- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
sizde problemli hamilelik yasamaniza ragmen durmadan korkmadan doguruyosunuz heralde iyi cesaret valla heralde kaybiniz olmadigi icin ben 6 bucuk aylik bebegimi kaybettim preaklampsi den ve yazdiklariniz cok moral bozucuArkadaslar maalesef bu hastalik ilk gebelikten sonraki gebeliklerdede basgosteriyor..Ben su anda 3. cocuguma hamileyim ilk ikisinde 6 aydan sonra baslamasina ragmen bu sefer ilk aylarda basladi...Bende asiri derecede bulanti,kusma ve tansyon yuksekligi butun hamileliklerimde oldu..Su andada yeni yeni yataktan kalkabiliyorum..Tansyonum yattigim halde 15 i bulmaya basladi ve bu ay buyuk ihtimal tansyon haplarina yeniden basliyicaz..Bunun tek cozumu iyi takip...Ben gunde 8 tane tansyon hapi ile bitirdim hamileligimi...Erken dogum yapmadan...Bu seferde insallah boyle olur diye dua ediyorum..Bu hastaligin neden oldugunu bir turlu anlayamadik....
sizde problemli hamilelik yasamaniza ragmen durmadan korkmadan doguruyosunuz heralde iyi cesaret valla heralde kaybiniz olmadigi icin ben 6 bucuk aylik bebegimi kaybettim preaklampsi den ve yazdiklariniz cok moral bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?