Gebeliğe Hazırlık 🤰🏼(2 Aylık hamilelik)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatya 26 Papatya 26
20210820_082130.webp

Maşallaahhh çok merak ediyorum ben cinsiyetini 🙈🙈 ama aynı kızım da yaşadığım belirtiler var o yüzden kız gibi geliyor tabi EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMASI
Ayy bndee valalha canım aynısı oğlumda ki gibiyim kesin oğlan buda diyorum🤣 ay sağlıklı olsunlarda benim için hiç farketmez 🤗

Yani burdaki hesaplandığin gibi olmayabilir ultrasonda bazen ilerde bazen geride gösteriyor ben garanti olsun diye 7. Haftada gidecem belki senin ki yarın gözükür bellimi olur😀
Baktı ama kalp atisi duyulmadi. Ama kese buyumus, crl 0.45cm cikti. Simdilik hersey yolunda. 10-15 gune tekrar gel dedi.

Ohh Maşallah canım kalp atışını duydun mu ay bnde hiç belirti yok 😊🥰
Dur dur kendine nazar edeceksin 😂 7+4 filandım sanırım miden bulanmıyor mu hiç dediler ay hiç bulanmıyor hiç hissetmiyorum hamile olduğumu dedim ertesi sabah bir uyandım 😱 mide bulantısı felaket… 3 gün sonra doktora gittik ve ben o zaman kalp atışını doyamadım doktorum daha çok küçük ama bir sorun yok daha kalbi duyulmaz dedi . Cok endişelendim herkes 6 larda duyuyor diye 😂 hemen 1 hafta bekleyip başka doktora gittim çok şükür duydum . Kendi kendinize telaş etmeyin lütfen zehir etmiştim kendime o 1 haftayı . Ayrıca hala midem felaket bulanıyor. İlaçla durdurabiliyorum 🥲

Dur dur kendine nazar edeceksin 😂 7+4 filandım sanırım miden bulanmıyor mu hiç dediler ay hiç bulanmıyor hiç hissetmiyorum hamile olduğumu dedim ertesi sabah bir uyandım 😱 mide bulantısı felaket… 3 gün sonra doktora gittik ve ben o zaman kalp atışını doyamadım doktorum daha çok küçük ama bir sorun yok daha kalbi duyulmaz dedi . Cok endişelendim herkes 6 larda duyuyor diye 😂 hemen 1 hafta bekleyip başka doktora gittim çok şükür duydum . Kendi kendinize telaş etmeyin lütfen zehir etmiştim kendime o 1 haftayı . Ayrıca hala midem felaket bulanıyor. İlaçla durdurabiliyorum 🥲
Ay bende zaten oğlumda da böyle olduğu için rahatım biraz hamileliğim kolay geçiyor çok şükür sizinki de kolay geçer inşallah 🤗🥰

Back
X