canım evde bakıcak güvenilir birini bul.bi süre gizli kamerayla takip edersin evde kandi bilgisayarına yönlendirirsin..işde canlı izlersin...:lepi:
haklısın canım gene kötü filan araştırıp bir kreşe vericem napiim evden iyidir.kimin neyi kimin fesi bilinmeyen bir insandansa kreş daha iyi.1 2 yer daha var bide onlara bakıcam bakalım neolcak.
arzu cum valla kıza bakmaktan hiç bişey yapamıyorum evi bir gör zaten kirden göremezsin oderece yani :))) senin kızın yemediklerini bana versen bende aç kalmaktan kurtulurum:hooray::icecream:Şeniza.s.:asigim::1hug:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookgünaydınnnnnnnnnnnbebişlerin iştahı bol,cokacimcoookkeyiflerinin yerinde olduğu bi gün olur inşallah..zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus
anne olmadan önce hem bebeğime hemde kendişme gittiğim tüm ülkelerden değişik eşyalar alıyordum ama artık yanlızca kızıma bişeyler almak istiyorum.hatta onun için yurt dışına çıkmayı düşünüyorum ileride belki taşınıca erken emeklilikten sonra eğitim için gitmeyi planlıyorum hiçbişey umurumda değil kızım hariç.annelik acayip bir şey cumartesi yazlık ayakkabım yok diye bir kaç mağaza gezdim aman pahalıymış indirime girince alırım kredi kartımın kesim tarihini geçeyim dedim mağazadan çıktım ve bir bakayım diye hiç bir ihtiyacı yokken prensesimin bebek mağazasına gittim ve kızıma almadık şey bırakmadım. orda ne pahalılığı nede kredi kartım bile aklıma gelmedi. annelik birazda aklın yarınsının uçması demek.
sana katılıyorum canım ben kreş bulamıyorum diyorum millet bana işten çık diyo nasıl bir zihniyetse anlayamadım.peki çocuk 1 2 sene sonra büyüyüp ihtiyaçları farklılaşınca ne olacak kimse bunu yani ileriyi düşünerek hareket etmiyor.bizim millet olarak sorunumuz bu şimdiyi yaşa yarını düşünme valla böyle yaşamak için çok refah seviyesinde olmak lazımyumy cim bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum bu ülkede her şey daha çok dibe vuruyor kızıma iyi bir gelecek nasıl sağlarım diye kara kara düşünüyorum. açıkçası hemen her gün eşime bir yolunu bulup yeni zelandaya kaçmamız lazım diyorum.kızım en iyi eğitimi alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?