- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
Bahsettigin regl olamayan talihsiz benimTatlım ne bu karamsarlık?
Daha 10 günün varmış belki de tutmuştur belli mi olur. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun değil mi?Regl olduğumuzda bebeğimiz olmadığı için üzülsekte bir bakıma da sevinmeliyiz. En azından ilaçsız bir şekilde olabiliyoruz. Aylarca yıllarca ilaç kullanmazsa olmayanlar var bir de... Umarım yanılıyorsundur ve bebişin bu ay seninle olur. Sıkma canını, moralini hep yüksek tut ki sana tutunabilsin
Ben de bu ay ilk kez deniycem, inşallah etkilidirarkadaşlar gerçekten bu kadar etkili mi bu jel? ben de mi denesem acaba?
Günaydın canımGünaydın canlar
walla bilemedim ya kararsıoz kaldım açıkçasıBen de bu ay ilk kez deniycem, inşallah etkilidir
Yarın jeli kullan cnm bence bugünü pas geçinKızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de biraz Dün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz Ne yapsak bilemedim ben Eki Görüntüle 1543277
Ama ya catladiysa ne olacak, gec kalmış olmaz miyizYarın jeli kullan cnm bence bugünü pas geçin
Ben olsam 50 defa test yapmistimKızlar ben hala adet olmadım bugün 3. gün sabırsızlanıyorum fakat test yapmaya da çok korkuyorum kasıklarımda batma oluyor sabah çok erken saatlerde uyandım anlamıyorum yine psikolojik olacak diye korkuyorum. fakat yaklaşık 7 aydır hiç adetim gecikmemişti içimde garip bi heyecan var
Benim bat 2 haziran canım, yaşım da 28.Listede olan herkesin bu ay mutlu haberler alması dileğiyle listemizin son halini paylaşıyorum
2015 Anne Adaylarımız:
[/th]
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 bebekozlemicekiyorum 30 1. deneme 30 Mayıs 2 daisy3406 31 1. deneme 31 Mayıs 3 rima85 29 4. deneme 5 Haziran 4 gokkusagi1 25 1. deneme 5 HAziran 5 aXhi 27 2. deneme 7 Haziran 6 aryaiscoming - 2. deneme 7 Haziran (İlk deneme kimyasal) 7 Neseli_Hatun 25 1. deneme 8 Haziran 8 mibudi 30 3. deneme 10 Haziran 9 umutlu20 - 2. deneme 10 Haziran 10 mugecicek - 1. deneme 14 Haziran 11 demir6133 27 2 deneme 17 Haziran 12 mini87 28 3. deneme 19 Haziran 13 sendenbebegimolsunesra 26 3. deneme 19 Haziran 14 kimyager1508 29 4. deneme 20 Haziran 15 agresifportakal - 1. deneme Belirtilmemiş 16 ada_sahil - 2. deneme Belirtilmemiş 17 EsraOlmez 28 2. deneme Belirtilmemiş 18 sukret 22 4. deneme Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek 19 anatolya9 39 1. deneme Belirtilmemiş 20 okyanus2015 27 1. deneme Belirtilmemiş 21 Amelie p 32 3. deneme Belirtilmemiş 22 hoppacuppa 27 2. deneme Belirtilmemiş 23 aybirgen - 1. deneme Belirtilmemiş 24 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek 25 emkub 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 26 zmfaze - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 27 mina33 - 3. deneme Belirtilmemiş 28 amayaa - 1. Deneme Belirtilmemiş 29 mavi-38 - 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 30 sirine82 - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 31 orgfrg 26 1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
Malesef dün idrar tahlili yaptım sonuç negatif çok moralim bozuldu ve hala adet olmadım ne yapmalıyım mevsimsel mi acabaBen olsam 50 defa test yapmistim
En azından gercekle yuzlesmissin canım, sonraki ay için planlarini yapabilirsin ama tabi gec döllenme de olmus olabilir, mevsimsel veya strese bağlı vs de olabilir.Malesef dün idrar tahlili yaptım sonuç negatif çok moralim bozuldu ve hala adet olmadım ne yapmalıyım mevsimsel mi acaba
Çatlatma iğnesi yani eğer eşinde ve sende sıkıntı yoksa inşallah bu ay olur bebisin iz çünkü bir arkadaşımın 2 yıl olmuyordu yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi yle hamile kaldı inşallah sizin de olurSelâmün aleyküm kıslar ne oldu bize böyle nerdesiniz yahu herkes dinlenise mi geçti hayde gelin muhabbet edek azıcık varmı bu ay değişik şeyler yapan bana doktor ilk defa igne verdi dün vuruldum klomen+ovitrelle iğne bide keçi boynuzu pekmezi yiyor eşim bakalim bu ay neler olacak
Ayy inşallah canım benimÇatlatma iğnesi yani eğer eşinde ve sende sıkıntı yoksa inşallah bu ay olur bebisin iz çünkü bir arkadaşımın 2 yıl olmuyordu yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi yle hamile kaldı inşallah sizin de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?