- 21 Mayıs 2015
- 26
- 17
- 18
CANIM yumurta catlamis o yüzden tek çizgi çıkmış siz planinizi gerçekleştirin yine çünkü yum catladiktan sonra 24 saat yasiyorkızlar size birşey soracağım ya. şimdi ben dün ovulasyon testinde koyu çizgimi gördüm. çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde ilişkiye girin diye okumuştum, yani bugün ilişki planlıyorduk. ama şimdi az evvel ovulasyon testini yaptım tek çizgi. yani yumurta yok anlamına mı geliyor bu? dünden bugüne yumurta ölmüş mü yani? kafam karıştı çok ya
CANIM yumurta catlamis o yüzden tek çizgi çıkmış siz planinizi gerçekleştirin yine çünkü yum catladiktan sonra 24 saat yasiyor
Geçmiş olsun yeniden hoşgeldin bende senin gibi düşündüm ve bu ay kendime dinlenmeye almıştım yeniden toplanıp yeni umutlarla yeni bir yıla girmeye hazirimmmmKızlar uzuuuun bir aradan sonra ben geldimmmmçarşamba günü Bartholin kistinden ameliyatimi oldum öncesi hazırlıkla sonrası ağrı acıyla dolu dolu geçti giremedim buralara çok şükür oldum hâlâ inanılmaz acı ve ödem olsada bu ay hazır boş ggeçmişken buda aradan çıksın istedik ama bu süre zarfında kendimi ve eşimi çok yipratmis olduğumu ve bunun farkında bile olmadığımı artik ilişkinin bile sadece bebek üzerine kurulu gerceklestigini farkettim ve kendime bi söz verdim bikaç ay herşeyi unutucaz ara vericez belki hiç ummadigimda alırım haberi inşallah bu süreçte bu listede kimsecikler kalmaz banada yeniden umut olursunuz canlarim kendimi tadilata alicam dislerimi saçlarımı evin boyasini
Buarada yeni gelenler olmuş hosgelmislerinşallah vesileniz olur bu jel veee en önemlisi bi hamis haberi var çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin hazalmia cim
çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez vakitte bebiş nasip etsin inşaallahhKızlar uzuuuun bir aradan sonra ben geldimmmmçarşamba günü Bartholin kistinden ameliyatimi oldum öncesi hazırlıkla sonrası ağrı acıyla dolu dolu geçti giremedim buralara çok şükür oldum hâlâ inanılmaz acı ve ödem olsada bu ay hazır boş ggeçmişken buda aradan çıksın istedik ama bu süre zarfında kendimi ve eşimi çok yipratmis olduğumu ve bunun farkında bile olmadığımı artik ilişkinin bile sadece bebek üzerine kurulu gerceklestigini farkettim ve kendime bi söz verdim bikaç ay herşeyi unutucaz ara vericez belki hiç ummadigimda alırım haberi inşallah bu süreçte bu listede kimsecikler kalmaz banada yeniden umut olursunuz canlarim kendimi tadilata alicam dislerimi saçlarımı evin boyasini
Buarada yeni gelenler olmuş hosgelmislerinşallah vesileniz olur bu jel veee en önemlisi bi hamis haberi var çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin hazalmia cim
ayyy canım ya ahh umutla doldurdun içimi. kendimi yedim sabahtan beri koca 1 ay nasıl geçer şimdi diye. Allah razı olsun ya, çok teşekkür ederim cevabın için.
Tatlım eşine keciboynuzu kuru e vitamini ve çinko baslayabilirsinMerhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım 7 yıllık evliyim evlat sahibi olmak kokusunu içime çekmek için dua ediyorum. Preesed kullandım fakat ilk kullanmamda işe yaramadı sonra ara verdim klomen tedavisine başladım 2 ay yine sonuç alamadık sonra rahim filmi çekildim sonuç temiz çıktı. Doktor aşılama yaptırın dedi ama bu ay tekrar preesed jel kullandım. Eşim de panik atak var sperm hareketliliği düşük biraz sanırım sorunumuz bu. Bu ay inşallah tutmuştur ve bende güzel haber vermek isterim. Önümüzdeki ay yine preesed kullanmayı düşünüyorum. Eşim için öneriniz var mı proxed kullandı o da bi ara sonra bıraktı. Allah'ım herkese evlat mutluluğunu tattırsın.
Bugün ve yarını degerlendir bence yumurtanın hazır çünkü.kolay gelsinkızlar size birşey soracağım ya. şimdi ben dün ovulasyon testinde koyu çizgimi gördüm. çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde ilişkiye girin diye okumuştum, yani bugün ilişki planlıyorduk. ama şimdi az evvel ovulasyon testini yaptım tek çizgi. yani yumurta yok anlamına mı geliyor bu? dünden bugüne yumurta ölmüş mü yani? kafam karıştı çok ya
Kızlar uzuuuun bir aradan sonra ben geldimmmmçarşamba günü Bartholin kistinden ameliyatimi oldum öncesi hazırlıkla sonrası ağrı acıyla dolu dolu geçti giremedim buralara çok şükür oldum hâlâ inanılmaz acı ve ödem olsada bu ay hazır boş ggeçmişken buda aradan çıksın istedik ama bu süre zarfında kendimi ve eşimi çok yipratmis olduğumu ve bunun farkında bile olmadığımı artik ilişkinin bile sadece bebek üzerine kurulu gerceklestigini farkettim ve kendime bi söz verdim bikaç ay herşeyi unutucaz ara vericez belki hiç ummadigimda alırım haberi inşallah bu süreçte bu listede kimsecikler kalmaz banada yeniden umut olursunuz canlarim kendimi tadilata alicam dislerimi saçlarımı evin boyasini
Merhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım 7 yıllık evliyim evlat sahibi olmak kokusunu içime çekmek için dua ediyorum. Preesed kullandım fakat ilk kullanmamda işe yaramadı sonra ara verdim klomen tedavisine başladım 2 ay yine sonuç alamadık sonra rahim filmi çekildim sonuç temiz çıktı. Doktor aşılama yaptırın dedi ama bu ay tekrar preesed jel kullandım. Eşim de panik atak var sperm hareketliliği düşük biraz sanırım sorunumuz bu. Bu ay inşallah tutmuştur ve bende güzel haber vermek isterim. Önümüzdeki ay yine preesed kullanmayı düşünüyorum. Eşim için öneriniz var mı proxed kullandı o da bi ara sonra bıraktı. Allah'ım herkese evlat mutluluğunu tattırsın.
Kızlar merhabalar.....
Benim bu ayda olmadı sanki offf ......henüz reglime 9-10 gün var ama biliyorum bu ayda sonuç alamayacağız.
Göğüslerim daha birkaç gün evvelden beri delice ağrımaya başladı ,ilk gebeliğimde sırtımda kocaman derin bir sivilce oluşmuştu şimdi ise kolumda var .....Biliyorum hiç bir alakası yok bunların gebelikle beynim oyun oynuyor yine kendisiyle .....Yine acı çekeceğini biliyor beyin...Tanrım nr zaman bitecek bu işkence?
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs |
2 | daisy3406 | 31 | 1. deneme | 31 Mayıs |
3 | rima85 | 29 | 4. deneme | 5 Haziran |
4 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | 5 HAziran |
5 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran |
6 | aryaiscoming | - | 2. deneme | 7 Haziran (İlk deneme kimyasal) |
7 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran |
8 | mibudi | 30 | 3. deneme | 10 Haziran |
9 | umutlu20 | - | 2. deneme | 10 Haziran |
10 | mugecicek | - | 1. deneme | 14 Haziran |
11 | demir6133 | 27 | 2 deneme | 17 Haziran |
12 | mini87 | 28 | 3. deneme | 19 Haziran |
13 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 19 Haziran |
14 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | 20 Haziran |
15 | agresifportakal | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
16 | ada_sahil | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
17 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
18 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
19 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
20 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
21 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
22 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
23 | aybirgen | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
24 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
25 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
26 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
27 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
28 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
29 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
30 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
31 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
canım sorunumuz aynı sanırım benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var.Bende bi umut preesed jel aldım 3-4 ay kullandım ama yok işe yaramıyor.klomen,çatlatma iğnesi olmadı,tüp bebek yaptırdım olmadı.Merhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım 7 yıllık evliyim evlat sahibi olmak kokusunu içime çekmek için dua ediyorum. Preesed kullandım fakat ilk kullanmamda işe yaramadı sonra ara verdim klomen tedavisine başladım 2 ay yine sonuç alamadık sonra rahim filmi çekildim sonuç temiz çıktı. Doktor aşılama yaptırın dedi ama bu ay tekrar preesed jel kullandım. Eşim de panik atak var sperm hareketliliği düşük biraz sanırım sorunumuz bu. Bu ay inşallah tutmuştur ve bende güzel haber vermek isterim. Önümüzdeki ay yine preesed kullanmayı düşünüyorum. Eşim için öneriniz var mı proxed kullandı o da bi ara sonra bıraktı. Allah'ım herkese evlat mutluluğunu tattırsın.
Bizde de aynı sorun var hareket ve morfoloji düşük. Eşin özel bir şey kullanıyor mu?iyi akşamlar kızlarBugün ovulasyon testim pik yaptı hemen preseedi kullandm ve ilşki oldu ayakları da diktim. Yarın okula da gitmicem rapor alıcam, sabaha tekrar denicez. İnşallah preseed vesile olur bu defa hamiş olurum. Bizde hareket ve morfoloji sorunu var malesef
Sanki karnımda şuan toplu iğne başı büyüklüğünde embriyonik oluşum varmış taTatlım ne bu karamsarlık?
Daha 10 günün varmış belki de tutmuştur belli mi olur. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun değil mi?Regl olduğumuzda bebeğimiz olmadığı için üzülsekte bir bakıma da sevinmeliyiz. En azından ilaçsız bir şekilde olabiliyoruz. Aylarca yıllarca ilaç kullanmazsa olmayanlar var bir de... Umarım yanılıyorsundur ve bebişin bu ay seninle olur. Sıkma canını, moralini hep yüksek tut ki sana tutunabilsin
İnşallah canım bugün adetim 1 gün gecikti heyecanla bekliyorum inşallah bu kez olmuştur. Zaten bir kaç ay denemenin ardından aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz. Tek tesellim inşallah gerek kalmamıştır. İçimde garip bir heycan var ama test yapmaya da korkuyorum. Hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapıcam. Eğer olduysa çok büyük bir süpriz olacak. Eğer sonuç belli olursa pozitif yada negatif sizlerle paylaşacağım.canım sorunumuz aynı sanırım benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var.Bende bi umut preesed jel aldım 3-4 ay kullandım ama yok işe yaramıyor.klomen,çatlatma iğnesi olmadı,tüp bebek yaptırdım olmadı.bana sorarsan bu tarz şeylerle zaman kaybetme eşinle birlikte tedaviye başla,aşılama yada tüp bebek tedavisine.Ayrıca umarım gerek kalmaz hiçbirine ve şuan hamilesindir :)
İnşallahListede olan herkesin bu ay mutlu haberler alması dileğiyle listemizin son halini paylaşıyorum
2015 Anne Adaylarımız:
[/th]
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 bebekozlemicekiyorum 30 1. deneme 30 Mayıs 2 daisy3406 31 1. deneme 31 Mayıs 3 rima85 29 4. deneme 5 Haziran 4 gokkusagi1 25 1. deneme 5 HAziran 5 aXhi 27 2. deneme 7 Haziran 6 aryaiscoming - 2. deneme 7 Haziran (İlk deneme kimyasal) 7 Neseli_Hatun 25 1. deneme 8 Haziran 8 mibudi 30 3. deneme 10 Haziran 9 umutlu20 - 2. deneme 10 Haziran 10 mugecicek - 1. deneme 14 Haziran 11 demir6133 27 2 deneme 17 Haziran 12 mini87 28 3. deneme 19 Haziran 13 sendenbebegimolsunesra 26 3. deneme 19 Haziran 14 kimyager1508 29 4. deneme 20 Haziran 15 agresifportakal - 1. deneme Belirtilmemiş 16 ada_sahil - 2. deneme Belirtilmemiş 17 EsraOlmez 28 2. deneme Belirtilmemiş 18 sukret 22 4. deneme Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek 19 anatolya9 39 1. deneme Belirtilmemiş 20 okyanus2015 27 1. deneme Belirtilmemiş 21 Amelie p 32 3. deneme Belirtilmemiş 22 hoppacuppa 27 2. deneme Belirtilmemiş 23 aybirgen - 1. deneme Belirtilmemiş 24 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek 25 emkub 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 26 zmfaze - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 27 mina33 - 3. deneme Belirtilmemiş 28 amayaa - 1. Deneme Belirtilmemiş 29 mavi-38 - 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 30 sirine82 - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 31 orgfrg 26 1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?