ekinim son olarak senden bişey isteyebilir miyim?
bu ilaçların mg ları nedir
mesela klomen yuksek doz olması gerekirken evicapın düşük doz olması gerekiyormuş yuksek e vitamini ters etki yapabiliyormuş
sen kaç mg ne veriyorsun eşine
kusura bakma sorularla yorduysam seni
Havuç kürü yapmıyorum zaten, olayın ciddiyetine kendide varana kadar benim söylememle olmayacak.Zoruna gitmesin,üzülmesin diye çokta üstüne gitmiyorum.Bundan önce her ay adet olunca ağlardım.Ama bu ay sebebini öğrendiğimden beri daha dirayetliyim.İlk birkaç gün çok üzüldü.Korktum bunalıma girecek diye sonuçta erkek bunu gurur meselesi yapıyor.Herhangi bir sağlık sorunu olarak görmüyor.Spermiogramı bir tekrarlayalım bakalım napıcaz..
Şimdi evicap 400 ml: Bunu burdaki tecrübelerden,doktor önerisiyle alanlardan yararlanarak 400 lük almıştım.
ace plus selenyumda:herhangi bir mg ibaresi yok canım.
folbiol 5 mg.
klomen 50 mg.
zinco-c 15 mg.
hepsini sabah kahvaltı sonrası evden çıkmadan içiriyorum.Hepsi 30 tablet.Sadece klomeni 25 gün kullanıp 5 gün ara vererek içiricem.İçinde erkek için olan kısımda bu şekilde yazıyor.
Bu arada bende Elevit kullanıyorum.Normalde hamilelere veriyorlar bunu ama ben destek olsun diye kullanıyorum.Ailecek vitamin manyağı olduk..
kaydirigubbakcemile3
canım bu site ingilizce mi? tam adresi nedir canım, güvenli mi acaba
ben de almak istiyorum...
sperm sayısı(konsantr.) :7.300.000
motilite oranı(a+b) :%26
a)hızlı progresyon: :%2
b)yavaş progesyon :%24
normal morfoloji: :%0
dr 6 ay daha deneyin dedi..üzülme sonrası aşılama yada tüp bebek(ben normal yoldan kalmayı her ay beklerken bana bunu umut olarak söyledi)
ilaç yazmadı.boşver onları i.saracoğlunun incir-havuc-keciboynuzu kürlerini yap dedi..
Ben kürlerin yanısıra evicap-klomen-folik asit-ace plus selenyum-zinco..vitaminlerini eşime içiriyorum.(bu vitaminleri bu siteden araştırmalarımla öğrendim)
Dr. yazmadı ama bunlar sonucta vitamin belki faydası olur dedim 20 gündür devam ediyoruz.1ay tamamlanınca tekrar spermiogramla ürolojiye gidecek..
Hayırlısı Rabbim dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın..Kimileri kolayca hamile kalırken,bizim önümüzde sanırım uzun bir süreç var.Yapacak bişi yok..
Sabır ve dua ile..
kaydirigubbakcemile5
ekinim
ben ilaçları aldım :)
evicap 400 ile
ace selenyum e vitamini çok ağır gelmesin aynı anda
sonuclariniz ayni bizimki gibi
biz sayiyi cok arttirdik
biz sayiyi cok arttirdik
biz sayiyi cok arttirdik
Bizde aldik ebay den 48 tleye 25 tanede ovulasyon testi vardi icinde.
Bu ay denedik bakalim 3 gune kadar sonuc alacagiz .
Insallah ise yaramistir
bizde aldik ebay den 48 tleye 25 tanede ovulasyon testi vardi icinde.
Bu ay denedik bakalim 3 gune kadar sonuc alacagiz .
ınsallah ise yaramistir
canım 3 güne kadar sonuç alacağız demişsin. var mı bi gelişme.
bu siteden nasıl aldın banada nalatabilrimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?