- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
Canım Allah yardımcın olsun bende preeklemsi ile bebeğimi karnımda kaybettim 31 haftalıktı doktor çok önemliGebelik zehirlenmesi teşhisi ile şu an hastanede yatıyorum. 30 haftalık hamileyim bebek 1600 gram sezeryanla alacaklar büyük ihtimal idrarımda protein kaçağı var doktor çok bekletmem dedi. Burda okuduklarım umut oldu. İnş bebeğime de bana da birşey olmaz ilk gebeliğim ben çok korkuyorum
Bebek iyi diyor doktorlar her gün nst kalp atışına bakıyorlar gelişimi de iyi diyorlarCanım Allah yardımcın olsun bende preeklemsi ile bebeğimi karnımda kaybettim 31 haftalıktı doktor çok önemli
Hiç korkma canım herşey yoluna girecek inşallahBebek iyi diyor doktorlar her gün nst kalp atışına bakıyorlar gelişimi de iyi diyorlar
Çok iyi canım aman hastaneden çıkma hep kontrol altında kalBebek iyi diyor doktorlar her gün nst kalp atışına bakıyorlar gelişimi de iyi diyorlar
İnşallah görürsün 25+3 günlük hamileyim yüzümde aşırı derecede şişlikten hastaneye geldim protein kaçağı var yatış yaptık yanlız tansiyonum küçük 7.8 büyükte 12.13 çıkıyor nakadar dayanır bebeğim şuan gelişimde bir sıkıntı yok çok şükürGebelik zehirlenmesi teşhisi ile şu an hastanede yatıyorum. 30 haftalık hamileyim bebek 1600 gram sezeryanla alacaklar büyük ihtimal idrarımda protein kaçağı var doktor çok bekletmem dedi. Burda okuduklarım umut oldu. İnş bebeğime de bana da birşey olmaz ilk gebeliğim ben çok korkuyorum
Allah sifa versin canim yaa bol su ic tuzsuz ye zaten hemsireler soylemistir de yinede soylemek istedim bende 3 gun gozetim altinda kaldim 4 doz ciger gelistirici igne vurdular 33 haftalikken seninki daha kucukmus allah yardimciniz olsun insallah sagliklica sag salim kucahiniza alirsiniz bebeginiziİnşallah görürsün 25+3 günlük hamileyim yüzümde aşırı derecede şişlikten hastaneye geldim protein kaçağı var yatış yaptık yanlız tansiyonum küçük 7.8 büyükte 12.13 çıkıyor nakadar dayanır bebeğim şuan gelişimde bir sıkıntı yok çok şükür
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallan suan durumunuz nasil allah sifa versin canimBen Doğum yaptım bebeğim de gelişim geriliği oluşmaya başlamış o yüzden Doğum oldu şimdilik küvezde umarım bi an önce o cihazlardan kurtulur kızım
Sence 30 Lara gelirmiyim birde tüp bebek sen kaç haftada doğdunAllah sifa versin canim yaa bol su ic tuzsuz ye zaten hemsireler soylemistir de yinede soylemek istedim bende 3 gun gozetim altinda kaldim 4 doz ciger gelistirici igne vurdular 33 haftalikken seninki daha kucukmus allah yardimciniz olsun insallah sagliklica sag salim kucahiniza alirsiniz bebeginizi
Hepimiz allah a emanetiz canim ne zaman olacagini allah bilir insallah saglikla son haftalara yaklasirsiniz ben 35 36 haftamdayim bebegin gelisimi buyuk haftasina gore doktor net bisey soylemedi ben bi tedavi gormeden idrardaki protein nagatif cikti tansiyonumda normal cok su ictim tuzdan kistim biraz bu vucudun kendi yaptigi biseymis kendini yormadan yuruyus yap bol su ic insallah seninkide normale doner stres yapmaSence 30 Lara gelirmiyim birde tüp bebek sen kaç haftada doğdun
40 gün sonra bebeğim çıktı hastaneden şu an yanımda yatıyor bin şükür zor günler geride kaldı . Sanki hiç bitmeyecek gibiydi o yoğun bakım günleriAllah sifa versin canim yaa bol su ic tuzsuz ye zaten hemsireler soylemistir de yinede soylemek istedim bende 3 gun gozetim altinda kaldim 4 doz ciger gelistirici igne vurdular 33 haftalikken seninki daha kucukmus allah yardimciniz olsun insallah sagliklica sag salim kucahiniza alirsiniz bebeginizi
Tansiyonun çok normal benimde tüp bebek 35 haftada oldu protein kaçagı benim tansiyon 18 12 ile doguma girdim ve çok şükür bebegim hiç küveze kalmadı şimdi 8 aylık olduk Rabbim herkesin evladını korusun kafayı takmayın sakın tansiyon yükselmedigi sürece sıkıntı olmuyor önemli olan tansiyon buda ogluşumSence 30 Lara gelirmiyim birde tüp bebek sen kaç haftada doğdun
Aa oylemi ne guzel sevindim senin adina rabbim hayirli evlat eylesin birdaha boyle bi durum yasamazsiniz insallah.rabbim kimseyi evladiyla saglikla sinamasin insallah40 gün sonra bebeğim çıktı hastaneden şu an yanımda yatıyor bin şükür zor günler geride kaldı . Sanki hiç bitmeyecek gibiydi o yoğun bakım günleri
Canım tam 26 haftalık doğum yaptım vücudum ödem çok yaptı birde artık bilincin kapanıyordu 4 gün hastanede yattım bebeğim şuan kuvezde dua edinTansiyonun çok normal benimde tüp bebek 35 haftada oldu protein kaçagı benim tansiyon 18 12 ile doguma girdim ve çok şükür bebegim hiç küveze kalmadı şimdi 8 aylık olduk Rabbim herkesin evladını korusun kafayı takmayın sakın tansiyon yükselmedigi sürece sıkıntı olmuyor önemli olan tansiyon buda ogluşum
Geçmiş olsun çok şükür bugunlerimize bende preklamsi nedeniyle 33+5 dogum yaptım kızım 2.5 ay kuvozde kaldı nek hastalığı vardı herşeye hazırlıklı olun dedi doktor bir anda iyileşti çok şükür şimdi kronolojik 14.5 aylık düzeltilmiş 12.5 aylik bayramın 1.günü bir anda nöbet geçirdi 1 hafta hastanede yattik bir ayagimiz hep hastanede epilepsi teşhisi konuldu zaten hamileligim hep düşük tehlikesiyle geçti doğum ayrı sıkıntı oldu sonrası ayrı çok şükür halimize ben tek çocuğum o yüzden zorluğunu bildiğimden 2. Çocuğu ilerde nasip olursa çok istiyordum ama gözüm baya korktu Rabbim evlatlarımıza sağlık versin diyorum bendeHerkese merhaba. Uzun zaman olmus girmeyeli. Benim oglum 6yasinda olacak kismetse. Yasadiklarimin bir anini bile unutmadim ama 2. Bebeğe niyet ettik bir suru test yapıldı. Bu arada tansiyon hastaligi bakikaldi. Bir prof a gittim yine Izmirde. Romatoloji testleri istedi detayli. Anti fosfolipid tasiyicisi imisim. 2. Bebek yasak. Ilki de mucize dediler. Saglikla buyutelim bugune şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?