Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

benim kızım 10 aylık düzeltilmiş yaşı 7.5 aylık oturuyor ama uzun süre desteksiz oturamıyo henüz..iştah yok..idrar yolu enfeksiyonu geçirdi...şu an 8 kilo 70 santım boy emeklemiyo zaten hiiiç niyeti yok yatmayı sevmiyo..ayakta 2 sanıye tay tay duruyo..diş yok ama bugün yarı çıkar onun huzursuzluğuda var...del diyo eliyle işaretini yapıyo çağırdımmı geliyo..ıslak mendil poşeti en sevdiği oyuncağıkaydirigubbakcemile3aşkım o benimopuyorumnanaktan..inşallah sağlıkla büyürler..senin ki neler yepıyo tatlım:uhm:

valla benim yanımda oturup oyuncak oynuyo ben bişey yiyince elime saldırıp yemek istiyor veriyorum beğenmiyincede yüzünü ekşitip ıhhhhh diyor.yatınca ayaklarını yiyor.çok tatlı arzu ya bir görsen.konuşuyo aaauauuuauau diye anne gibi bişeyler diyo sanki :)))demin çubuk karaker yedim onada verdim dişini kaşıyo baktım kopardı hemen elinden aldım boğazınz kaçar diye

aman dikkat et canım..ben eline ekmeğin kabuklu kısmından veriyorum..her taraf batıyo ama olsun ...kızım ekmeği kemirmeyi seviyo..cokacimcoook

aman dikkat et canım..ben eline ekmeğin kabuklu kısmından veriyorum..her taraf batıyo ama olsun ...kızım ekmeği kemirmeyi seviyo..cokacimcoook
o ekmek işi çok fena ya heryer batıyor.bebek arabasında alışveriş merkezinde gezerken verdim eline azkalsın mağazalar ekmek fırınına dönüşecekti:icecream::dance:

o ekmek işi çok fena ya heryer batıyor.bebek arabasında alışveriş merkezinde gezerken verdim eline azkalsın mağazalar ekmek fırınına dönüşecekti:icecream::dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar benim oğlum da hiç emeklemedi bir iki adım atıyorsıralıyor desteksiz oturuyor.yeme konusunda bir sıkıntımız yok ama eline alıp hiç bir şey kemeirmiyor ekmek veriyorum kraker vs...yok hazırcı herhalede cokacimcoookoyuncakların bazılarını kemiriyor ama...dişler 11 aylıkken çıktı 4 dişimiz var...bir gün mama sandalyesine bütün yiycekleri koyucam aç bı:icecream:rakacam bakalım yıycekmişgamyoncuiremsu

sevgili dibircik senin numaranı bulamıyorum özelden bana ulaş a.s.

canım benim kızımında el uzatmama problemi vardı...fizik tedaviye götürdüm..yeni yeni uzatıyo maşallah..sen götürdünmü senin bıldırcını..gitmediysen şiddetle tavsiye ediyorum..muhakkak götür.. vereliniortak

günaydııııııııııııııııııııın türkiyeturkbayragi

küçük kızlar kulübü kuruyorumda:))) küçük oğlanlarda katılabilir tabiii:))))

küçük kızlar kulubüne bekliyoruzzzzz
açıldıııı
derin
ayşenur
bekliyorrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuzzzzzzzzz

geliriz canım..şu an boya yapılıyo eve sonra temizlik..1veya 2 gün giremeyebiliriz..haberin olsun..mirmirmirmir

geliriz canım..şu an boya yapılıyo eve sonra temizlik..1veya 2 gün giremeyebiliriz..haberin olsun..mirmirmirmir

canım kolay gelsin bende yeni yaptırdım temizlik falan geberdimmmufak tefek işler kaldı...ama mis gibi oldu kaç yıldır eve bakamadım sıkıntılardan...oğluşumla mis gibi oturcazzzzzgamyoncuiremsualkisalkisalkisfizik tedaviye götürcem en yakın zamanda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…