Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım beğenmene çok sevindim.Benim de çok beğendiğim bir isim.Çok yaygın bir isim değil.Aslında bu isim benim için bir gizil gibidir.Enyakınıma bile söylemedim.İlerde bir kızım olursa düşünüyorum ama nedense sizin için yazmak geldi içimden.Amam sizden başka biri sakın koymasın.Anlamı var tabiki,isimlerde anlama önem veririm.Karya;Anadolu'nun sönmeyen ateşi demek.Bu anlamdan yola çıkarak eskiden Bodrum yöresinde yaşayan bir halkın ismidir.Sarp,güçlü,kuvvetli,geçilemeyn ülke anlamı da vardır.Karya'lılar Anadolu'nun ilk yerleşik halkı olduklarından ve Anadolu'nun temelini oluşturduklarından bu ismi almışlardır.Ayrıca Karya dağlar ülkesi olarak geçer.Bu ülkede yaşayan prensesin adı da Karya dır ve dağların prensesi anlamı vardır.Bir diğer anlamı da karlar kraliçesi.Yazdığım anlamlar uydurma değildir.Uydurma isimler sevmem.Antropoloji kitaplarından bizzat okunmuştur.
bende erva koymak istiyorum 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam anlamı erkek ismi olarak görünüyor ama kız ismi olarak kullanılıyor peygamber efendimizin halasına verilen unvanmış