sağol canım inşallahrabbim sağlıklı sıhhatlı günlerde kucağına almayı nasip etsin.. canım hangi günlerde kullandın acaba kaç ml çektin vs vs..
Jelle ikunci ayinda hamile kalan var mi acaba
anladım canım bende bu ay doktor yumurta büyümüş çalışmaya başla dediği günaşırı günlerde değerlendrmiştik.. ama bugün adet oldum maalesef.. kısmet 2. aya kaldısağol canım inşallah
ben ovulasyon testi yaptım canım test pozitif çıkınca 3 gün üst üste kullandık.2 ml çektim ve sıktım canım.
Ben botanikezca.com dan aldim. 120 idi sanirim. Ertesi gün teslim ettiler.merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay bu jeli kullanmayı düşünüyorum pkoluyum yumurta takibi de yaptıracağım inş.
jeli nerden ve ne kadara sipariş veriyorsunuz? yardımcı olursanız çok sevineceğim
çok teşekkürler :)Ben botanikezca.com dan aldim. 120 idi sanirim. Ertesi gün teslim ettiler.
Arkadaşlar bir tane doktor tavsiyesi üzerine kullanan var mı aranızda? Ne olduğu belli değil, çocuk yapmaya çalışan bir insanın alıp vajınasına ıceriğini bilmediği bir kayganlaştırıcı sıkması sağlıklı olabilir mi? Dijital medya en kolay reklam aracı doktor tavsiyesi olmadan kullanmamak lazım boyle seyleri. Gercekten işe yarayan bir şey olsa doktorlar tavsiye etmez mi?
Arkadaşlar bu jeli krem gibi vajina girişine ya da penis ucuna sürersek de oluyormu? Enjektörle içeri sıkmayı yapamam diye düşünüyorum da. Boşa da para vermek istemem açıkça
İlişkiden sonramı kullanılıyor? Ben önce olarak biliyordumOlur mu bilmiyorum ama iliskiden enaz on dk sonra sürülmesi öneriliyor.
O yüzden sıkıntı olabilir bence.
Yapamam diye düşünmeyin ben kullanmadim hic ama kullananlar kolay diyor. Denersiniz bi kac kez olmazsa dediginiz gibi yaparsiniz.
Iliskiden sonra degil once kullaniliyorİlişkiden sonramı kullanılıyor? Ben önce olarak biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?