Prensesler ve Prensler

öff küçük türkan şorayım :asigim: valla disheyle ikinizin işi çok zor yaa bu afetler biraz büyüyünce yandınız siz

maşallah reklam afişi gibiymiş oğlunuz çok tatlıymış saçları lüle lüle avrupai bir simaya sahip a.s.

teşekkürler ablacığım öyle masum durduğuna aldanma küçükken çok yaramazdı

teşekkürler evet saçlar bayağı kıvırcıktı ve balkanların ismide soyumuzun oralardan göçetmesi

sağol ablam allah sanada öyle tatlı birşey nasip etsin inşallah:Saruboceq:

ay zuzi maşşallah kızın şeker gibi çok da güleryüzlü kerata

uğur böcüğüm 20 yaşındaki bu değil ama ben alayım yinede seni 1,5 yaştan birşeycik olmaz

Son düzenleme:

oyy maaşallah Saikal'a kızlar biraz erkenci oluyorlar benim oğlum 18 aylık henüz 4 dişi var doğumdada 42 haftayı aştığı halde gelmeye niyeti yoktu doktorumuz ilaçla başlattı doğumu :ecrin_bebek:
Zuvaida söylenişi farklıdır sanırım evet Zuzi daha kolay yerimseniben güzel isimleriniz var benim çok hoşuma gidiyor tam olarak neredensin bilmiyorum ama merak ediyoruma.s.

böcüüüüüüüüük delisiiii

bak sana bisi dicem ama kimseye söyleme aramizda kalsin..

(zuzinin kizinin ismi rütbesinde yaziyor şakkıdı)

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:1shok::1shok: ayy ınanmıyomm kendıme aman be ne bılem bakmadımkı orda ne yazıyo dıe olsun yorum yaptım dıe sen benı kıskanıyon ayrıca zuzıde masallah benden ıyı türkçe yazıyyy:1closedeyes:

alım paşam sabah sabh gözumu gönlumu actın guzum benım
BARCMAN ablam sıze anne dıyebılır mıyım:roflol:

böcüüük günaydın kk'nın sabah akşam nöbetçisi gibisin kızz, oğlum sabah şekeri zaten :)))

yok anacım ne sabh aksamı
evde net olsa 24 saat burdayımda yokkı ıste olduğu kadar burdayım yanı işyerımde

bu aksam uzerı cekıldıler..:1rolleyes:
yenı cıktı fırından..sırnaşık şey

Cok güzel görünüyor gercekten cok ama cok dogal.. yurtdisindasiniz sanirim bende su an almanyadayim ama icimden bi ses burasi isvicre dedi

Cok cok öp Tuana'yi benim yerime ablacim, nazar degmesin ona

Cok güzel görünüyor gercekten cok ama cok dogal.. yurtdisindasiniz sanirim bende su an almanyadayim ama icimden bi ses burasi isvicre dedi

Cok cok öp Tuana'yi benim yerime ablacim, nazar degmesin ona

hıc gulecegım yoktu..:roflol:
ne yurtdısısı be bebegım..:çok üzgünüm:
dogudayız bız..kaydirigubbakcemile3
esımın sark hızmetı nedenıylee..:1rolleyes:
hatta son kışımız yaklasık 6 ay sonra batıya donuyoruz Allah ın ıznıyle:Saruboceq:
bu yuzden karın tadını cıkarıyoruz...:1rolleyes:

arkadaski ev bana bi baska geldi ya ondan -tatlicadiarzu-

neyse yeterince rezil oldum ben en iyisi susayim :roflol:

dıshe cnm cok şeker masallahh anacım maşallah bızde ıst kar gormek mumkun deıl hatta cok zor ohh ne guzel

disli masallah, cok seker olmus tuana:asigim:
aksam üzeri kacta uyuyo seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…