Premature Bebekler Prematüre anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Yok canim sevk etmiyorlar hic bir yere cok ugrastim evimize yakin bi hastane vardi cok memnunuz ordan oraya istemistik sevkini de kabul etmediler bende anlamiyorum takmislar iki kiloya iki kilo olmadan hic birsey yapamiyoruz ne dokunuyorum ne emziriyorum ne kucagima alabiliyorum ama iki kilo olunca hersey olucak sacmalik bu zaten huzursuz olusumun sebebi de hastaneyi bilmemek

Bizde 1800 den sonra dokunuluyor yada taburcu olunuyor diye biliyorum kuzum. Ah keske sevketseler sizi icin rahat etse ya

Premature bebekleriniz eve geldiginde ne yaptiniz nasil gecti arkadaslar bana da mutlaka bunu uygula diyceniz birseyler var mi

Allahım tez zamanda kucağına nasip etsin kuzum cok mutlu oldum

Aminnn insallah canim sende yavruna kavusursun insallah kokusunu icine cekmeni tez vakitte nasip etsin rabbim burda herkes birbirini cok iyi anliyor herkes bu yollardan gecmis sende bende bunlari hep ani olarak anlaticaz lutfen beni haberdar et doktorlar ne diyorlar gelisme oldukca bana da soyle dua ediyorum senin kuzuna da

Canım benim bende senin kuzuna dua ediyorum insallah ikisi de iyi olacak ve annelerinin kucaklarına gelecekler. Benim kıza iki gündür sütü biberonla veriyorlarmıs. Refleksi ne zaman oturur hic bilmiyorum. Onun dısında yeni bir gelişme yok canım. Senin adına cok sevincliyim az kaldı Allahın izniyle şükür

Ay cok sukur biberona gectiyse daha korkma kavusmaya az kalmis demektir benim kizimda biberona gecincr herkes o artik kendini kurtardi daha korkma en kisa zamanda evine kavusur demislerdi

Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun bende prematüre annesiyim tabi biz artık büyüdük 8 buçuk aylık olduk (düzeltilmiş 7 buçuk ay)

Yavrun iyidir inşallah emzirebildin mi hic

Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun bende prematüre annesiyim tabi biz artık büyüdük 8 buçuk aylık olduk (düzeltilmiş 7 buçuk ay)

Yavrun iyidir inşallah emzirebildin mi hic

Cok sukur siz atlattiniz bizimde kavusmamiza az kaldi bugun tetkikler yapildi artik telefon bekliyoruz hastaneden gelin emzirin demeleri icin gerci ben doktorlariyla devamli iletisimdeyim bakalim ne zaman gel diycekler

Cok sukur siz atlattiniz bizimde kavusmamiza az kaldi bugun tetkikler yapildi artik telefon bekliyoruz hastaneden gelin emzirin demeleri icin gerci ben doktorlariyla devamli iletisimdeyim bakalim ne zaman gel diycekler

Tam ne kadarlık oldu şimdi yavrun canim ben 1800 gr civarındayken bile emzirebilmistim

Cuma gunu gittim en son 1820di simdi 1900 falandir ben bu hastaneden birsey anlamadim zaten siz gunde bir kez mi emzirdiniz

Devlette 2 kez emzirirdim özele sevk olunca her 3 saatte bir emzirdim bazen trafikten yetisemezsem onlar beslerdi canim devlet hastanesinde mi bebegin

Premature bebekleriniz eve geldiginde ne yaptiniz nasil gecti arkadaslar bana da mutlaka bunu uygula diyceniz birseyler var mi
Ben de bir prematüre annesiyim 50 gün kaldık kuvozde. Eve gelince onlar kendi düzenlerini tıpkı yogunbakimdaki gibi devam ettiriyorlar:) o kadar alışmışlar ki alarm kurmuş gibi 3 saatte bir uyanıyorlar. İlk bir hafta biraz tedirgin geçiyor ama sonra akışına bırakıp alışıyorsunuz. Eve gelince İnanin daha hızlı büyüyorlar.
Biz 1750 ile taburcu olmustuk. 4 ay geçti suanda 5700

Allah hepsine sağlık versin sizlere de sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…