- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 18
- 29
- Konu Sahibi merveninbebegi
-
Inan ayni kuskulari ben de yasadim ama geçiyor böyle bir sureci oluyor bebeklerin dedigim gibi bi dene istersen loş bir oda sessiz ortam ve ya yeni uyanmis ya da uykuya dalmak uzereyken. Korkma doyuyolar daha hizli çekiyorlar zamanla cunku sütü. Bunu anlamak icin saglik ocagi vs varsa yakınında gidip kilosunu olctur bi on gun sonra.doktoruma sormafim ama bi ara bebekler ilk 5 dk sa doyar demisti ama bana doyuyomus gihi gelmiyo napicam bilmiyirum
o zaman tekrar bi deneyeyim korkuyorum cok kucuk nerdeyse butun herseyi kilo almasina bagli korkum doymazda zayiflar diye ama bugun tekrar denicem bakalim ne olcak tesekkur ederim size cesaret verdiniz bana cok saolun
canım ben de prematüre annesiydim.Benim ucuzlerim daha eve gelmedi ama inşaallah geldiklerinde emme konusu nasil olacaak benim de kafama takilan en onemli soru bu
Nasil anlicaz doyduklari için mi birakicaklar memeyi yoksa yorulduklari için mi?
Premeture annesi olmak çok zormuş daha eve gelmeden anladim:))
O olacak mecbur aslında lansinoh bana cok iyi gelmişti bide hep acik tut hava alsin o da bir haftayi biraz geçiyor iyilesmesi.birz emmeye alisti ama gogus uclarim asiri derecede yara oldu napicam bilmiyorum bi krem fayda etmiyo cok canim yaniyo
Benim bebeğim de 1940 gr doğdu ama küvezde kaldığı süre boyunca kilo verdi eve geldiği hafta da almadı sonra almaya başladı. Emmeye alışana kadar kilo alamadı süt çekemedi heralde. İlk 1 ay 5 dk emip uyuyordu ama 3 aylık böyle olması ilginç geldi bana. Artık etrafla ilgilenmeye başlamıştır aslında emerken konuşunca filan bakmıyor musanirim bana sordunmerilyn 30 haftalik dogdu 1ay kuvezde kaldi emebildigi zaman cikardilar hastaneden emiyodu ama doymuyomus ilk hafta kontrole gittimiz de kilo almamisdi ve 40gr vermisti bende o gunden sonra sagip verdim 25ml sutu 1saatte iciyodu diger hafta kontrole gittimizde 350gr almisti kilo alimi ve istahi gayet guzel suan yaklasik 5kilo civarinda emzirmeye ugrasiyorum ama yine doymuyo gibi geliyo yaziflicak diye odum kopuyo ama bu ara ugrasiyorum bakalim alistircam insallah sizin bebeginiz bizimkinden buyuk daha iyi emmistir bizimkisi 1615gr dogmustu sizinki kac kilo sogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?