Prensesler ve Prensler

evet anneannesi meyvesini ısırarak yiyor ama çatalla yediği makarna :)))

Hülyalı teşekkür ederiz yaa sorma taliplimiz çok şimdiden :)))))

bana kalsa hepsini koyacamıyım ne topiği doduracağız neyse bi tane daha koyayım bugünlük yetsin :)))
[/IMG]

Bütün planlarini, bütün gelecekle ilgili kurdugum hayalleri yikiyorsun Alis..:1no2:

Evleneyim en az 2sene bi cocuk yapmam derim ama Alis'in ve tabiiki diger prenslerin ve prenseslerin resimlerini gördükce inanin cok af edersiniz hemen cocuk yapasim geliyor. Bu nasil tatliliktir allahim yarabbim sen büyüksün Şeniz

Alis bi kizim olsun söz sana vercem, seni yerim ben balimmmmmmmm Şeniz

bitanem evlende hayırlısıyla hemen sanada nasip etsin Allahım gerçekten anne olmak anlatılamayacak kadar güzel bişey :))),evet o resmimizi bu topic yokken bugün ne giydine eklemiştim ve sonra bizi orada görünce böyle bi topic açtılar :))))

bakın bende nostalji resim ararken ne buldum bu benim büyük oğlumun bir gazetenin açmış olduğu yarışmada kral seçildiği resimler

daha dün gibidir bu anınız değilmi zaman nasıl hızla akıp gidiyor, eşimde 32 yaşında,
diğer çocuklarınız kaç yaşlarında şu an

kız böcük yine güldürdün beni walla
alişin küçüklüğüne de bayıldım
tuanaya zaten hayranım ben
barçman gibi hatunun oğlu kral olmasın da kimler olsun
hülyacım sana da teşekkürler

tuana gene pek şık pek kokoş
alim ıse ayrı bı guzellıkte yaa cok tatlı
barcman abla demek oğlu 20 yasında:jeyyar:
bende 21,85 ama ınan yaş onemlı deıl anladın sen onu:roflol:

eski resimlerimize bir göz attım Allahım o kadar çok o kadar güzel kareler var ki anlatamam albümümüzdede epey resim var birbirinden güzel bir tane geçmişten koyayım dedim :)))

[/IMG]

füsfüs senin şu bıcırığı yicem ben maşallah çok güzel defnoşşş,benim kıza da piroş demişsin bende öyle diyorum pirayeye:)
alinin küçüklüğüde çok güzelmiş maşallah büyüyüncede çok yakışklı olcak belii...

bakın bende nostalji resim ararken ne buldum bu benim büyük oğlumun bir gazetenin açmış olduğu yarışmada kral seçildiği resimler

maşallah reklam afişi gibiymiş oğlunuz çok tatlıymış saçları lüle lüle avrupai bir simaya sahip a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…