canlarım bende yaklaşık 20 gündür incir kürünü 6-7 adet inciri ikiye bölerek ve yarım litre suda kaynatarak yapıyordum..Şimdide şu zeytinyağında bekletme usulüne dönücem hem eşimde sıkılmaya başladı az değişiklik olsun:))
turkıyede nerden aldın eczaneler satmıor dıe bılıorum bazıları getırtıomus oda cok pahalıya satıolarmıs 130 tl falan dıe duydum hade hayırlısını ınş vesılen olur...
arkadaşım kayınvalidem bana söyledi cok iyimiş ama kocama yediremedim tatı cok kötü ben bile iyemedim yeseydi ne güzel olurdu
Kızlar bizim siteden bir alıntı:
(bana ait değil,keşke olsaydı)
cnm benim de eşimin sperm sayısı 5 milyondu geçen ay yaptırdığımız tahlilde ben kuru incir kürünü uyguladım eşime bu ay yapılan testte 15 milyon çıktı ve hamileyim hemde doğal yolla hamile kaldım 2.5 senedir uğraşıyorduk kuru incirden sonra 1 ay içinde hamile kaldım mutlaka deneyin derim...
incir kürünün tarifi:
kuru inciri bir gece önceden saf zeytinyağında bekletiyorsun,sabah aç karna eşine yediriyorsun.bu kadar basit...
ben üşendiğim için bütün zeytinyağını bir cam kaseye boşaltım tüm kuru incirleride içine attım her sabah birer tane eşime yedirdim...
en son yaptırdığımız testte kruger yani morfoloji %3 çıkmıştı doktor çok düşük yıkamalı yapalım dedi yıkamalıyı yapmaya gerek kalmadan ben hamile kaldım...morfolojiyi yükseltirmi bilemem ama ben tamda bu sonuçlarla ancak tüp bebek yaparız aşılama bile olmaz derken hamile kaldım...üstelik sadece bu incir kürünü kullandım eşim keçiboynuzunun tadını beğenmedi 1 kere zorla içirdim onu içmeyince boşu boşuna çakşır kökü de almadım nasıl olsa içmez diye...iyiki de almamışım....
Rabbim bize de vesile etsin ıNŞALLAH!
Kızlar bizim siteden bir alıntı:
(bana ait değil,keşke olsaydı)
cnm benim de eşimin sperm sayısı 5 milyondu geçen ay yaptırdığımız tahlilde ben kuru incir kürünü uyguladım eşime bu ay yapılan testte 15 milyon çıktı ve hamileyim hemde doğal yolla hamile kaldım 2.5 senedir uğraşıyorduk kuru incirden sonra 1 ay içinde hamile kaldım mutlaka deneyin derim...
incir kürünün tarifi:
kuru inciri bir gece önceden saf zeytinyağında bekletiyorsun,sabah aç karna eşine yediriyorsun.bu kadar basit...
ben üşendiğim için bütün zeytinyağını bir cam kaseye boşaltım tüm kuru incirleride içine attım her sabah birer tane eşime yedirdim...
en son yaptırdığımız testte kruger yani morfoloji %3 çıkmıştı doktor çok düşük yıkamalı yapalım dedi yıkamalıyı yapmaya gerek kalmadan ben hamile kaldım...morfolojiyi yükseltirmi bilemem ama ben tamda bu sonuçlarla ancak tüp bebek yaparız aşılama bile olmaz derken hamile kaldım...üstelik sadece bu incir kürünü kullandım eşim keçiboynuzunun tadını beğenmedi 1 kere zorla içirdim onu içmeyince boşu boşuna çakşır kökü de almadım nasıl olsa içmez diye...iyiki de almamışım....
Rabbim bize de vesile etsin İNŞALLAH!
kızlar merhaba..
benim eşimde de ileri hareketli sperm sayısı düşüktü..yükseltmek için aynen sizin yaptığınız gibi,çinko,selenyum ace plus,L-carnitine,klomen içirdim.
sonraki testte ileri hareket ve sayı normal sınırlara geldi,ama bu kez de önceden %98 normal morfolojili çıkan spermler,%2 gibi çok düşük bir orana geriledi..ve ilacı milacı bıraktıkk..
ilaç bir taraftan yaparken,öbür tarftan bozmuş..oysa nasılsa çoğunluğu vitamin diye önemsememiştik..
size tavsiyem ilaca çok yüklenmeyinn..herşeyin doğalı daha makbul biliyorsunuz..
keçiboynuzunu da denedik..ilaç kadar harikalar yaratmadı ama morfolojideki gibi düşüş de olmadı hiçbir parametrede..
ilaç kullandıracaksanız eşinize en fazla 2 çeşit olsun ve biri mutlaka vitamin olsunn..
Bizim morfoloji zaten %0. O yüzden bizde bir risk yok! -1'e falan düşmez heralde:)
Güler oldum ağlanacak halime neyse kızlar şu bir ayı bir tamamlayalım sonuca göre size haber vericem.
Sanki bize yarasa hepinize iyi gelecek diye düşünüyorum.Çünkü bizim değerler oldukca kötü durumda yarında adet günüm normalde adete 10 gün kala mutlaka göğüs ağrım olurdu yumurtam çatlıyor yada çatladı diye düşünürdüm ama bu ay hiç yok..İnşallah bende de bir sorun oluşmaz.
Günaydın kızlar..Ya ben hala adet olmadım ama bugün ateşim düştü kesin olurum ..Neden gecikip benimle dalga geçiyor ki......
Umudum olmasada üzüldüm..
allh ıyılıgını versın valla guldurdun benı nıe benlen dalga gecıorkı dıosun :))))hakkında hayırlısı olsun ates olcup durma luruna bırak stres yapma olmazsın inşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?