- 2 Mart 2016
- 136
- 79
- 98
- 30
- Konu Sahibi Barbie6060
-
Kızlar hepiniz öncelikle hayırlı uğurlu,snr gecmiş olsun.ilk başlar cok zor o dönemi bi geçirin herşe dha ii olucak.insan sanıoki hep o dönemde kalıcak ama bu b
Gercekten cok zor cunku
Oy yavrum. Simdi nasıl Peki? Doktorlar ne diyor? Benim kuvezde 28 haftalık bebek 40 günde taburcu oldu icini ferah tut canım. Bende avunuyorum baska bebekler kuvezden cıkınca[/QUOT
Cok sukur suan ki durumumuz iyi uc aydir daha kuvezde en son konustuk doktorlarla gununu ve kilosunu bekliyoruz diyorlar suan 1660gram oldu dogmasi gereken asil gunde bugundu yarin gormeye gitcem yine konuscam son bi kac gundur dahada huzursuzum tahammulum yok artik yavrumun uc aydir anneden anne kokusundan haberi yok cok uzuyo beni bu durum
Oy yavrum. Simdi nasıl Peki? Doktorlar ne diyor? Benim kuvezde 28 haftalık bebek 40 günde taburcu oldu icini ferah tut canım. Bende avunuyorum baska bebekler kuvezden cıkınca
Canım haklısın. Dayandın az daha dayan. Rabbim kucagına nasip etsin gececek bu günler inanıyorumCok sukur suan ki durumumuz iyi uc aydir daha kuvezde en son konustuk doktorlarla gununu ve kilosunu bekliyoruz diyorlar suan 1660gram oldu dogmasi gereken asil gunde bugundu yarin gormeye gitcem yine konuscam son bi kac gundur dahada huzursuzum tahammulum yok artik yavrumun uc aydir anneden anne kokusundan haberi yok cok uzuyo beni bu durum
Canım haklısın. Dayandın az daha dayan. Rabbim kucagına nasip etsin gececek bu günler inanıyorum
Canım gözünaydın cok mutlu oldumBugun hastaneden geldim iki haftaya cikicaz insallah arkadaslar cok mutluyum iki haftaya kadar 2kilo olcaz 3 5 gunde anneyle bagini guclendirmek icin emzirmeler basliycak sonrada eve taburcu olcaz
Canım gözünaydın cok mutlu oldumDarısı basıma
Gözün aydın canım..Bugun hastaneden geldim iki haftaya cikicaz insallah arkadaslar cok mutluyum iki haftaya kadar 2kilo olcaz 3 5 gunde anneyle bagini guclendirmek icin emzirmeler basliycak sonrada eve taburcu olcaz
Gözün aydın canım..
Oyledir canım. Simdi bol bol dinlen, bebeğin geldiğinde cok ihtiyacın olacak enerjiye..İnsallah hele bi gelsin evine ozaman gozum aydin olcak cok huzurluyum butun uzuntum sıkıntım gitti
Oyledir canım. Simdi bol bol dinlen, bebeğin geldiğinde cok ihtiyacın olacak enerjiye..
Ne zaman çıkacağını söylemediler canım. Kilo almaya başlamıs. Suan stabil diyorlar. Kuvez ici oksijen veriliyor. Bekliyoruz.. zaman lazım sabır lazımCok sukur allaha insallah sende yavrunla kavusursun seninkine ne diyorlar ne asamada ne zaman cikarmis
Ne zaman çıkacağını söylemediler canım. Kilo almaya başlamıs. Suan stabil diyorlar. Kuvez ici oksijen veriliyor. Bekliyoruz.. zaman lazım sabır lazım
Canım sizin emme refleksi var dimi biberonla mı besleniyor yoksa benim kız gibi hortumla mıAynen oyle rabbim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin seni cok iyi anliyorun cok zor gercekten ben uc aydir bekliyorum hayatimda hic bu kadar dibe vurmamistim hep sabir dedik sukur dedik bugunlere geldik
Canım sizin emme refleksi var dimi biberonla mı besleniyor yoksa benim kız gibi
Bizim hortumla hala, emme refleksi gelişmesi uzun sürüyor mu? Biberon ile sen mi yediriyorsun?Hortumu baya oldu biraktik biberona cektik emme refleksimiz baya gelisti artik taburcu olmamiz icin hersey nerdeyse tamam bi kilomuzu bekliyoruz insallah az bi zaman sonra evimize gelcez insallah senin kide tez vakitte size yuvasina kavusur biberona gecince artik daha hizli ilerliyor
Canım sen hangi sehirdesin? Benim kuvezde anneler kendileri hemsire esliğinde biberonla besliyor. Daha sonra da servise cıkıyorlar yani odaya. Orda bakım eğitimi alıp 2 gün hastane gözetiminde kalıp taburcu oluyorlar. Ben istanbuldayım bu arada yunus emre hastanesinde kızım.Biraz uzun surdu malesef yok canim ben doyurmuyorum keske oyle birsey olsa malesef hemsireler doyurup giydiriyorlar
Canım sen hangi sehirdesin? Benim kuvezde anneler kendileri hemsire esliğinde biberonla besliyor. Daha sonra da servise cıkıyorlar yani odaya. Orda bakım eğitimi alıp 2 gün hastane gözetiminde kalıp taburcu oluyorlar. Ben istanbuldayım bu arada yunus emre hastanesinde kızım.
Bende dokunamıyorum henüz. Biberonla beslenenlere dokunuyor anneleri bizim hastanede. Doktorumuz ahmet incioglu cok mükemmeliyetci bi adam. Cok da memnunum. Günde kac gram alıyor senin kızın? Birde benim hastaneye sevk istesen verirler mi mesela?Bende istanbuldayim bizim hastanemizde gaziosmanpasa da bize dokundurtmuyolar bile cok yavas yavas kilo aldiriyorlar bende sinir oluyorum iyice benin kizimdan daha kotu durumda olanlar var onlar taburcu oluyo biz hala oldugumuz yerde sayiyoruz bende cildiriyorum zaten bu hastaneyi de hic sevmedim bilmiyorum nasil bi yer iyi kotu mu sevkle geldik biz buraya ama hic memnun degilim sahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?