canım kolay gelsin bende yeni yaptırdım temizlik falan geberdimmmufak tefek işler kaldı...ama mis gibi oldu kaç yıldır eve bakamadım sıkıntılardan...oğluşumla mis gibi oturcazzzzzgamyoncuiremsu alkisalkisalkisfizik tedaviye götürcem en yakın zamanda ...
ihmal etme canım...fizik tedavinin çok faydasını gördüm.alkisalkisalkis.temizlik konusundada darısı başıma..eşim yardım için bayan getiricek..anemde bebişime bakıcak..cumartesi mevlüt vermeyi düşünüyorum..iş biter ve ben sağlam kalırsam inşallah yapıcamdelikafadulden seninkinin el uzatma durumu ne boyutta..benimki hiç elini bize doğru uzatmıyodu..önünden oyuncağını alıyodu..biz eline bişey vermek istediğimizde elini açıyodu ama uzatmıyodu..bende fiziğe götürdüm bir iki hareket gösterdi..onları yapınca baya ilerleme oldu..şimdi uzanıyo maşallah..kaslarını güçlendirmek için kollarına hareket yaptır canım..
beril cik nasıl :1hug::1hug::1hug::asigim:a.s.bende varım yumy beril ide eklermisin lütfen
beril cik nasıl :1hug::1hug::1hug::asigim:a.s.ŞenizŞenizŞeniz ne yapıcaksınız bugün
opuyorumnanaktanarzu teyze burayyaaaaaaa arzu teyze burayaaaa kurtarmaya beniiii annem bisürü şey yedirmek istiyooooo imza derin
günaydın herkese:sm_cool:
günaydın a.s.:1hug:küçük kızlar kulubu üyeleri beril ayşenur barış derinöpüyoyum hepinizi:1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz[/Q
kızlarımıza ayrı topinc aç canım başlık (prametüre bebeklerin dostluk kulübü )olabilir..bebeklerimizim yaptığı şımarıklıkları orada anlatıruız ne dersin hızlı yazıyorum benim kız şımarıyo yanlış yazmış olabilirim yazılarımı.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?