- 27 Ekim 2008
- 5.992
- 2.465
- 723
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
canım hayaleti göremedim ben. bazı testlerde çok bol ışık varsa ya da güneş ışığında bakarsan böyle bişi çıkabilir. o tek çizgi olanın yansıması gibi.Kızlar bunlarda benim testlerim gören var mı hayaleti :) :)
inşallah öyledir azından bal damlıyorsilik, hayalet falan değil. bağıra bağıra bebiş var :) Hayırlı olsun.Attığınız resimde ikinci çizgi bariz görünüyor.
hamilesin tebrik ederim . maşallah bebişeİşte buuu
yok konu sahibi hamile de diğer resim atan arkadaşta göremedim ikinciyisilik, hayalet falan değil. bağıra bağıra bebiş var :) Hayırlı olsun.Attığınız resimde ikinci çizgi bariz görünüyor.
ben de konu sahibine yazdım, başka resimlerde mi var?yok konu sahibi hamile de diğer resim atan arkadaşta göremedim ikinciyi
ben de aradım sayfaları başka resim göremedimben de konu sahibine yazdım, başka resimlerde mi var?
İnşallah canın benim senin de hayırlı olsun sağ salim al kucağınaHuhu bebiş geliyor Rabbim sağlıkla sıhatle versin İnşAllah
canım... senin resmin var mydı görmedim ki ben :/ çok özürdilerim yanlış anlaşılma oldu sanıyorum, konu sahibinin resmini gördüm ben.İnş
inşallah öyledir azından bal damlıyor
Hahha hastaneye varmamak çok az kaldı sonuçları bildiririm bi de özele gidicem hemen cıksın diye ne diceğimi bilmiyorum benayy ne güzel ben burda heyecanlandım bi garip oldummm
ben de konu sahibine yazdım, başka resimlerde mi var?
resim yükleyen bir de bu arkadaş varKızlar bunlarda benim testlerim gören var mı hayaleti :) :)
Bakalm canm kan verdm yarın belli olacak herseyin hayirlisicanım hayaleti göremedim ben. bazı testlerde çok bol ışık varsa ya da güneş ışığında bakarsan böyle bişi çıkabilir. o tek çizgi olanın yansıması gibi.
Konu sahibi benim zatcanım... senin resmin var mydı görmedim ki ben :/ çok özürdilerim yanlış anlaşılma oldu sanıyorum, konu sahibinin resmini gördüm ben.
hayırlısı canımm hadi inşaallahhBakalm canm kan verdm yarın belli olacak herseyin hayirlisi
ayyy ben hamilelikten sabah kahvemi içemiyorum çok fena çuvalladım :) konu sahibi sana sesleniyorum :) Tek resim atmışsın, sen eğer oysan bariz bebek geliyor diyorum :)Konu sahibi benim zaten
özelede gitsen cnm 1,5 saat bekletiyorlar :/Hahha hastaneye varmamak çok az kaldı sonuçları bildiririm bi de özele gidicem hemen cıksın diye ne diceğimi bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?