benimde oğlum kerem 36 haftada 1800gr doğdu şuanda 46 günlük 3200 gr oldu ama emmesi sorunlu çok az emiyor bende sağıp sütümü veriyorum biberona alışacak diye korkuyorum.kasık ve göbek fıtığı var biraz daha kilo alınca ameliyat olacak inşallah bunuda sağsalim atlatır yavrum allah herkesin evladına sağlık versin.
slm arkadaslar ıkızlerım 2 haftadr kuvezde .dogduklarında da vardı ama su an cook uzadı kafaları yandan basılmıs gbı arkaya dogru eve gelınce arkaya yatmakla duzelırmı bu kadar uzun kafalı bebk yok yogun bakımda napcam ben
hayıt ne arkadaşım aktarda mı oluyo
benimde oğlum kerem 36 haftada 1800gr doğdu şuanda 46 günlük 3200 gr oldu ama emmesi sorunlu çok az emiyor bende sağıp sütümü veriyorum biberona alışacak diye korkuyorum.kasık ve göbek fıtığı var biraz daha kilo alınca ameliyat olacak inşallah bunuda sağsalim atlatır yavrum allah herkesin evladına sağlık versin.
canim allah bagislasin ana babali büyüt.. kilosu masallah iyi dogmus sonradan veriyorlar benimkide küvezde yatti 1700 düsmüstü sonra sonra toparladi önceleri kusuyordu yavas yavas düzeldi sükürler olsun pekte iyi yemiyor ona burakirsam hic yemicek zorluyom zorlamakta iyi degil napiyim ya2 ay benim sütü verdim tabiki emmedi sagdimda verdim cok kücük oldugundan uyuya kaldi hep mecburdum belirli bir kiloya gelene kadar bibironlan vermeye normal kilosuna gelene kadar tabiki sütten ciktim bende mama veriyorum nesle/aleter veriyorum canim mamayi yemiyorsa sana tafsiyem mama degistir ve icinde dogal sekerli olani sec yani meyve sekeri olanlari bende önce hipp diye bir mama veriyordum sekersizdi sevmedi degistirdim simdi bunu iciyor .. bur arada bazi test uzmanlari cocuk mamalarini test etmisler ve benim önceki verdigim mama en kötüymüs cilgine dönmüstüm simdi nesle alter veriyorum buda kötü ama öbürlerine bakarak iyi cogu mamada kanser iceren madde bulmuslar hemen hemen hepsi kötü cikmis aralarinda idare edenleri var gerileri cok kötü puan vermisler mama vermesek ne verecez cocuklara ya baska anternatifte yok ben mamayi pek vermemeye calisiyom kasik mamasi veriyorum o dogal yapilmis icinde kimya maddesi yok ..birde hangi mamalar var türkiyede bilmiyorumda milupa var aptamil var baskasindan haberim yok bana bilgi verirmisiniz bur konuda ..
kızlar benımde premetrü bebeğim var nasıl gelişşimini izleyecem bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz......normal bebek gelişimi aylarınamı bakacam....şubatın 11 de sezeryanla alındı bebeğim 1070 olarak dünyaya geldi... mayısın 11 de 3 aylık olacak..normalde nisanın 20 sinde doğması lazımdı...ben şimdi nisanda doğması gereken süre içinde aylık gelişiminemi bakayım yoksa 3 aylık gelişimine göremi bakayım bilemiyorum...
şuan kızım 3500 oldu boyu 49 cm baş çevresini bilmiyorum ölçecem ama mezrom yok metre var onlada canı acısa diye ölçemiyorum sağlık ocağında ölçtülerdi sormayı unuttum...sizce gelişimi nasıl gidiyor???? yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?