ne bekliyon simdi al kolarina onun buna ihtiyaci var direnmek icinbende ayın 5.12.08 de 30 haftalık iken 1.300 gr ağırlığında doğum yaptım..
şuan halen oğlum küvezde ..
Inanın çok zormuş beklemek..
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
inşallah en kısa zamanda kollarıma alırım..ve benim gibi bekleyen annelerde...
merhaba dibircik,
benimde oglum premature dogdugunda gözü akıyordu.cok iyi bir hekimimiz var hala devam ediyorum oglumda.bizi o cok rahatlatmıstı.olagan seymis.kanalın acılmasında yardımcı olmak icin aglaması gerek demisti.biberon vs verirken biraz aglatmıstık...dusununce nasil yani ya diyor insan ama sahiden agladıkca acıldı ve bir aya kalmaz gecti.
umarim operasyona gerek kalmaz...saglıcakla kal
merabalar benim sorum sizeBEBEKLERDE GÖZ KANALI TIKANIKLIĞI...böle bi durumu yaşayan varmı aranızda?benim oğluşumun 1 gözü doğduğundan beri çapaklanıyor ve sulanıyor.göz doktorları masajla geçebileceğini söyledilr 1 yaşına kadar geçmesse ufak bir operasyon gerekiyormuş.öncelri yapıyordum fazlaca ama simdi ellettirmek istemiyor.genellikle erken doğan ve sezeryanla doğan bebklrde görülüyormuş.
sorun erken dogum veya sezeryan degil kimi bebeklerde dar oluyor ve büyüdükce gelistikce aciliyor . ve masas iyi geliyor. doktorun dedigi aslinda ameliyat degil ufak bir müdale hafif bir narkosla kanal acila biliniyor ve kendine geldigi gibi eve götüre biliniyor, normal dogan abimin oglunada aynen demistiler göz sürekli capaklaniyordu ve yesil intahap oluyordu onlar kiyip yaptirmadi papatya cayi ile siliyordular ve sürekli masas yapiyordular, bir damla kulandilar ama malesef ismini bilmiyorlar üstünden 12 sene gecince. ve 1,5 -2 yasina kadar gecmisdi
benim cücelerim cok iyi su an dis cikarmaya hazirlaniyorlar ne bulursalar dogru agiza. oyunla dene yaninada tekerleme söyle ilk önce hic göze deyme yüzüne agsina burnuna yavas yavas bir kac gün sonra gözünün üstüne altina ve sonra kisa kisa kanala masas yap istemedimi dur ve bir daha dene komik sesler cikar. ben istemedigleri sevmedikleri islemleri böyle yapiyorum kulak burun temizligi tirnak kesme göz temizligisağol canım ya aslında bende daha önce çokca yapıyordum ama büyüdükce ellettırmek istemiyo .ama yapmaya çalışıyorum mikrop kapmasın diyede damla damlatıyorum arada.şimdi azcıkdaha iii.dediğin gibi masaj yaprken resmek çapak boşalıyorduu.inşallah gçr.senin üçüzler var dimi nasıllar şimdi?
bende ayın 5.12.08 de 30 haftalık iken 1.300 gr ağırlığında doğum yaptım..
şuan halen oğlum küvezde ..
Inanın çok zormuş beklemek..
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
inşallah en kısa zamanda kollarıma alırım..ve benim gibi bekleyen annelerde...
iyi akşamlar kızlar bende erken doğum yaptım 28 haftalık bir kız çocuğum var şu an 6 aylık oldu o kadar zor ki prametüre annesi olmak akibetini bilmiyosun 6 aya gelene kadar çok sıkıntı yaşadık eşimle kuvesteyken yok böbrekleri yok şurası burasında problem var diye diye bunalıma sokmuşlardı beni şükür şu an bişey yok ama ileride bişey olurmu diye sürekli bi korku içindeyim inşallah bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla büyütürüz Allah yardımcımız olsun anneler gerçek annelik prametüre anneliği sanırım çünkü gerçekten zor bide o kadar nazlı oluyolar ki hep ilgi istiyolar hak ediyolarda zaten o hastanelerde neler çektiler gerçekten çok acı çekti bebişim canımın içi o benim Rabbim ayırmasın inşallahkaydirigubbakcemile2 a.s.
ben seni iyi anliyorum ama aynen normal gibi davran bu salikli gelisimleri icin cok önemli bende 28+3 dogum etim ücüzlerimi, her dr. gördügümde acaba yine birseymi var diye teredüde kapiliyordum 6 hafta hastanede kaldilar ama su an acigi kapatilar ve salikli gelisiyorla bizim bebeklerimiz birer savasci onlarla gurur duyalim.iyi akşamlar kızlar bende erken doğum yaptım 28 haftalık bir kız çocuğum var şu an 6 aylık oldu o kadar zor ki prametüre annesi olmak akibetini bilmiyosun 6 aya gelene kadar çok sıkıntı yaşadık eşimle kuvesteyken yok böbrekleri yok şurası burasında problem var diye diye bunalıma sokmuşlardı beni şükür şu an bişey yok ama ileride bişey olurmu diye sürekli bi korku içindeyim inşallah bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla büyütürüz Allah yardımcımız olsun anneler gerçek annelik prametüre anneliği sanırım çünkü gerçekten zor bide o kadar nazlı oluyolar ki hep ilgi istiyolar hak ediyolarda zaten o hastanelerde neler çektiler gerçekten çok acı çekti bebişim canımın içi o benim Rabbim ayırmasın inşallahkaydirigubbakcemile2 a.s.
merhabalar bende premature bebek annesiyim kizimi 34 haftalikken acil dogum yapmak zorunda kalmistim 1890 dogmustu suan bes aylik 6500 kilosu boyuda 61 ama bana hic büyümüyo sanki yasitlarina göre kilosu az ama doktor kilosu cok iyi dedi hatta ilerde kilolu olabilir dedi bende insallah dedim:))) ama inanmadim doktorun ögle demesine ya beni rahatlatmak icinmi söyledi bilmiyorum ACABA premature bebeklerde bögle gelisim normalmi sizlerin bebekleri nekadarlik ?
canım benımkıde 31 haftalık dogdu sutumde bıttı 1 aylıkken mama ıle ek verdık ama soyle bı sorun oldu bızım kızda yurmesı gec oldu konusmasıda ama 3 yasından sonra daha ıı oluyolar canım ıcın ferah tutu
bunada sukur sonucta daha zekı olurlar ılerde dıye dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?