Prensesler ve Prensler

ismi saikal dı sanırım minik prensesin uğur böcüğü

şımdıden unuttum :roflol: adıyla yaşasın ınş
nan nazlıhılal sen benı sinir ettın ha resmı eklemeden ımageshack varya orda RESIZE IMAGE yazıyo nan onu 320*240 yap anacım ok yapmayıda unutma:mymeka:

şımdıden unuttum :roflol: adıyla yaşasın ınş
nan nazlıhılal sen benı sinir ettın ha resmı eklemeden ımageshack varya orda RESIZE IMAGE yazıyo nan onu 320*240 yap anacım ok yapmayıda unutma:mymeka:

:teytey:Tamam ya ne kızıyosunnn dövseydin bide allah allahhklava:bidahiki sefere vallah düzeltecem bacım kusuruma bagma azda gönderem ögrencem da.

evet kızımın adı çok değişik:) Türkler için söylenmesi biraz zor:) adını sordukları zaman en az 5 kere hecelere ayırarak tekrarlıyorum :)

Maşallah.ben bayılıyorum bu gözlere yaaaa.çok güzel bi bebek.zaten sizin saç ve gözleriniz hep hayalimdeki profillerden biri.dümdüz saçlar çekik gözler.özeniyorum televizyonda gördükçe :)

Maşallah.ben bayılıyorum bu gözlere yaaaa.çok güzel bi bebek.zaten sizin saç ve gözleriniz hep hayalimdeki profillerden biri.dümdüz saçlar çekik gözler.özeniyorum televizyonda gördükçe :)

benıde tatarlara benzetyolar ılhan mansız gözlerım varmış hatta bı kz arkadaşım ılhan mansız hayranı durmadan bakar delı ederdı allahtan kurtuldum o kızdan tee lıse yıllarında yanımdakı arkdasımdı
DISHE maşallah ya tam bı melek bebelerın hepsı melek RABBIM ne guzelde yaratmış

Alimiz bebeklikten jönmüş canım maşallah :)) aslında o kadarlık bebekler genelde çok çirkin olur

Olur kelebek koy canım ben albümüme koydum kendi bebeklik resmimi gerçi siyah beyaz zamanlarsan kalma ama napiim

o alnındaki kurban kesmiştik oğluma onun kanı :))

roselin teşekkür ederim canım bana her haliyle güzel görünüyor hani kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya o hesap :)))

bu da melegımın bebeklıgı..:asigim:
henuz agzında dıs bıle yok:1rolleyes:

mutluluk reçetem inşallah zamanı gelince sende bi bebek sahibi olursun o zaman bak gör nasıl bişey anlatılmaz yaşanır derler ya bu öyle bişey işte, Allah olmayan herkese nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…