Gölülllll kapı çalıyoo :lepi:
canım diğer site açılmıyor bende iyice sapıttı sorma ya

(
sen beni örnek al gülüm bişeycikler olmaz Allahın izniyle..
betulcum her gebelikte aynı olacak diye bişey yok..sana özelden de yazdığım için burdan fazla yazmıcam..
ben de oğlumu kaybettiğimde site site dolanıp bir umut aramışitım keşke biri çıksa da ikinci gebeliğim normal geçti hiç sorun yaşamadım bebeğim de kollarımda dese diye bekledim ama bulamadım..
ama şimdi ben size bunu söyleyebilirim..
ikinci gebeliğimde hedefim en az 35 haftayı doldurmaktı.. evet preklemsi olabilirdim ama bununla başedebilirdim..artık ipleri doktorların eline vermek yoktu okuyordum bilinçleniyordum.. doktorun her dediğini ben de kontrol ediyordum..
ikinci gebeliğimde çok iyi bir profa gittiğim halde ona bile guvenemediğim çok oldu..
hiç kolay bir gebelik yaşamadım,bebeğin yıne az az gelişti.. her gun iğne oldum kollarım mosmor oldu ,kitleler oluştu.. kalbimin biraz hızlı attığını hissetsem korkudan ölüyordum.. Ama Allah nasip etti çok şükür..
bu hastalık önlenemiyor yani şu ilacı verelim de preklemsi olmasın diye bişey yok.. doğumdan sonra geçici körlük yaşayan preklemsili arkadaşım var çocuğu ve kendi sağlıklı şimdi..
yıne bir başka arkadaşım iğne olarak ikinci doğumunu sağlıkla gerçekleştirdi..
bu konuda sayfalarca yazabilirim size..
daha gecen haftalarda bir doktor bana ikinci bebeği düşünüyor musun dedi..evet dedim sen de bbek de ölebilirsin biliyor musun dedi pat diye.. biliyorum ve bilerek ikinciyi yaptım zaten dedim ben de
çok iyi bir takip iyi bir doktor ve Allahın izniyle neden olmasın..
ama korku hep olacak kızlar bundan kaçış yok malesef..
GEBELİK ÖNCESİ KANINIZDA İMUN ÖZELLİKLERİNE BAKTIRIN KIZLAR.. ANA TESTİNİ YAPTIRIN,ANTİFOSFOLİPİD TESTLERİNİ YAPTIRIN BENDE BU DEĞERLERDEN BİRİ YUKSEK ÇIKIYORDU SEBEP BU OLABİLİRMİŞ..