Erkek İnfertilitesi Preeseed Plus Jel kullanıp yararını gören oldu mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
bikaç siteden okuduğuma göre bu jel tam bir sperm dostuymuş ve faydasını gören çok olmuş.
Acaba bizim gibi sayı ve morfoloji probleminde de işe yarar mı?
hiç burdan kullanıp mutlu haber veren oldu mu?
Türkiyeye ilk geldiğinde çok pahalıymış ama şimdi daha da düşmüş fiyatı

EVET CANIM BENDE DUYDUUMM ONU AMA DAHA KULLANMADIM ALMAK isitorum ama nerden bulabilirim bende bilmiyorum bilen biri bize yardım etse çok sevinirim.vede fiyatını bi yerde okudum eczanelerde bulamıyormuşusun diye yazıyordu.ama ben sitesine girdiğimde eczanelerde diye yazıyordu hiçbişey anlamadım acaba yenimi gelmişte eczanelerde diyo.ben bi sorucam önümüzdeki günlerde onuda denemek istiyorum
bilen arkadaşlar faydasını gören lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Ben gg. den aldım fiyatı 78 tl. gecen ay kullandım ama işe yaramadı.daha sonra eşim spermiogram yaptırdı
sayıda,hareketlilikte düşükmorfoloji zaten sıfır!..
bizde işe yaramadı heralde durumu bizim gibi vahim olmayanlarda işe yaramıştır.
:uhm:

cok gusel bır konu acmıssın dun ben acacaktım bunu ama kısmet olmadı.bızımde gecen aykıi yaptırdıgımız testte sayımız dusuk cıktı morfolojı vede hareket yuksektı cok sukur.preseeed i ebay.com dan ucuza alabılırsınız. orda 45 mılyon ayrıca yumurtlama vede gebelık testlerıde var ıcınde bır suru.bnde eger yarın adet olursam sprıs verıcem.dun burdan bırınlen konusmustum esının sperm sayısı ıkıyuz bın imiş.kullandıgım ılk ay hamıle kaldım dıor.hersey allhın takdırı belkı buda vesıle olur ınş hepımıze.

Bizde aldik ebay den 48 tleye 25 tanede ovulasyon testi vardi icinde.
Bu ay denedik bakalim 3 gune kadar sonuc alacagiz .
Insallah ise yaramistir

Bizde aldik ebay den 48 tleye 25 tanede ovulasyon testi vardi icinde.
Bu ay denedik bakalim 3 gune kadar sonuc alacagiz .
Insallah ise yaramistir

canım bu site ingilizce mi? tam adresi nedir canım, güvenli mi acaba
ben de almak istiyorum...

canlar merhaba,
aslında kendi resmi sitesi var turkiyede
şuan eczanelerde satıştaymış
ilk pazara girdiği zaman 250 tl lerden bahsediliyordu ama şuan 130 civarı
benim merak ettiğim eşimde öle milyon sperm yok sadece 100 bin var ve morfolojide 2
acaba böle durumlarda da bu işe yarar mı

canım merhaba
eşinin test sonuçları nasıldı ?

ebay.com da onc sıteye kayıt yapmanız gerek ıngılızce bır sıte kredı kartı ıle 45 tl ye gelıor.valla ıse yarayan cok kişi var bende alcamm bızımde sayımız dusuk morfolojı vede harekette sorun yok

canım merhaba
eşinin test sonuçları nasıldı ?

sperm sayısı(konsantr.) :7.300.000
motilite oranı(a+b) :%26
a)hızlı progresyon: :%2
b)yavaş progesyon :%24
normal morfoloji: :%0

dr 6 ay daha deneyin dedi..üzülme sonrası aşılama yada tüp bebek(ben normal yoldan kalmayı her ay beklerken bana bunu umut olarak söyledi)

ilaç yazmadı.boşver onları i.saracoğlunun incir-havuc-keciboynuzu kürlerini yap dedi..
Ben kürlerin yanısıra evicap-klomen-folik asit-ace plus selenyum-zinco..vitaminlerini eşime içiriyorum.(bu vitaminleri bu siteden araştırmalarımla öğrendim)

Dr. yazmadı ama bunlar sonucta vitamin belki faydası olur dedim 20 gündür devam ediyoruz.1ay tamamlanınca tekrar spermiogramla ürolojiye gidecek..
Hayırlısı Rabbim dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın..Kimileri kolayca hamile kalırken,bizim önümüzde sanırım uzun bir süreç var.Yapacak bişi yok..

Sabır ve dua ile..

kaydirigubbakcemile5

ekincim
o ilaçları bende çok araştırdım ama eşlere çok yuklenmiş olmayalaım
bazıları vucutta birikme yapıyormuş
etkin maddelerinde plastik mi ne varmış bi zaman yine bi topikte okumuştum
sizin sayınız iyi tabiki

ekinimmmmm
eşine ilaçları hangisini hangi saatte veriyorsun
birde tam adlarını yazabilir misin acaba?
bende klomen vermek istiyorum ama hormonları falan bozulmasın sonra
doktorda test yaptırmak gerekmez mi fsh lar için falan

Klomende sperm sayısını artırıcı olarak bir ibaresi var bilemiyorum dr.birşey yazmayınca kendi kendimin doktoru oldum napiyim..Her vitaminden günde 1 tablet veriyorum..
İlaç isimleri:Klomen-Evicap 400-zinco-Ace plus selenyum-Folbiol-Sabah ve akşam ise incir ve keçiboynuzu kürü..
İştahı normal olmasına rağmen biraz kiloda aldı.Zaten ihtiyacıda vardı..Ahh birde sigarayı bıraksa azalttım diyor ama?...
Böyle işte canım ilaçlarda ortak vitamin olanlarda var c vitamini gibi ama onda da günlük doz aşımı yok.

Sizin spermiogram değerleri nasıl?Gerçi biz 1 ay tamamlayıp tekrarlayalım diyoruz ama ilaç ve kürleri 3 ay kullanmak gerekiyormuş.Spermler 72-90 gün arasında yenileniyormuş..

evet caım bende onu dicektim
3 ay da anca toparlanıyormuş isterseniz 1 ayı geçsin sonra gidin
bizim sperm sonucu çok kötu
varikosel ameliyatı oldu hala aynı bir sene doldu ama bir duzelme yok
bi bakar mısın sence nasıl
bu ilaçlar işe yarar mı

volum 2 ml
total motilite %50
ileri 0
ileri yavaş 30%
yerinde hareketli%20
hareketsiz 50%
mikroskopi R.C. 100,000ml
yıkama öncesi 2-3 alanda bir sperm görüldü
sayı az olduğu için morfolojiye bakılamadı yazıyor

Öncelikle sperm sayısını yükseltmen gerekiyor herhangi birşey kullanmıyorsan.En azından keçiboynuzu kürünü uygula.Anladığım kadarıyla ilaçlar konusunda tereddütün var.Eğer eşin sigara kullanmıyorsa havuç kürünüde yap derim Oda hareketliliğe iyi geliyormuş..
Allah yardımcımız olsun.

canım evet eşim sigarayı bıraktı bir sene oluyor
acaba kür mü ialaçlar mı daha çok işe yarar
hani ben önce ilaçlarla biraz yukselsin daha sonra kürlere devam edeyim diyorum
ama acaba tam tesrsimi olmalı
havuç kürünü deneyecegim
her akşam bi bardak içirmeye çalışıcam
birde canım sabah eşin işe giderken kahvaltı niyetine ballı sütte içebilir
yalnız sigara içenlerde havuç suyu ters etki yapıyormuş
eşini istersen söle korkut hatta bu ilaçlar içtiğin boşa gider de içmesin

ekinim son olarak senden bişey isteyebilir miyim?
bu ilaçların mg ları nedir
mesela klomen yuksek doz olması gerekirken evicapın düşük doz olması gerekiyormuş yuksek e vitamini ters etki yapabiliyormuş
sen kaç mg ne veriyorsun eşine
kusura bakma sorularla yorduysam seni

Havuç kürü yapmıyorum zaten, olayın ciddiyetine kendide varana kadar benim söylememle olmayacak.Zoruna gitmesin,üzülmesin diye çokta üstüne gitmiyorum.Bundan önce her ay adet olunca ağlardım.Ama bu ay sebebini öğrendiğimden beri daha dirayetliyim.ılk birkaç gün çok üzüldü.Korktum bunalıma girecek diye sonuçta erkek bunu gurur meselesi yapıyor.Herhangi bir sağlık sorunu olarak görmüyor.Spermiogramı bir tekrarlayalım bakalım napıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…