Prensesler ve Prensler

cok sagol canim
bisey yapmadik valla herzamanki nazli hali
eee 6 sene bekledik biraz nazli oldu :)))))

allah sanada nasip etsin insallah canim

cok sagol canim
bisey yapmadik valla herzamanki nazli hali
eee 6 sene bekledik biraz nazli oldu :)))))

allah sanada nasip etsin insallah canim

Amin ablacim insallah :Saruboceq: baska bir mutluluk olabilir mi ya, bi cocugum olsun böyle tatli, böyle nazli olsun. sekerpare ya dudaklara bak hele ŞenizŞeniz
hastayim ben cocuklara ya, allahim isteyen herkese nasip etsin, mutlulugunuza mutluluk katsin. Saglikli büyüsünler meleklerimiz, hepsini yerim hepsiniiiiii ŞenizŞeniz

aman aman yeni pasalarda cok tatliymis..batuhan beyyin kiyafetide süper ayninda benim kücük pasaminda var,giydirince acilen yiyorum cocugu:)

aman aman yeni pasalarda cok tatliymis..batuhan beyyin kiyafetide süper ayninda benim kücük pasaminda var,giydirince acilen yiyorum cocugu:)

cok sagolun canim valla haklisiniz en güzel mutluluk bu insallah dediginiz gibi allah herkese nasip eder .

beklemek kolay degildi cok umudumu kaybedtim son kaybetmemedede tedaviyi felan biraktim ve 3 ay sonra hamile kaldim :)))
ama alllah onlarin yokluklarini göstermesin allahim herkese nasip etsin insallah
öpüyorum sizi

hepsi çok tatlı maşallah ALLAHIM YAVRULARIMIZI BAĞIŞLASIN HEPİMİZİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…