- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 18
- 29
- Konu Sahibi merveninbebegi
-
Hepinize tesekkur ederim yardiminiz icin biz taburcu olduk teyzeleri :) 2240 gr la taburcu olduk cok sukur emiyo ama cekimide guzel aslinda ama bi saatte emse doymuyo biberon veriyorum arin doktor kontrolu var bakalim kilo aldi mi doyurabildim mi ? Bide bisey sormak istiyorum kakasini cok cok cok zorlaniyi kipkirmizi oluyo doktor zeytin yag icir dedi bide bi zinco nun ilacini verdi ama ayni ne yapabilirim oneriniz var mi?
Gunde 3 cay kasigina kadar verebikirsin dedi zorlandigin da mi versem yoksa gunde 3 kasik versem mi hergun
Her gün verseniz daha iyi. Kabızlığı 2 aylıktan beri çekiyor oğlum. 1,5 sene oldu. Kakası azıcık sertleşse popoda çatlak oluşur, o yüzden kakasını yapmaz, kaka daha da sertleşir, popo iyice çatlar. Kısır döngü...Gunde 3 cay kasigina kadar verebikirsin dedi zorlandigin da mi versem yoksa gunde 3 kasik versem mi hergun
Merhaba arkadaslar 30+5 preeklampsi nedeniyle dogum yapti bebegim 26 gundur kuvezde bu durumu yasayan anneler bana yardimci olur musunuz ne yapmaliyim yakinda eve gelicek ona nasil bakmaliyim nelere dikkat etmeliyim lutfen acil yardim istiyorum desteginize cok ihtiyacim var...
Kakasi sivi ama cok zorlaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?