De yumurtlama testleri var onunla tespit ediyoruzBirde siz yumurtlama gününüzü nasıl tesbit ediyorsunuz
Predictor yapma çoğunlukla yanlış sonuç veriyor.bence bir iki gün sonra normal gebelik testi yap. Aslında elinde ovu testi olsaydı günlük koyulaşmayı onunla da takip edebilirsin. İnş hamilesindir hem güzel haber almak bize de moral olurpredictor'ün 6 gün önceye kadar sonuç veren testini yaptım. sonuç negatif. artık dayanamıyorum bu hayalkırıklığına :'(
Merhaba kızlar ben yeni bebek düşünmeye başladım. Ilk denememiz geçen ay oldu ve sanırım maalesef olmadı. Internette te okuduğum kadarı ile tükürük spermleri öldürüyor ve hamile kalmayı engelleyebiliyormuş. Bende bu nedenle düşünmeye başladım kullanmayı. Acaba bebeğe falan bir yan etkisi olur mu
Çok teşekkür ederim canım. O zaman bende ovulasyon testlerine başlayayım. Fakat benim adet döngüm 24 25 gün ve adet olmadan 2-3 gün önce kanlı akıntım oluyor. Doktora gittim bi problem yok dedi. Şimdi ben kaçıncı gün başlamalıyım testlere? Bide marka önerin varsa özelden yazabilir misinMerhaba canım,
Evet, ne yazık ki tükürük spermleri öldürüyormuş.Preseed'in bebeğe herhangi bir yan etkisi yok. Hatta vajinal muayenelerde bu jelden kullanan jinekologlar da var.
Yumurtlama zamnlarımızı da hemen hemen çoğumuz ovulasyon testleri ile takip ediyoruz. Tabi bunun dışında doktuyla yumurtlama takibi yaptıranlar da var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Herseyin bir vakti zamani var hiç üzülme sen sebepleri yerine getirdin gerisi Allahtan tevekkül etmek lazim yoksa imtihanimiz daha ağır olabilir allah korusun
aXhi canım dediğini yaptım ve akşam tekrar test yaptım sabit gülen yüz gördüm hemen jel ile değerlendirdik iki gün daha üst üste yapsak yanlış mı yapmış oluruz acaba
Çok
Çok teşekkür ederim canım. O zaman bende ovulasyon testlerine başlayayım. Fakat benim adet döngüm 24 25 gün ve adet olmadan 2-3 gün önce kanlı akıntım oluyor. Doktora gittim bi problem yok dedi. Şimdi ben kaçıncı gün başlamalıyım testlere? Bide marka önerin varsa özelden yazabilir misin
selam kızlarrrrr nasılsınız?????????? benim görümcemin cumartesi nişanı var koşuşturuyoruz onun için çok giremiyorum. daha ovu günüm gelmedi testlerim hala çookkk silik.
Predictor yapma çoğunlukla yanlış sonuç veriyor.bence bir iki gün sonra normal gebelik testi yap. Aslında elinde ovu testi olsaydı günlük koyulaşmayı onunla da takip edebilirsin. İnş hamilesindir hem güzel haber almak bize de moral olur
Şimdi reglimin başlangıcından itibaren 5. Gün mü yoksa bittikten sonraki mi? Ben ilk kez yapacağım için size resimleri atsam yardımcı olabilir misiniz. Zaten reglim yarın başlıyor.Çok sevindim hayatım
Eğer eşinin sperm kalitesi iyiyse sorun olacağını sanmıyorum. Ama sperm sayınız yetersizse 1 gün ara vermen daha doğru olur bence.
Canım ben Laboquick kullanıyorum, gayet memnunum. Eğer adet döngün 24-25 ise ve bir kaç gün öncesinden kanlı akıntın başlıyorsa reglnin 5. günü başlaman yeterli olur diye düşünüyorum.
Selam canım
Bıraktığın gibiyiz desem yerinde olur sanırım.Sen nasılsın? Hayırlı olsun, görümcene mutluluklar dilerim.
bence sen en geç 7. veya 8. günü başla canım erken çatlama ihtimaline karşı.Şimdi reglimin başlangıcından itibaren 5. Gün mü yoksa bittikten sonraki mi? Ben ilk kez yapacağım için size resimleri atsam yardımcı olabilir misiniz. Zaten reglim yarın başlıyor.
Teşekkürlerbence sen en geç 7. veya 8. günü başla canım erken çatlama ihtimaline karşı.
Allahtan ümit kesilmez daha beş altı günün var.olumsuz düşünme vardır geleceği bir zaman.öyle mi dersin canım? 6 gün önce testini aldım yaptım, o kadar da para verdim ya... ovulasyon testi dün sipariş ettim, bugün gelecek umarım. ama umutlarım söndü dün. valla yemek bile yemedim dünden beri doğru düzgün, bunalım yani zaten adet olacak gibi ağrıyor karnım ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. belli mi olur bu işler. desteğin için çok teşekkür ederim canım
Evet degerlendir bence yumurta hazır demekArkadaşlar bişey soracağım dün yaptığım testte yumurtladığıma gördüm bugünkü testte boş surat çıktı bu aksami değerlendirmesi gerek mi acaba boş surat yumurtladığım ı gösterir bu da yumurtanın 24 saat yaşadığını biliyorsak o zaman bu geceyi değerlendirelim mi offff kafam çok karıştı sacmaladim galiba
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin canımArkadaşlar bişey soracağım dün yaptığım testte yumurtladığıma gördüm bugünkü testte boş surat çıktı bu aksami değerlendirmesi gerek mi acaba boş surat yumurtladığım ı gösterir bu da yumurtanın 24 saat yaşadığını biliyorsak o zaman bu geceyi değerlendirelim mi offff kafam çok karıştı sacmaladim galiba
İnşallah eşimi kandırmam lazimEvet degerlendir bence yumurta hazır demek
aXhi canım dediğini yaptım ve akşam tekrar test yaptım sabit gülen yüz gördüm hemen jel ile değerlendirdik iki gün daha üst üste yapsak yanlış mı yapmış oluruz acaba
Arkadaşlar bişey soracağım dün yaptığım testte yumurtladığıma gördüm bugünkü testte boş surat çıktı bu aksami değerlendirmesi gerek mi acaba boş surat yumurtladığım ı gösterir bu da yumurtanın 24 saat yaşadığını biliyorsak o zaman bu geceyi değerlendirelim mi offff kafam çok karıştı sacmaladim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?