ya çok zor bende işe başadığımda berrağı kime emanet ederim diye düşünüyorum annem mecidiyeköyde ben maltepedeyim babam çalıştığı için burada kalıp ne kadar bakabilir bilmiyorum kendi evimd ebakarım diyor bende buna dayanamam gibime geliyor her akşam mköye gitmem orada kalırsam buradaki eve boşa kira ödeyeceğim offf şimdiden stres yapmaya başladı bendede umarım mehtapcığım ikimizde en doğru karar veririz anneme çok güveniyorum kendi evladı gibi bakıyor burda kaldığı sürece bende daha iyi baktığı kesin:)
benim annem kalp hastası üzüntüye gelemiyo bu senede ciğerlerinde lekeye benzer bişey çıktı çok korkuttu bizi dayım bu kuş vefaat etti ciğerlerinde başlayan kanser tüm vücudunu sarmış üzerine annemde rahatssızlanınca çok korkuttu bizi ama hamdolsun ki zatüre başlangıcıymış ondan çok iltihap olmuş küçük bi operasyonla orası temizlendi malesefki ona herşeyimi anlatamadım üzüldüğümü anlayınca babam ertesi gün hastaneye yetiştirdik diyodu onlar yozgatta ben bursada ablam var oda iki çocuklu ankarada yaşıyo olmuyo işte annem zaten doğumda beni şişmiş vaziyette hep ağlayarak görünce evde iki gün yatmış tansiyonu yükselmiş o yüzden sağlıklı olsun yetiyo bana bu sene geldiklerinde 15 gün boyunca gece annemlerle kaldı ecrin annem baktı geceleri sadece mama yapmam için sesleniyodu mamayı yapıp veriyodum o besliyodu sabah bi kalkmışım ki annemlerin yatağında ecrine yatak keyfi yaptırıyolar yanımda olsalardı benimkilerde bakardı ama sağlık sorunları izin vermedi sende bi şekilde düzene oturtursun mehtap nınım soraya baktık büyyütk bizde elimizden geldiği kadarıyla:))
Haklısın canım inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur.ayy canım çalışanların işi çok zor walla..
ne olacak ikiarada biderede (öyle derler ya) kalmışsınız...
en iyisi anne'nizin bakması ..
gidip geleceksiniz başka yol gözükmüyor..
offf görememek de kötü...
taşının diyeceğim iş var...
elbet bir çıkar yol bulacaksınız...
herşeyin bir çözümü var arkadaşlar...
bende 2 yaşın dan sonra çalışmayı düşünüyorum..
bizim sitenin içinde ırmak anaokulu var orayı düşünüyorum..bakalım...
herşeyin hayırlısı...
saol shercim geçti şükür evet mehtap benim avantajım hep evdeyim kızmı büyütüyorum nınım haklı çalışan anne olmak çok zor keşke annen yakın olabilse size en azından akşama kadar evde o bakardı akşam onlar evlerine siz kendi evinizde kalırdınız ama olmuyo işte inş berkay için en hayırlısı olsun senin avantajın berkay annenede alıştı bide evet bakıcıyla evde bırakmak çok zor olur gerçekten insan her ne kadar güvensede içi rahat etmez bide bizim bebeklerimiz çook özeller
ayy kizlar bende simdiden okula gidersem cocuklarim ne olacak diye dusunuyorum umut kolay o krese gidecek ufukta gidecek ama sabah 9 da alacaklar ogleden sonra 4 de geri birakacaklar halbuki benim sabah 8 bucukta okulda olmam gerekiyor ve oglende kacta gelirim her gun degisiyor offf benide stres basiyor dusununce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?