlük dedi.bakalım ama keseyi görmemiz mümkün değil, biz hamileliğin sağlıklı ilerlediğini hcg değerinin 2 gün öncesine göre 2 kat artıp artmadığından anlayacağız dedi. hah işte stres startımı orda verdi doktor.kanı verdim 1,5 saat sonra dediler.geçmedi o saat be.Ya yükselmediyse, ya öyleyse ya öyleyse diye.

Oyy şimdi peki hamilelik devam mı yoksa doğum oldu mu

Dolaş gez biraz cabuk gecer vakit :) hastanede beklersen gecmez
Oturdum bi yerde tost yedim çay içiyorum yanımda banka var eczane var oraları mı gezsem acaba ayy çok saçmalıyorum daha ne kadar saçmalarım bilmiyorum test yanımda bakıp bakıp sırıtıyorum kan verdiğim yerde kıza testim de yanımda gösteriyim mi diyorum boynuma takayım var

Ayy alemsin valla rabbim yüzümuzu güldursun insallah hadi hayırlı haberlerini bekliyorz

Ilk herhalde tatli telaslar 9 ay daha ne tatlo telaslarin olacak inşallah allah kucagina almayi nasop etsin

çok tatlısın yaaa gözlerim dolarak okudum ,inş sonuç + çıkar ve hepimiz seviniriz ,

lürfen hemen bizede dua et ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…