Amin inşallah darısı olmayanların basinaHadi gözün aydın cnm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Silik çizgi pembe ise vardır canım. Bana da var gibi geldi. En doğru sonuç kan ver. Gebelik şüphesi var de adetim geçti de o zaman yaparlar. Sonuç bir saate falan çıkmıştı benim kimi hastane bir gün sonrada diyebilir ama bildiğim kadarıyla hemen çıkıyor ve ücretsiz canım. Devlette ücretsizMerhabalar nisanda evlendim eylül ayının başına kadar doğum kontrol hapı kullandım eylülün başında bıraktım ve korunmadık telefondaki programın hesapladığı yumurtlama günlerine denk gelen ilişki de oldu şimdi beklenen adet döneminin 2. Günündeyim henüz hastalanmadım ama dört beş gündür regl ağrısına benzer tam da onun gibi olmayan kıvrandıran kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum göğüslerde hassasiyet de ayın ortasından beri var birkaç kez 5 tl lik bebe time testinden yapmıştım negatif çıkmıştı bu sabah predictor early ile test yaptım daha yaptğm ilk anda resimdeki hafif silik çizgi de oluştu 15dk sonra hala aynı çizgi duruyordu sizce bu test pozitif mi daha doğrusu hamile miyim?
Şimdiden çok teşekkürler
Teşekkür ediyorum gidiyorum kan vermeyeÇizgi bariz belli bence bi kan verin
Vlha canım özele gidiyorum suan devlet bakmiyo bileSilik çizgi pembe ise vardır canım. Bana da var gibi geldi. En doğru sonuç kan ver. Gebelik şüphesi var de adetim geçti de o zaman yaparlar. Sonuç bir saate falan çıkmıştı benim kimi hastane bir gün sonrada diyebilir ama bildiğim kadarıyla hemen çıkıyor ve ücretsiz canım. Devlette ücretsiz
Allah razı olsun verdim kanı 1.30 satt sonra çıkıyorHayırlısı olsun
İlişkiden sonra test yaptirinca çıkamaz zaten.Bende predictor early aldım dün ondan önce 4 tane miratech erken gebelik testi aldm birsey çıkmadı ilişkiden sonra kanda verdim yoktu hata geçen pazartesi verdim yani 4 Ekim negatif dün 6 Ekim predictor early aldm 50₺yaptım şu şekilde oldu
Sonucu buraya da yaz canımAllah razı olsun verdim kanı 1.30 satt sonra çıkıyor
Gecti zaten kiiİlişkiden sonra test yaptirinca çıkamaz zaten.
İlişkiden sonra en az 10 gün geçmesi lazım
TabikiSonucu buraya da yaz canım
Bı arkadaşım var ona da bakmamış canım. Özele git garanti olur rahat sıra beklemeden alırlar kan . Buraya yaz canım sonucunu. İnşallah gönlünce olsunVlha canım özele gidiyorum suan devlet bakmiyo bile
Bı arkadaşım var ona da bakmamış canım. Özele git garanti olur rahat sıra beklemeden alırlar kan . Buraya yaz canım sonucunu. İnşallah gönlünce olsun
Sağol canımBı arkadaşım var ona da bakmamış canım. Özele git garanti olur rahat sıra beklemeden alırlar kan . Buraya yaz canım sonucunu. İnşallah gönlünce olsun
18.31 mlUKaç canım değer. Okunmuyor şuan bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?