Benim adetime 5 gun kala o bebetime dedigimiz ili sefer dogru sonuc verdi de 30 liralik predictor yanlis sonuc verdi. Eczane yakinindaysa git al bence. İcten ice stres yaparsin iyice gecikir :) gelecegi varsa da gelmez. Ben evlendim evleneli her ay (korundugum zamanlar bile) her adet donemimde yaptim test. Kendimi biliyorum her seferinde acaba mi demektense icimi rahat tuttum. Ucuz testlerden al. İdrarina sıkış. Testini yap. Basta dogru sonuc vermeyecektir bir saat sonra gidip tekrar bak. Onun sonucuna gore hareket edersin. O dandik testler hormonlarin yukselmeye baslamissa gec de olsa yakaliyor. Ama kendini begenmis prodictorden bi cacik olmaz para tuzagi
İnsan iste pahali diye en dogru sonucu onun verdigine inaniyor ama inan ki her seyleri ayni. Predictorun sadece dışı alengirli:) annem en net onda çıkıyo diye ondan al demişti ama gerçekten dediğiniz gibi ben de aldıktan sonra buna bu parayı verene kadar direk gidip kan testi yaptırsaydım daha iyi diye düşündüm çünkü hem yanılma payı var hem bizim testi yaparken yanılma ihtimalimiz var bir de bebetime ı çin malı diye de eziklediler O yüzden belki bugün yarın olmazsam gider bi bebetime patlatırım
Hiç moral bozmayın ben de araştırdım zaten regl gecikmeden yapılan negatif sonuçların doğru olmama ihtimali de yüksek oluyor deniyor çünkü hormon daha idrara geçmemiş olabiliyor regliniz gecikince tekrar test yapın yine negatifse ve belirtileriniz varsa bir de kan testi yaptırırsınız aslında pozitif çıkıp negatif sonuç alanlar da (ben de onlardan biriydim geçen ay) sabırsızlığımızdan bunu yaşıyoruz sanırım çünkü eğer yumurta ile sperm iyi döllenmemişlerse vücut onu otomatik iptal ediyo ve yine regl şeklinde atıyo bunun sebebi kimsedeki bir sorun da değil. biz reglden önce test yaparak vücudumuza bu süreyi tanımamış oluyoruz anladığım kadarıyla. O yüzden beklemek her ne kadar heycanlı ve zor olsa da biraz sabretmekte fayda var. İnşallah gönlünüze göre hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba,
Adetime 6 gün var. Bugün akşam dayanamayıp predictor early ile test yaptım ve negatif çıktı. Kesin sonuç mudur? Adetine 6 gün kala predictor ile test yapıp pozitif sonuç alanları okuyunca sitede moralim çok bozuldu. Kesin olarak hamilelik yok denebilir mi?
Hiç moral bozmayın ben de araştırdım zaten regl gecikmeden yapılan negatif sonuçların doğru olmama ihtimali de yüksek oluyor deniyor çünkü hormon daha idrara geçmemiş olabiliyor regliniz gecikince tekrar test yapın yine negatifse ve belirtileriniz varsa bir de kan testi yaptırırsınız aslında pozitif çıkıp negatif sonuç alanlar da (ben de onlardan biriydim geçen ay) sabırsızlığımızdan bunu yaşıyoruz sanırım çünkü eğer yumurta ile sperm iyi döllenmemişlerse vücut onu otomatik iptal ediyo ve yine regl şeklinde atıyo bunun sebebi kimsedeki bir sorun da değil. biz reglden önce test yaparak vücudumuza bu süreyi tanımamış oluyoruz anladığım kadarıyla. O yüzden beklemek her ne kadar heycanlı ve zor olsa da biraz sabretmekte fayda var. İnşallah gönlünüze göre hayırlı sonuçlar alırsınız
Ben teşekkür ederim inşaAllah hayırlı güzel haberlerinizi duyarız :) sevgilercevap için çok teşekkürler :) çok güzel anlatmışsınız işleyişi. hepimizin gönlüne göre olur inşallah .
Hiç moral bozmayın ben de araştırdım zaten regl gecikmeden yapılan negatif sonuçların doğru olmama ihtimali de yüksek oluyor deniyor çünkü hormon daha idrara geçmemiş olabiliyor regliniz gecikince tekrar test yapın yine negatifse ve belirtileriniz varsa bir de kan testi yaptırırsınız aslında pozitif çıkıp negatif sonuç alanlar da (ben de onlardan biriydim geçen ay) sabırsızlığımızdan bunu yaşıyoruz sanırım çünkü eğer yumurta ile sperm iyi döllenmemişlerse vücut onu otomatik iptal ediyo ve yine regl şeklinde atıyo bunun sebebi kimsedeki bir sorun da değil. biz reglden önce test yaparak vücudumuza bu süreyi tanımamış oluyoruz anladığım kadarıyla. O yüzden beklemek her ne kadar heycanlı ve zor olsa da biraz sabretmekte fayda var. İnşallah gönlünüze göre hayırlı sonuçlar alırsınız
Valla çok bildiğimden değil ama bu konuda yazılar okuyorum isterseniz garanti olsun diye kan testi yaptırın içiniz rahat etsinmerhaba,
adetim 11 gün gecikti ve ben de predictor express ile test yaptım tek çizgi çıktı sadece. sizce hata olma olasılığı var mıdır?
Merhabalar nisanda evlendim eylül ayının başına kadar doğum kontrol hapı kullandım eylülün başında bıraktım ve korunmadık telefondaki programın hesapladığı yumurtlama günlerine denk gelen ilişki de oldu şimdi beklenen adet döneminin 2. Günündeyim henüz hastalanmadım ama dört beş gündür regl ağrısına benzer tam da onun gibi olmayan kıvrandıran kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum göğüslerde hassasiyet de ayın ortasından beri var birkaç kez 5 tl lik bebe time testinden yapmıştım negatif çıkmıştı bu sabah predictor early ile test yaptım daha yaptğm ilk anda resimdeki hafif silik çizgi de oluştu 15dk sonra hala aynı çizgi duruyordu sizce bu test pozitif mi daha doğrusu hamile miyim?
Şimdiden çok teşekkürler
Ay hadi İnşallah ya bu şekilde olup da kimyasal gebelik de çok oluyormuş önemli olan doktorun keseyi görmesi diyorlar kafam baya karistiEvet silik çizgiyi ben de gördüm genelde gebelik ile sonuçlanıyor bu şekilde testler çok nadir negatif olduğu durumları duydum hayırlısı olsun.
Kimyasal gebelik adet ile atılan gebelik oluoyr canım genelde anne adayı bunu farketmiyor. oğlumda adet günüme 2 gün vardı çok silik çıkmıştı aynı böyle ben görüyordum şimdi hamileyim kızıma ve 8 gün falan geçmişti diyelim (regl olmuyordum emdiği için) net bir kırmızı çıkmıştı. adete kaç gün var senin, inşallah olur sağlıklı bebişler.Ay hadi İnşallah ya bu şekilde olup da kimyasal gebelik de çok oluyormuş önemli olan doktorun keseyi görmesi diyorlar kafam baya karisti
Benim adetime 3 gün var canim doktor döllenmeden sonra 13 gün geçtikten sonra kanda gebelik testi yap dedi çarşamba günü yaptırcam ama önce kanda belli olmuyor mu gebelik kana geçmeden idrarda nasıl belli oluyorKimyasal gebelik adet ile atılan gebelik oluoyr canım genelde anne adayı bunu farketmiyor. oğlumda adet günüme 2 gün vardı çok silik çıkmıştı aynı böyle ben görüyordum şimdi hamileyim kızıma ve 8 gün falan geçmişti diyelim (regl olmuyordum emdiği için) net bir kırmızı çıkmıştı. adete kaç gün var senin, inşallah olur sağlıklı bebişler.
olur olur olmaz olur mu, şimdi döllenmeden sonra rahme çabuk gelmişse 6-12 gün içinde beta hcg salgılanır kana burada bebeğe göre değişir durum. doktorun emin olmak için 13. gün demiş. Kanda 125 di misal benim oğlum idrar testinde çıktığında, yani çok küçük bir rakam.Benim adetime 3 gün var canim doktor döllenmeden sonra 13 gün geçtikten sonra kanda gebelik testi yap dedi çarşamba günü yaptırcam ama önce kanda belli olmuyor mu gebelik kana geçmeden idrarda nasıl belli oluyor
Sen kac gün kala kan testi yaptığında o sayı çıktıolur olur olmaz olur mu, şimdi döllenmeden sonra rahme çabuk gelmişse 6-12 gün içinde beta hcg salgılanır kana burada bebeğe göre değişir durum. doktorun emin olmak için 13. gün demiş. Kanda 125 di misal benim oğlum idrar testinde çıktığında, yani çok küçük bir rakam.
2 gün vardı cnm.Sen kac gün kala kan testi yaptığında o sayı çıktı
en az kac olması gerekiyor ki canım2 gün vardı cnm.
5 üstü olmalıen az kac olması gerekiyor ki canım
Bolur olur olmaz olur mu, şimdi döllenmeden sonra rahme çabuk gelmişse 6-12 gün içinde beta hcg salgılanır kana burada bebeğe göre değişir durum. doktorun emin olmak için 13. gün demiş. Kanda 125 di misal benim oğlum idrar testinde çıktığında, yani çok küçük bir rakam.
Canım kan testini yaptırdım 30 çıktı:)5 üstü olmalı
Hadi gözün aydın cnm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinB
Canım kan testini yaptırdım 30 çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?