Preeklampsi geçiren annelerden yardım

shreva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
3
0
1
32
Herkese merhaba 26+6 dayız ama gelişim geriliği ve preeklampsi tanısı ile iki hafta önce yatışımız verildi 2 hafta geriden geliyoruz. Kilo ve boy konusunda gerideyiz ama organları sağlıklı. Corasprin ve kan sulandırıcı iğne tedavisi görüyorum hergün ultrasona giriyorum. Tansiyonum normal seyrediyor tek sıkıntımız şuan kordon kanında kesik akım olması. Akım bana geri dönmedi allahtan ama dönmesi an meselesi olabilirr. Bu durumda olup en az 34. Haftaya kadar gelebilen anne adayı var mı? Bebeğimi sağsalim kucağıma alır mıyım? Ya da kan akımı normale döner mi bu saatten sonra? Uzun oldu ama umuda ihtiyacımız var. Ve duaya..

Duaya geldim canim inşallah sağlıkla gelir bebeğin

İnsallah herşey guzel olur canim bu durumda alaninda iyi bir doktor cok onemli olabildigince sakin kal stres cok etkileyen bisey preeklampsi yi ben 34+4 de yakalnmistim ama dedigim gibi bu durumda en onemlisi doktor secimi

İnsallah herşey guzel olur canim bu durumda alaninda iyi bir doktor cok onemli olabildigince sakin kal stres cok etkileyen bisey preeklampsi yi ben 34+4 de yakalnmistim ama dedigim gibi bu durumda en onemlisi doktor secimi
Eğitim araştırma hastanesindeyim. Doktorym doçent ve alanında gerçekten iyi. Sadece bebek çok yavaş gelişiyor. Tansiyonum çok normal bebek hareketleri iyi yiyebildiğim herşeyi yiyorum ona iyi gelecek. Ama bebek gelişimi oldukça yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…