arzucum senin kızın geişimi nasıl?benimki 8buçuk ay 7 buçuk kilo dişi yok çok az yemek yiyor devem mamamsı alıyor uykulardan önce henüz çorba filan içmiyor biraz meyve ve azbişey yoğurt yiyor.emekleme yok
o ekmek işi çok fena ya heryer batıyor.bebek arabasında alışveriş merkezinde gezerken verdim eline azkalsın mağazalar ekmek fırınına dönüşecekti:icecream::dance:aman dikkat et canım..ben eline ekmeğin kabuklu kısmından veriyorum..her taraf batıyo ama olsun ...kızım ekmeği kemirmeyi seviyo..cokacimcoook
o ekmek işi çok fena ya heryer batıyor.bebek arabasında alışveriş merkezinde gezerken verdim eline azkalsın mağazalar ekmek fırınına dönüşecekti:icecream::dance:
sevgili dibircik senin numaranı bulamıyorum özelden bana ulaş a.s.kızlar benim oğlum da hiç emeklemedi bir iki adım atıyorsıralıyor desteksiz oturuyor.yeme konusunda bir sıkıntımız yok ama eline alıp hiç bir şey kemeirmiyor ekmek veriyorum kraker vs...yok hazırcı herhalede cokacimcoookoyuncakların bazılarını kemiriyor ama...dişler 11 aylıkken çıktı 4 dişimiz var...bir gün mama sandalyesine bütün yiycekleri koyucam aç bı:icecream:rakacam bakalım yıycekmişgamyoncuiremsu
kızlar benim oğlum da hiç emeklemedi bir iki adım atıyorsıralıyor desteksiz oturuyor.yeme konusunda bir sıkıntımız yok ama eline alıp hiç bir şey kemeirmiyor ekmek veriyorum kraker vs...yok hazırcı herhalede cokacimcoookoyuncakların bazılarını kemiriyor ama...dişler 11 aylıkken çıktı 4 dişimiz var...bir gün mama sandalyesine bütün yiycekleri koyucam aç bı:icecream:rakacam bakalım yıycekmişgamyoncuiremsu
günaydııııııııııııııııııııın türkiyeturkbayragi
senin kızın adı ne arzu cum
geliriz canım..şu an boya yapılıyo eve sonra temizlik..1veya 2 gün giremeyebiliriz..haberin olsun..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?