- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinHanımlar tekrar merhaba sonucu aldım 8.85 çıktı kağıtta yazan değere göre 5.3 ün altı gebelik yok diyor ama yine de çok yüksek bir değer çıkmadığı için size danışmak istedim emin olabilir miyim hamile olduğuma?
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinHamilelik olmasaydı değeriniz 0.50, 0.20 filan çıkardı. Benim öyle çıktığı oldu yani. Geç döllenme olmuş olabilir, o yüzden düşüktür belki değerin. İki günde kendini ikiye katlıyorsa sağlıklı yükselme sayılıyor.
Rica ederim, ne demek:) Amin Allah razı olsun nerde isteyen bekleyen varsa hepimize sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah sonradan hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum bu yüzden ailelerimizle paylaşmadan önce size danışmak istedik eşimle :) çok teşekkürler herşey için
Hayırlı olsun canım bebiş çok küçük daha üç haftalık falan yani ki iki haftayı doktorlar ekliyor yumurtanın catladigi günü baz alıp. Benim doktorum aileler ile erken paylaşmayın dedi ama biz herkese söyledik şükür bir sorun olmadı ama ağzın sıkı ise ikinci ay falan söyleyebilirsiniz.:) Amin Allah razı olsun nerde isteyen bekleyen varsa hepimize sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah sonradan hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum bu yüzden ailelerimizle paylaşmadan önce size danışmak istedik eşimle :) çok teşekkürler herşey için
Anne babalara söylemeden duramadık ama başka kimseye henüz birşey söylemiyoruz:) inşallah yakın zamanda doktora görünüp daha net bilgi alırız duadan eksik etmeyin Allah nerde bekleyen isteyen haberini alan varsa bu mübarek gün şerefine herkese gönlündekinin en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşaAllah cümleten hayırlı cumalarHayırlı olsun canım bebiş çok küçük daha üç haftalık falan yani ki iki haftayı doktorlar ekliyor yumurtanın catladigi günü baz alıp. Benim doktorum aileler ile erken paylaşmayın dedi ama biz herkese söyledik şükür bir sorun olmadı ama ağzın sıkı ise ikinci ay falan söyleyebilirsiniz.
Ne güzel ilk istediginiz aydan hamile kalmışsınız :) masallah...Anne babalara söylemeden duramadık ama başka kimseye henüz birşey söylemiyoruz:) inşallah yakın zamanda doktora görünüp daha net bilgi alırız duadan eksik etmeyin Allah nerde bekleyen isteyen haberini alan varsa bu mübarek gün şerefine herkese gönlündekinin en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşaAllah cümleten hayırlı cumalar
Arkadaşlar merhaba bugün acile gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama dr pozitifte olabilir dedi ben bu işten hiç birşey anlamadım bugün hafif hafif kanamamda olduyardımcı olacak biri varmı test kağıdını atabilirim
Aynen üzülüyor insan bir daha adetim 6-7 gün gecikmeden test mest yapmicamBende o testten yaptım aynısı oldu bekledim adet oldum
Bende öyleAynen üzülüyor insan bir daha adetim 6-7 gün gecikmeden test mest yapmicam
Yok canım değilmişim adetimi gördümBelki geç döllenme olmuştur. Bir kaç gün sonra yeniden baktır değerlerine
Predictor e pek guvenmiyorum ama var gibi :) bana hep yanlis sonuv verdi. diger testleri de bi yarim saat sonra falan kontrol etseydiniz keske :)
Benim adetime 5 gun kala o bebetime dedigimiz ili sefer dogru sonuc verdi de 30 liralik predictor yanlis sonuc verdi. Eczane yakinindaysa git al bence. İcten ice stres yaparsin iyice gecikir :) gelecegi varsa da gelmez. Ben evlendim evleneli her ay (korundugum zamanlar bile) her adet donemimde yaptim test. Kendimi biliyorum her seferinde acaba mi demektense icimi rahat tuttum. Ucuz testlerden al. İdrarina sıkış. Testini yap. Basta dogru sonuc vermeyecektir bir saat sonra gidip tekrar bak. Onun sonucuna gore hareket edersin. O dandik testler hormonlarin yukselmeye baslamissa gec de olsa yakaliyor. Ama kendini begenmis prodictorden bi cacik olmaz para tuzagiBu ikinci silik çizgi olayını geçen ay yaşamıştım o yüzden bu ay iyice gecikmeden test yapmak istemiyorum ama durumlar yukarda belirttiğim gibi bakalım bekleyişteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?