- 12 Temmuz 2024
- 88
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi tavanannaec
-
Bence adet gününüzün geçmesini bekleyin inşallah vardırKimse yok muuuu
İnşallahBence adet gününüzün geçmesini bekleyin inşallah vardır
BU İŞTAH AÇILMASI FALAN BENDE ADETTEN ÖNCE OLUR ÖYLE HİSSEDİYORUM Kİ SİZDE ADET GÖRECEKSİNİZ ONUN BELİRTİLERİ .AMA UMARIM GÖNLÜNÜZDE Kİ GİBİ OLURKızlar selamm bat 5 temmuz bi kaç gündür çok fazla belirtim var diye eve gelirken test aldım ama tertemiz negatif. Bu şekilde olup sonradan değişir mi sizce? Sol kasığım sanki yumruk gibi iştahım çok açıldı göğsülerde şişlik var en belirgin belirtim eve geldiğimde koltukta sızıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmuştu kaybettim malesef. Umutlanmak istemiyorum ama başına gelen var mı acaba bi daha ne zaman test yapmalıyımm
İştah açılması dışında çok belirti var aslında. Sol kasığım seyiriyor sürekli. Koltukta otururken sızıyorum. Yanımdan geçen adamım poşetindeki gevreğin kokusunu alıyorum falan. Bi garip şeyler bakalım nasibimizde varsa olurBU İŞTAH AÇILMASI FALAN BENDE ADETTEN ÖNCE OLUR ÖYLE HİSSEDİYORUM Kİ SİZDE ADET GÖRECEKSİNİZ ONUN BELİRTİLERİ .AMA UMARIM GÖNLÜNÜZDE Kİ GİBİ OLUR
Bende freely yaptım pozitif meme hassasiyetm cok fazla sol kasık ağrım var şişlik gibi garip bir his yürüdükçe artıyor ağrı ama bu marka yalnci pozitif çökmüş ne yapacam yarın regl gunu bakalimKızlar selamm bat 5 temmuz bi kaç gündür çok fazla belirtim var diye eve gelirken test aldım ama tertemiz negatif. Bu şekilde olup sonradan değişir mi sizce? Sol kasığım sanki yumruk gibi iştahım çok açıldı göğsülerde şişlik var en belirgin belirtim eve geldiğimde koltukta sızıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmuştu kaybettim malesef. Umutlanmak istemiyorum ama başına gelen var mı acaba bi daha ne zaman test yapmalıyımm
umarım güzel haberler verirsiniz rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinİştah açılması dışında çok belirti var aslında. Sol kasığım seyiriyor sürekli. Koltukta otururken sızıyorum. Yanımdan geçen adamım poşetindeki gevreğin kokusunu alıyorum falan. Bi garip şeyler bakalım nasibimizde varsa olur
Bende hassasiyet yok ama aşırı şişti göğüslerim freely bilmiyorum açıkçası umarım doğrudur görseli var mı yüklerseniz bakalım daha önce çok yalancı gördüm belki yorumlarız birlikteBende freely yaptım pozitif meme hassasiyetm cok fazla sol kasık ağrım var şişlik gibi garip bir his yürüdükçe artıyor ağrı ama bu marka yalnci pozitif çökmüş ne yapacam yarın regl gunu bakalim
Aminn isteyen herkese nasip olsun sağlıklaumarım güzel haberler verirsiniz rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
aminAminn isteyen herkese nasip olsun sağlıkla
Kurudukca daha belirginleşti ilk 3 dk icinde çıktı bilmiyorum hafif Sarı akintim var belki adet sokuluyordurBende hassasiyet yok ama aşırı şişti göğüslerim freely bilmiyorum açıkçası umarım doğrudur görseli var mı yüklerseniz bakalım daha önce çok yalancı gördüm belki yorumlarız birlikte
Kurudukca daha belirginleşti ilk 3 dk icinde çıktı bilmiyorum hafif Sarı akintim var belki
Benim yalancı pozitif çıktığında böyleydiKurudukca daha belirginleşti ilk 3 dk icinde çıktı bilmiyorum hafif Sarı akintim var belki adet sokuluyordur
Kuruma değil kırmızı akarken çizgi çıktı ilk dakikalarda ama freely markada yalancı pozitif alan çok awox yaptım ama ondan bişi çıkmadı yalancida olanilir iki tane almıştım ikisindede var ciZfi aynı markadaBen gördüm silik çizgiyi inşallah kuruma değildir yarın regl olmazsanız bence tekrarlayın
İnşallah hamilesinizdir ya çok dua ettim içimden sizin için o kadar anlıyorum ki sizi rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben regl 5 gün kala negatifi gördüm bat 5 temmuz ama tekrar yapmaya cesaretim yok hiç. İlk gebeliğimde 3 gün gecikmeyle 113 çıkmkştı beta o yüzden geç döllenme olduğunu düşünüyorum günü gelince yapcam inşallah tekrarKuruma değil kırmızı akarken çizgi çıktı ilk dakikalarda ama freely markada yalancı pozitif alan çok awox yaptım ama ondan bişi çıkmadı yalancida olanilir iki tane almıştım ikisindede var ciZfi aynı markada
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıİnşallah hamilesinizdir ya çok dua ettim içimden sizin için o kadar anlıyorum ki sizi rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben regl 5 gün kala negatifi gördüm bat 5 temmuz ama tekrar yapmaya cesaretim yok hiç. İlk gebeliğimde 3 gün gecikmeyle 113 çıkmkştı beta o yüzden geç döllenme olduğunu düşünüyorum günü gelince yapcam inşallah tekrar
Başınız sağolsun. Benim de şubat ayında ikizlerimin kalbi durdu malesef kürtaj oldum ..Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı
Basın sağolsun cnm Allah hepimize hayirlisini versinBaşınız sağolsun. Benim de şubat ayında ikizlerimin kalbi durdu malesef kürtaj oldum ..
AminnBasın sağolsun cnm Allah hepimize hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?