prensesleri dünyaya getiricek anne adayları aklımızdakı isimleri yazalım bakalım

ay ne kadar zor isim konusu yaa.. insan esiyle de ayni isimde karar vermek istiyor...
aslinda ben son ay karar vericem isime diyordum dusuklerimden sonra ama insan dayanamiyor ha bire isim bakiyorum simdiden kaydirigubbakcemile3

benim daha cinsiyeti belli değil ama drun dediğine göre %80 kızım olacakmış.Kızım olursa ADA oğlum olursa da ARDA ismini koyucam.

tebrik ederim derya bende 5 aylık hamileyim ama bizimki henüz göstermedi..süprizzzzz

isim sormuşssun çok güzel isimler var tabi ama sana söylemek istediğim güzel isim vermek anne babanın görevidir çoçuğun anne babab üzerindeki hakkıdır..

önemli olan boş ve manasız yada kötü anlamlı şeyleri çağrıştıran isim vermemektir..

nacizane :CüvCüv: bir iki isimde ben paylaşayım....
necva,mihrace,ayşete,dilşah,hale,betül,sevde,ebrar,kübra,safiye,berrak,gül,rümeysa,

benim kızımın adı ELİF DEFNE

Arkadaşım bu gerçek anlamlarını nerden bulabilirim ben kızıma koyacağım isme bakmak istiyorum...

offf ne zor şu isim seçmek yaaa..ilk kızımın adı başak..ikinci kızım ilke ekin,, bu ne olacak bakalım???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…