@
kimyager1508 evet tatlım tam listeyi tutalım da daha bir hırslanalım dedim :) Bilmiyorum ki hiç. Bebek birazda şans işi sanırım. Kimi ilkinde tutturmuş, kimi 3, kimi 5... Bizimde zamanımız ne zamansa o zaman tutar elbet.
Öncekileri özetlemek gerekirse büyük bir çoğunluğu soğan kürü, incir kürü ve bal+tarçın+çörekotu kürleri uygulamış. Preseed kullanırken BTÇ üçlüsünü uygulayanların çoğu yüksek. Belki de bu etki etmiştir bilmiyorum.
@
Sedebu hoşbuldum canım.

İnşallah uğurlu da gelirim de bu topicte kucağı boş kalan olmaz, herkes hayallerine kavuşur

Evet gerçekten hatmettim galiba. 2000 sayfayı tam iki kere okudum, hamile kalanların diğer topiclere yazdıklarını araştırdım vs. sonuç bu oldu.

Atladığım ya da yanlış yaptığım birşey olmasın istedim. Tabi burdaki diğer arkadaşlarımızın da :)
@
GAMZE_2014 Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Ben ebay'den almıştım. Buradakinden çok daha uygun fiyata geliyor. Yanında 25 ovulasyon+25 gebelik testi vermişlerdi. Yalnız yaklaşık 1 haftada geliyor ve PTT'den mutlaka takip etmek gerekiyor. (Benimki geri dönmek üzereydi) Beklemek istemezsen o kadar GG'den ve kendi sitesinden de temin edebilirsin tabi.
@
sendenbebegimolsunesra ne olur bize çok güzel haberlerle gel canım... Bu ay hatta 9 ay regl olmak yok