Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ihmal etme canım...fizik tedavinin çok faydasını gördüm.alkisalkisalkis.temizlik konusundada darısı başıma..eşim yardım için bayan getiricek..anemde bebişime bakıcak..cumartesi mevlüt vermeyi düşünüyorum..iş biter ve ben sağlam kalırsam inşallah yapıcamdelikafadulden seninkinin el uzatma durumu ne boyutta..benimki hiç elini bize doğru uzatmıyodu..önünden oyuncağını alıyodu..biz eline bişey vermek istediğimizde elini açıyodu ama uzatmıyodu..bende fiziğe götürdüm bir iki hareket gösterdi..onları yapınca baya ilerleme oldu..şimdi uzanıyo maşallah..kaslarını güçlendirmek için kollarına hareket yaptır canım..

Son düzenleme:
a.s.
benimki elini uzatıyor kucak istediğinde ve ya oyuncağını gösterdiğimizde...barış kendi bişeyler kemirmiyor yiycek anlamında ama yumusak oyuncakları ve beni kemiriyor:dance:bana kızarsa yüzümü ısırıyor...sağ ayak içe basıyor oda herzaman değil onun için götüreceğimmm.koltuk kenaında sıralıyor ortaya oturuyorum bana doğru bir iki adım geliyor bunu çok seviyor...çok mutlu oluyor yürüyünce... yoyo gibi ben koltuk kenarına bırakıyorum o geliyor...

o zamannnnn küçük kız ve oğlanlar kulubüne hoşgeldinizzzzz:)))
ayşenur
derin
barış
bekliyoyuuuuuzzzzz:))))

canım ben ücretsiz izindeyim şu an bankadAYIM

arzu teyze burayyaaaaaaa arzu teyze burayaaaa kurtarmaya beniiii annem bisürü şey yedirmek istiyooooo imza derin

tabiiii hoşgeldin aşkımmmmm bebişicik yeyim bitiyiyim seniii yeni listemizzz
beril
ayşenur
barış
derin
kucaklayın kızlar barışı
yavaş sıkmadan:))))

beril cik nasıl :1hug::1hug::1hug::asigim:a.s.ŞenizŞenizŞeniz ne yapıcaksınız bugün

merhaba tatlım beril cik iyi nihayet gribi oda atlattı güçlü kızım benim hemen toparlıyor bir kaç gündür keyfi yoktu bu gün anneanesi iyi dedi. sabahta neşeli uyanmıştı. çok özlüyorum ben onu yumy ayrılmak derinden çok zor gelicek ilk bir hafta hele masamda sürekli kağıtların üstünde damla damla gözyaşlarım vardı şimdi ağlamıyorum ama aklım hep onda hep cumartesi olsun istiyorum.

derin prenses nasıl mama yiyormu yine iştahsızmı. benim bıcırıkımda 4 gündür özellikle kahvaltıları yemiyor.

arzu teyze burayyaaaaaaa arzu teyze burayaaaa kurtarmaya beniiii annem bisürü şey yedirmek istiyooooo imza derin
opuyorumnanaktan
derincim hiiiiiiç bana güvenme o konuda annenden beterim..dün arkadaşına doğru düzgün bişey yapamadım diye,bugün aklımdan bir sürü yemek tarifi geçiyo..ne yapsam acaba..ayşenurun elimden çekeceği var bugün..sende gel istersen derincimcokacimcoook:jeyyar::jeyyar:

merhaba arkadaşlar ve küçük kızlar kulübü üyesi pıtırcıklar bende hepinizi öpüyorum hepimize hayırlı cumalar.

prenses derin mamalarını sevmiyormu canları sıkkın kızlarımızın desene benim fıstığımda yemiyor az önce çorba yedi diye öüjde geldi neyseki

:))))

biz erkenciyiz sabah 6 dedikmi ayaktayız :)) benım kız şimdi balıklara bakıp bakıp gülüyor bu sabah çok keyifli kalkdı hayırlısı bakalım:)) gün içinde nasıl olur bilmem dün akşm mamasını yedirirken öldüm amanın gazdan kız mama yyiyemedi .....bebekleerde gaz ne kadar çok rahatsız edyor yaw resmenkızım çırpınıyordu gaz yüzünden..emzik emmişdi sanırım emzik emeken gaz yutuyor sizdede oluyormu kızlar...

bende erkek bebek yokmu diyordumki erkeklerimizxde varmış:))))

birde kızlar benım kızın dışarıyla ilgili acaip sorunu var camdan dışarı bakamıyor:))amanın gözlerini kapatıyyor:) ay neden b öyle oluyor aslında üzülüyorum ...sizlerde yaşadınızmı bunu..ne yapmam lazım...alıştırmaya çalışıyorum fakat olmuyor bir türlüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…