- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.900
- 133
- 35
- Konu Sahibi Barbie6060
-
Anladım.. En kısa zamanda her anınızı inşallah birlikte geçirmeye başlayacaksınız kısmetse.. Bu günler geçici annesi..Haftada iki kez gidiyorum hastane evimize uzak benimde Saglik sorunlarim oldugu icin toplu tasima kullanamiyorum oyuzden hergun gidemiyorum
Anladım.. En kısa zamanda her anınızı inşallah birlikte geçirmeye başlayacaksınız kısmetse.. Bu günler geçici annesi..
Geçmiş olsun inşallah sen de toplarsin bı an önce,bebeğinin durumunu yaz olurmu merak ederimCok tesekur ederim bacim allah razi olsun gercekten cok zormus dayanmasi rabbim bizlere sabir versin rabbim bebeginizi size bagislasin suan bizde kilo almasini bekliyoruz evet premature bebekler kucukler ama cok direncliler ben onlara kucuk savascilar diyorum bizi bizden baska kimse anlamiyo sutum artik cok azaldi cocuk emmedigi icin pompayla bukadar cikiyo doktorlarda normal dedi
Yaşamayan bilemez zaten sevgili Barbie. 'Bir Avuc' bebegi büyütmek cok emek ve özveri ister. Yaşadığın ve yaşayacağın stresi ve sende bırakacağı izleri saymıyorum bile..herseye rağmen şükürler olsun..Cok tesekur ederim cok destek oldunuz bu durumu yasamayan bilmez beni anladiginizi biliyorum neler hissettimi biliyorsunuz beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek guzel
Amin allah razi olsun sagolun kizim iyi ya cok sukur ne zaman verirlerse versinler yeter ki iyi olsun yavrum yavas yavas kilo aliyoruz geceler de zibin giydirmisler kuvezde ki cocuga neden giydirdiler anlam veremedim sutum cocugumun sifasi elimden geldigince sagmaya cabaliyorum insallah kesilmez de kizima yeter sizin kac haftalik dogum yaptiniz kac kilo dogdu evladinizGeçmiş olsun inşallah sen de toplarsin bı an önce,bebeğinin durumunu yaz olurmu merak ederimherşey daha güzel olacak geçen her dakika bebeginle seni birbirine daha çok yaklaştırıyor üzülmek yok sütün çok önemli kesilmemesi için dengeli beslen bol su iç uykunu iyi al
Ama kesildi diyelim şimdi mamalar var çok şükür
Ben bebeğimin eve geldiği fotoğraflara bakıyorum her gün inanır mısın o kadar küçüktüki şimdi çok şükür evimizin neşesi oldu.bu gece bol bol dua et canım ben de edeceğim yeterki iyi olsun orda çok iyi bakılıyor ayrılığa mecbur dayan Rabbim sana güç kuvvet versin bebeğine açık şifalar versin
Yaşamayan bilemez zaten sevgili Barbie. 'Bir Avuc' bebegi büyütmek cok emek ve özveri ister. Yaşadığın ve yaşayacağın stresi ve sende bırakacağı izleri saymıyorum bile..herseye rağmen şükürler olsun..
Maşallah size annesi kıyafet giymeye başladıysa çıkması yakındır o zaman inşallahAmin allah razi olsun sagolun kizim iyi ya cok sukur ne zaman verirlerse versinler yeter ki iyi olsun yavrum yavas yavas kilo aliyoruz geceler de zibin giydirmisler kuvezde ki cocuga neden giydirdiler anlam veremedim sutum cocugumun sifasi elimden geldigince sagmaya cabaliyorum insallah kesilmez de kizima yeter sizin kac haftalik dogum yaptiniz kac kilo dogdu evladiniz
Bana bir hemşire şöyle açıklamıştı; kıyafet giymeyi ögrenmesi için. Uzun zaman kuvezde çıplak yatınca, kiyafet giymeye alışamıyorlar demişti. Bu konuda benim tek bildigim bu. Doğru mu, yanlıs mı onu da bilmiyorum.Evet oyle gercekten herseye ragmen cok sukur demeyi ogrendik bizde sizede sormak isterim kuvezde ki cocuga neden zibin giydirilir amac nedir
Masallah allah bagislasin sizin yakinda cikar demeniz beni oyle sevindirdi ki anlatamam cok sukur sizde atlatmissiniz rabbim banada sabir versin tez vakitte kucagima almayi nasip etsinMaşallah size annesi kıyafet giymeye başladıysa çıkması yakındır o zaman inşallahben 35 haftada doğum yaptım 1,350 kilo doğduk çok badireler atlattık ama şükür Rabbime geçti.sizin de geçecek inşallah inan olurmu Rabbim bizleri imtihan ediyor sabredip kazananlardan olalım inşallah,
Selam kızlar, 5 gün önce bende suyumun enfeksiyonum sebebiyle bitmesinden dolayı prematüre annesi oldum. 31+2 de 1620 gram prensesim oldu. Ciğer geliştirici vuruldugumuz halde solunum sıkıntısı cektiği icin makinaya baglandı. Kuzumu daha koklayamadım. Ne kadar orda kalır bilmiyorum. Canımın acısını unuttum o ordayken. Nasıl gececek bu zaman...[/QUOTE
Gozunuz aydin olsun cok gecmis olsun rabbim tum hastanede yatak bebeklere sifa versin insallah duzelicel uzme kendini ki sutun azalmasin bak benim kizim nerdeyse uc aydir orda hergun cikicak diye haber gelmesini bekliyorum bende en cok kokusunu merak ediyorum insallah sende bende kavusucaz rabbim buyuk
İnşallah aminn canımMasallah allah bagislasin sizin yakinda cikar demeniz beni oyle sevindirdi ki anlatamam cok sukur sizde atlatmissiniz rabbim banada sabir versin tez vakitte kucagima almayi nasip etsin
Selam kızlar, 5 gün önce bende suyumun enfeksiyonum sebebiyle bitmesinden dolayı prematüre annesi oldum. 31+2 de 1620 gram prensesim oldu. Ciğer geliştirici vuruldugumuz halde solunum sıkıntısı cektiği icin makinaya baglandı. Kuzumu daha koklayamadım. Ne kadar orda kalır bilmiyorum. Canımın acısını unuttum o ordayken. Nasıl gececek bu zaman...
İnşallah aminn canımdualarım senin ve bebeğin için inşallah ikinizde çok iyi olacaksınız
Sizden de razı olsun inşallah, inşallah iyi haberlerinizi de duyarızAllah razi olsun sagolun
Sizden de razı olsun inşallah, inşallah iyi haberlerinizi de duyarız
Rabbim hepsine sifa versin insallah yavrularımıza kavuşacagız Allahın izniyle. Senin kac haftalık dogdu canımGozunuz aydin olsun cok gecmis olsun rabbim tum hastanede yatak bebeklere sifa versin insallah duzelicel uzme kendini ki sutun azalmasin bak benim kizim nerdeyse uc aydir orda hergun cikicak diye haber gelmesini bekliyorum bende en cok kokusunu merak ediyorum insallah sende bende kavusucaz rabbim buyuk
28+5gunluk canim cok erken olduRabbim hepsine sifa versin insallah yavrularımıza kavuşacagız Allahın izniyle. Senin kac haftalık dogdu canım
Oy yavrum. Simdi nasıl Peki? Doktorlar ne diyor? Benim kuvezde 28 haftalık bebek 40 günde taburcu oldu icini ferah tut canım. Bende avunuyorum baska bebekler kuvezden cıkınca28+5gunluk canim cok erken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?