Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size birşey soracağım ya. şimdi ben dün ovulasyon testinde koyu çizgimi gördüm. çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde ilişkiye girin diye okumuştum, yani bugün ilişki planlıyorduk. ama şimdi az evvel ovulasyon testini yaptım tek çizgi. yani yumurta yok anlamına mı geliyor bu? dünden bugüne yumurta ölmüş mü yani? kafam karıştı çok ya

CANIM yumurta catlamis o yüzden tek çizgi çıkmış siz planinizi gerçekleştirin yine çünkü yum catladiktan sonra 24 saat yasiyor

CANIM yumurta catlamis o yüzden tek çizgi çıkmış siz planinizi gerçekleştirin yine çünkü yum catladiktan sonra 24 saat yasiyor

ayyy canım ya ahh umutla doldurdun içimi. kendimi yedim sabahtan beri koca 1 ay nasıl geçer şimdi diye. Allah razı olsun ya, çok teşekkür ederim cevabın için.

Kızlar uzuuuun bir aradan sonra ben geldimmmm çarşamba günü Bartholin kistinden ameliyatimi oldum öncesi hazırlıkla sonrası ağrı acıyla dolu dolu geçti giremedim buralara çok şükür oldum hâlâ inanılmaz acı ve ödem olsada bu ay hazır boş ggeçmişken buda aradan çıksın istedik ama bu süre zarfında kendimi ve eşimi çok yipratmis olduğumu ve bunun farkında bile olmadığımı artik ilişkinin bile sadece bebek üzerine kurulu gerceklestigini farkettim ve kendime bi söz verdim bikaç ay herşeyi unutucaz ara vericez belki hiç ummadigimda alırım haberi inşallah bu süreçte bu listede kimsecikler kalmaz banada yeniden umut olursunuz canlarim kendimi tadilata alicam dislerimi saçlarımı evin boyasini

Buarada yeni gelenler olmuş hosgelmisler inşallah vesileniz olur bu jel veee en önemlisi bi hamis haberi var çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin hazalmia cim

Geçmiş olsun yeniden hoşgeldin bende senin gibi düşündüm ve bu ay kendime dinlenmeye almıştım yeniden toplanıp yeni umutlarla yeni bir yıla girmeye hazirimmmm

çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez vakitte bebiş nasip etsin inşaallahh

Merhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım 7 yıllık evliyim evlat sahibi olmak kokusunu içime çekmek için dua ediyorum. Preesed kullandım fakat ilk kullanmamda işe yaramadı sonra ara verdim klomen tedavisine başladım 2 ay yine sonuç alamadık sonra rahim filmi çekildim sonuç temiz çıktı. Doktor aşılama yaptırın dedi ama bu ay tekrar preesed jel kullandım. Eşim de panik atak var sperm hareketliliği düşük biraz sanırım sorunumuz bu. Bu ay inşallah tutmuştur ve bende güzel haber vermek isterim. Önümüzdeki ay yine preesed kullanmayı düşünüyorum. Eşim için öneriniz var mı proxed kullandı o da bi ara sonra bıraktı. Allah'ım herkese evlat mutluluğunu tattırsın.

ayyy canım ya ahh umutla doldurdun içimi. kendimi yedim sabahtan beri koca 1 ay nasıl geçer şimdi diye. Allah razı olsun ya, çok teşekkür ederim cevabın için.
Tatlım eşine keciboynuzu kuru e vitamini ve çinko baslayabilirsin

Bugün ve yarını degerlendir bence yumurtanın hazır çünkü.kolay gelsin

Kızlar merhabalar.....
Benim bu ayda olmadı sanki offf ......henüz reglime 9-10 gün var ama biliyorum bu ayda sonuç alamayacağız .
Göğüslerim daha birkaç gün evvelden beri delice ağrımaya başladı ,ilk gebeliğimde sırtımda kocaman derin bir sivilce oluşmuştu şimdi ise kolumda var .....Biliyorum hiç bir alakası yok bunların gebelikle beynim oyun oynuyor yine kendisiyle .....Yine acı çekeceğini biliyor beyin ...Tanrım nr zaman bitecek bu işkence?

CAnımmm yeniden hoşgeldin

Çoook geçmiş olsun. Haklısın, o kadar çok kafamıza takıyoruz ki... Belki de oluruna bıraksak hepimiz kavuşacağız bebişlerimize... Bende bu aydan sonra bir süre dinlenmeyi planlıyorum. Eşimle sadece canım istediği için birlikte olmayı özledim. İnşallah en kısa sürede mutlu haberlerimizi alırız.

Aramıza hoşgeldin Esra
Sperm hareketliliği düşük olanlarda genelde başarı oranı daha yüksek diye biliyorum jelin. İlkinde olmamış olsa bile inşallah bu sefer sana da vesile olur preseed. Listeye ekliyorum canım seni de

Tatlım ne bu karamsarlık?

Daha 10 günün varmış belki de tutmuştur belli mi olur. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun değil mi? Regl olduğumuzda bebeğimiz olmadığı için üzülsekte bir bakıma da sevinmeliyiz. En azından ilaçsız bir şekilde olabiliyoruz. Aylarca yıllarca ilaç kullanmazsa olmayanlar var bir de... Umarım yanılıyorsundur ve bebişin bu ay seninle olur. Sıkma canını, moralini hep yüksek tut ki sana tutunabilsin

Listede olan herkesin bu ay mutlu haberler alması dileğiyle listemizin son halini paylaşıyorum

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
2daisy3406311. deneme31 Mayıs
3rima85294. deneme5 Haziran
4gokkusagi1 251. deneme5 HAziran
5aXhi272. deneme7 Haziran
6aryaiscoming-2. deneme7 Haziran (İlk deneme kimyasal)
7Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
8mibudi303. deneme10 Haziran
9umutlu20-2. deneme10 Haziran
10mugecicek-1. deneme14 Haziran
11demir6133272 deneme17 Haziran
12mini87 283. deneme19 Haziran
13sendenbebegimolsunesra263. deneme19 Haziran
14kimyager1508294. deneme20 Haziran
15agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
16ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
17EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
18sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
19anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
20okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
21Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
22hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
23aybirgen-1. denemeBelirtilmemiş
24firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
25emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
26zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
27mina33-3. denemeBelirtilmemiş
28amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
29mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
30sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
31orgfrg261. denemeBelirtilmemiş

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

canım sorunumuz aynı sanırım benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var.Bende bi umut preesed jel aldım 3-4 ay kullandım ama yok işe yaramıyor.klomen,çatlatma iğnesi olmadı,tüp bebek yaptırdım olmadı. bana sorarsan bu tarz şeylerle zaman kaybetme eşinle birlikte tedaviye başla,aşılama yada tüp bebek tedavisine.Ayrıca umarım gerek kalmaz hiçbirine ve şuan hamilesindir :)

Bizde de aynı sorun var hareket ve morfoloji düşük. Eşin özel bir şey kullanıyor mu?

Sanki karnımda şuan toplu iğne başı büyüklüğünde embriyonik oluşum varmış ta düşükle sonuçlanmaması için beni telkin ediyor gibisin :) ....Yazdıklarını okurken bu ihtimalle yaşamak bile güzel bir duygu ....Umut etmek hayal etmek en kolay olanı öte yandan olumsuzlukla sonuçlanınca bu duyguyla başa çıkmak zor ise en olanı ..........Sayfanın Gamlı Baykuşu ben olurum sorun değil......
Bu sayfadan daha çok hamile haberi almaya ihtiyacım var .....Hiç değilse böyle moral bulalım değil mi????????
Çok teşekkür ederim güzel niyetlerin için ....Hepimiz tez zamanda bebeklerimizin ..................kuyla gülle oynayalım emi Sevgiler

İnşallah canım bugün adetim 1 gün gecikti heyecanla bekliyorum inşallah bu kez olmuştur. Zaten bir kaç ay denemenin ardından aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz. Tek tesellim inşallah gerek kalmamıştır. İçimde garip bir heycan var ama test yapmaya da korkuyorum. Hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapıcam. Eğer olduysa çok büyük bir süpriz olacak. Eğer sonuç belli olursa pozitif yada negatif sizlerle paylaşacağım.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…