Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bahsettigin regl olamayan talihsiz benim, neyse ki cozumsuz degil, inofolic kullaniyorum en azindan bi kac aydir yumurtlayabiliyorum, kendi kendine yumurtlamak bile büyük nimet, kiymetini bilin

Kızlar ben hala adet olmadım bugün 3. gün sabırsızlanıyorum fakat test yapmaya da çok korkuyorum kasıklarımda batma oluyor sabah çok erken saatlerde uyandım anlamıyorum yine psikolojik olacak diye korkuyorum. fakat yaklaşık 7 aydır hiç adetim gecikmemişti içimde garip bi heyecan var

Kızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de biraz Dün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz Ne yapsak bilemedim ben

Yarın jeli kullan cnm bence bugünü pas geçin

Bu akşam ilk defa kullandim preseedi, ben de işe yaradı gibi, önceden zor oluyodu, preseed islaklik sagladi, inşallah bebiş olur, sperm kalitesi düşmüştür, hem dün hem bugün ama hayırlısı olsun.

Ben olsam 50 defa test yapmistim

Benim bat 2 haziran canım, yaşım da 28.

Malesef dün idrar tahlili yaptım sonuç negatif çok moralim bozuldu ve hala adet olmadım ne yapmalıyım mevsimsel mi acaba
En azından gercekle yuzlesmissin canım, sonraki ay için planlarini yapabilirsin ama tabi gec döllenme de olmus olabilir, mevsimsel veya strese bağlı vs de olabilir.

Ben de regli olanlar kervanında olacam haziranın 4-5 i gibi ....ama üzülmüyorum o kadar da.....Iska geçtik %99 ........
Umutlarımız sonraki aylara kaldı :)

Selâmün aleyküm kıslar ne oldu bize böyle nerdesiniz yahu herkes dinlenise mi geçti hayde gelin muhabbet edek azıcık varmı bu ay değişik şeyler yapan bana doktor ilk defa igne verdi dün vuruldum klomen+ovitrelle iğne bide keçi boynuzu pekmezi yiyor eşim bakalim bu ay neler olacak

Çatlatma iğnesi yani eğer eşinde ve sende sıkıntı yoksa inşallah bu ay olur bebisin iz çünkü bir arkadaşımın 2 yıl olmuyordu yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi yle hamile kaldı inşallah sizin de olur

Ayy inşallah canım benim hic bir problemimiz yok inşallah olur hemen size haber ederim benim de 2.5 sene oldu dr. Artik buda olmazda aşılama yapicam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…