- 2 Mart 2016
- 136
- 79
- 98
- 30
- Konu Sahibi Barbie6060
-
Ben de bir prematüre annesiyim 50 gün kaldık kuvozde. Eve gelince onlar kendi düzenlerini tıpkı yogunbakimdaki gibi devam ettiriyorlar:) o kadar alışmışlar ki alarm kurmuş gibi 3 saatte bir uyanıyorlar. İlk bir hafta biraz tedirgin geçiyor ama sonra akışına bırakıp alışıyorsunuz. Eve gelince İnanin daha hızlı büyüyorlar.
Biz 1750 ile taburcu olmustuk. 4 ay geçti suanda 5700
Allah hepsine sağlık versin sizlere de sabir
Canim merhaba. Bebegin cikti mi? Aklima düştün bu sabah..
Canim benim. Cok sevindim senin adina. Amin insallah geleceksin.. Allah yardımcın olsun.. cok cok cok guzel büyüt bebegini insallah.Canim hastaneden bugun geldim dunden beri emzirdim kizimin kokusunu aldim o benim kokumu aldi birakiyorum uyaniyor emzirmeye calisirken hemen uyuyo hemsireler dedi annesinin kokusunu aldi ondan uyuyuverdi dediler dunyalar benim oldu bakalim yarin tekrar gitcem emzircem bakalim belki yarin taburcu olabiliriz icimde tarifsiz bir sevinc var anlatamam sukurler olsun rabbime bitti yaa artik evimizde olcaz artik benimle olcak nolur sende dua et bize ki yarin kizimla gelebiliyim evimize
İki gundur emzirdim cok sukur allahim bu nasil bir duygudur evlat nasil guzel bir varlikmis kokusunu olabildigince icime icime cektim
Canim hastaneden bugun geldim dunden beri emzirdim kizimin kokusunu aldim o benim kokumu aldi birakiyorum uyaniyor emzirmeye calisirken hemen uyuyo hemsireler dedi annesinin kokusunu aldi ondan uyuyuverdi dediler dunyalar benim oldu bakalim yarin tekrar gitcem emzircem bakalim belki yarin taburcu olabiliriz icimde tarifsiz bir sevinc var anlatamam sukurler olsun rabbime bitti yaa artik evimizde olcaz artik benimle olcak nolur sende dua et bize ki yarin kizimla gelebiliyim evimize
Canim benim. Cok sevindim senin adina. Amin insallah geleceksin.. Allah yardımcın olsun.. cok cok cok guzel büyüt bebegini insallah.
Bana mesaj attin ama neden bilmiyorum, sana cevap veremiyorum. O sorunu giderirsek, sana ordan cevap verebilirim..
Benim oğlum da aynıydı emme saati gelince hemşirelerde uyanıyor ben kucağıma alır almaz uykuya dalıyordu hemde bayılmış gibi:))
Uyandırmak için uğraşınca daha çok uyuyordu ben dokundukça..
Seni hissediyor ve senin herşeyin ona tanıdık şuan en güvendiği kişi sensin :) bol bol sev annesi op prematüre bebeğin en çok sevgiye ihtiyacı var...
Eve geldiğinde evin ısısı 22ile24cc olmalı sıcak olursa uyandırmakta güçlük çekersin ve her emzirmeden sonra mutlaka gazını alıp yatır aklına takılan bir şey olursa mutlaka sor ben oğlumun doğduğu dönem yeni doğan bakımı eğitimi almıştım az çok biliyorum canim
Zaten cok fazla gaz sorunu var ondan dolayida gogusumu reddediyor ikiniyor zorluyor gazini cikartmasi icin pit pit vurulmasi rahatlatiyo onu ve hemen uyuyo guzel cadim benim bu gaz sorununu napicaz bilmiyorum yeni dogan bakimi icin aldiginiz egitimde en cok isinize yarayan bilgi neydi ve kesinlikle bunu boyle yap dediginiz birsey var mi
Gaz sorunu için bebeği karını Üzerine yatırman onu çok rahatlatır canım yoğun bakımlarda da çoğunlukla Öyle yatırırlar kolay gaz çıkarması için ve daha rahat uyur tabi bunu sen uyanıkken yapmalısın
Aci elma / adaçayı yağı olarakta geçer aktardan al ayaklarının altına ve karnına masaj yap emzirmeden önce gazını dene çıkabilir emzirmeden sonra da gazını çıkarmadan yatırma mümkünse bir kaç kez çıkarmaya çalış üstten çıkan mide gazıdır rahatsız eden o alttan çıkan gazi kendi çıkarabildiği için o çok sorun olmaz ama onun için de bebeğin bacaklarini yatarken karnına doğru büküp yani çömelme gibi ittirerek ona yardımcı olabilirsin ayakları ve karın kısmı mutlaka sıcak olsun ve banyo yaptırmak çok rahatlatır aklına bir şey takılırsa sorabilirsin
Hayirli olsun bebeğin. Sag selim buyutmeni dilerim. Ben 30+1 de dogum yaptim. 32 gun yeni dogan yogun bakim unitesinde kaldik. Evimize çıktığımızda ilk zamanlar cok koruduk ama sonra yavas yava gevsettik korumacılığı.. ilk zamanlar biraz zordur.. ama bu gunler geçecek..Prematüre bebeklerinize nasıl bakıyorsunuz ben çok zorlanıyorum 34+1 haftada doğduk şyan 1 haftalık
Çok sağolun inşallah bu zamanlar hemen geçerHayirli olsun bebeğin. Sag selim buyutmeni dilerim. Ben 30+1 de dogum yaptim. 32 gun yeni dogan yogun bakim unitesinde kaldik. Evimize çıktığımızda ilk zamanlar cok koruduk ama sonra yavas yava gevsettik korumacılığı.. ilk zamanlar biraz zordur.. ama bu gunler geçecek..
Çok sağolun inşallah bu zamanlar hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?