Predictor silik ikinci çizgi

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Hamilelik olmasaydı değeriniz 0.50, 0.20 filan çıkardı. Benim öyle çıktığı oldu yani. Geç döllenme olmuş olabilir, o yüzden düşüktür belki değerin. İki günde kendini ikiye katlıyorsa sağlıklı yükselme sayılıyor.

:) Amin Allah razı olsun nerde isteyen bekleyen varsa hepimize sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah sonradan hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum bu yüzden ailelerimizle paylaşmadan önce size danışmak istedik eşimle :) çok teşekkürler herşey için

Rica ederim, ne demek

Hayırlı olsun canım bebiş çok küçük daha üç haftalık falan yani ki iki haftayı doktorlar ekliyor yumurtanın catladigi günü baz alıp. Benim doktorum aileler ile erken paylaşmayın dedi ama biz herkese söyledik şükür bir sorun olmadı ama ağzın sıkı ise ikinci ay falan söyleyebilirsiniz.

Anne babalara söylemeden duramadık ama başka kimseye henüz birşey söylemiyoruz:) inşallah yakın zamanda doktora görünüp daha net bilgi alırız duadan eksik etmeyin Allah nerde bekleyen isteyen haberini alan varsa bu mübarek gün şerefine herkese gönlündekinin en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşaAllah cümleten hayırlı cumalar

Ne güzel ilk istediginiz aydan hamile kalmışsınız :) masallah...

Kızlar tekrar merhaba belirtiler aynen devam ediyordu kaç gündür internette ilişkinin ilk aylarda bir zararının olup olmadığını araştırdım doktorlar son aya kadar sıkıntı olmadığını yazmış bunun üzerine ilişki oldu bikaç saat sonrasında az miktarda kanamam oldu hamilelik beklediğim için çok korktum bu tarz şeyler yaşadınız mı yaşanılıyor mu veya ne düşünmeliyim

Dün malesef çok kanamam ve sancım oldu doktora gittim biyokimyasal gebelik çıktı yani normal regl dönemine döndüm bebiş olcak gibi olup olmamış başka sefere inşallah

Arkadaşlar merhaba bugün acile gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama dr pozitifte olabilir dedi ben bu işten hiç birşey anlamadım bugün hafif hafif kanamamda oldu yardımcı olacak biri varmı test kağıdını atabilirim

Eklentiler

• IMG_0824.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 649
Belki geç döllenme olmuştur. Bir kaç gün sonra yeniden baktır değerlerine

Yine yeni bir regl dönemi yeni bir heyecan içindeyim bu sefer geçen ayki belirtilerim pek olmadı daha doğrusu kendimi de bu konuya odaklanmaktan alıkoydum ama ara ara bıçak saplanır gibi kasık batmalarım oluyordu bikaç gündür yine kasık ağrılarım var ve regl sancısı benzeri sancılarım gün içinde kısa süreli olup geçiyor göğüslerde hassasiyet hiç yok biraz şişler sadece ama bir haftadır geceleri uyurken inanılmaz terliyorum havaların soğumasına ve gece yatarken üşüyerek yatmama rağmen. Reglim de son aylarda hep 31 günde bir olmuş ama ondan önce 26-29-30 bu aralıkta seyretmiş. Geçen ay kimyasal gebelik dendi 23ünde regl olmuştum şimdi Telefondaki programa göre 21inde olmam gerekiyordu henüz olmadım ama 31 günse bugün veya yarın da olabilirim. Kendime söz vermiştim bir hafa gecikmeden bunları düşünmicem test yapmicam diye ama ister istemez bir heycan sardı sizden yorum aliyim istedim

Predictor e pek guvenmiyorum ama var gibi :) bana hep yanlis sonuv verdi. diger testleri de bi yarim saat sonra falan kontrol etseydiniz keske :)

Predictor e pek guvenmiyorum ama var gibi :) bana hep yanlis sonuv verdi. diger testleri de bi yarim saat sonra falan kontrol etseydiniz keske :)

Bu ikinci silik çizgi olayını geçen ay yaşamıştım o yüzden bu ay iyice gecikmeden test yapmak istemiyorum ama durumlar yukarda belirttiğim gibi bakalım bekleyişteyim

Bu ikinci silik çizgi olayını geçen ay yaşamıştım o yüzden bu ay iyice gecikmeden test yapmak istemiyorum ama durumlar yukarda belirttiğim gibi bakalım bekleyişteyim
Benim adetime 5 gun kala o bebetime dedigimiz ili sefer dogru sonuc verdi de 30 liralik predictor yanlis sonuc verdi. Eczane yakinindaysa git al bence. İcten ice stres yaparsin iyice gecikir :) gelecegi varsa da gelmez. Ben evlendim evleneli her ay (korundugum zamanlar bile) her adet donemimde yaptim test. Kendimi biliyorum her seferinde acaba mi demektense icimi rahat tuttum. Ucuz testlerden al. İdrarina sıkış. Testini yap. Basta dogru sonuc vermeyecektir bir saat sonra gidip tekrar bak. Onun sonucuna gore hareket edersin. O dandik testler hormonlarin yukselmeye baslamissa gec de olsa yakaliyor. Ama kendini begenmis prodictorden bi cacik olmaz para tuzagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…