Malesef benim geldi ve bitti...EsraOlmez ve @bebekozlemicekiyorum sizde bir haber yok mu kızlar? Hala gelmemiş sanırım kırmızılar. İnşallah güzel haberler alırız sizden
@aryaiscoming @Neseli_Hatun kızlarr batlarınız yaklaşmış. Var mı belirti falan? Ne durumdasınız?
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs (Beklemede) |
2 | aXhi | 27 | 2. deneme | 7 Haziran (Dinleniyor) |
3 | Neseli_Hatun | 25 | 1. deneme | 8 Haziran (Beklemede) |
4 | mibudi | 30 | 3. deneme | 10 Haziran |
5 | umutlu20 | - | 2. deneme | 10 Haziran |
6 | aybirgen | 28 | 1. deneme | 12 Haziran |
7 | mugecicek | - | 1. deneme | 14 Haziran |
8 | demir6133 | 27 | 1. deneme | 17 Haziran |
9 | mini87 | 28 | 3. deneme | 19 Haziran |
10 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 19 Haziran |
11 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopiyi bekliyor. |
12 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | 27 Haziran |
13 | xperiaZ | 27 | 1. deneme | 1 Temmuz |
14 | rima85 | 29 | 5. deneme | 1 Temmuz |
15 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | 5 Temmuz |
16 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal) |
17 | agresifportakal | - | 1. deneme | Tüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın |
18 | ada_sahil | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
19 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
20 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
21 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
22 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
23 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
24 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
25 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
26 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
27 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
28 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
29 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
30 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
31 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
32 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Selam canımmm :) benim regl ağrıları ve lekeleri başladı. . Pko olduğu için benim regl leke ile başlıyor bu ay da olmadı yani
ama üzülmek yok yola devamm
Malesef benim geldi ve bitti...ve yine çok ağladım
aXhi canım benim de yaşım 27.
slm kızlar ben ilk defa dün gece kullandım preseedi de brşey sorucam size kaç cc kullanıyorsunuz bir defada? ben 2 cc kullandım ama çok mu oldu ne sanki?
selam kızlar ben bugün tüp bebek merkezine gittim. ramazan sonra tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik eşimle. Doktor tüm tahlillerime hsg filmine falan baktı. sonra muayene etti. rahmimde şekil bozukluğu varmış. histeroskopi yapıp düzeltmemiz lazım dedi. tüp bebek yapamam zaten tutmaz bu halde dedi. histeroskopiden sonra da en fazla 6 ay süre veriyorum. bu süre de kendiliğinden hamile kalırsın çok büyük ihtimal dedi. inanın çok rahatladım. çünkü gittiğim bütün doktorlar bişey yok bişey yok diyip duruyordu. demekki bişey varmış ve ortaya çıktı çok şükürben preseede histeroskopi sonrası devam edicem şimdi ara veriyorum. bu ay ki ovu yine gecikti muhtemelen 2-3 gün sonra falan olur.
bu arada histeroskopi sonrası kendiliğinden hamile kalınması ile ilgili bi bilginiz var mı?
Sıkmayın canınızı, herşeyde bir hayır vardır. İnşallah yeni döngü güzel haberler getirir size
Güncelledim listeyi canım
Bende ilkinde 2 cc kullandım sonra 1,5 civarına düşürmüştüm. 2cc fazla geldiğini düşünüyorsan sende düşürebilirsin dozu sorun olmaz
Doktorlara da güven yok artık. Hiçbir sorun yok diye gönderip insanları uğraştırıp daha çok üzülmesine sebep olmaktan başka yaptıkları bir şey yok çoğunun.Doktorları iyi araştırıp gitmek lazım bundan sonra.
Senin adına çok sevindim canım. Sorunun ne olduğunu artık biliyorsun. İnşallah tedaviden sonra ilk denemende gelir bebişin.
unzilecim nasilsin seni gordugume cok sevindim beni hatirladin mi sifremi unutmus benzer nick aldim (blueakara0509) ben dogumyaptim bir kizim oldu 4 aylik su anda seni merak ettim iyimisin durumlar nasil kendine cok iyi bakcanım sorunumuz aynı sanırım benimde eşimin sperm hareketliliğinde sorun var.Bende bi umut preesed jel aldım 3-4 ay kullandım ama yok işe yaramıyor.klomen,çatlatma iğnesi olmadı,tüp bebek yaptırdım olmadı.bana sorarsan bu tarz şeylerle zaman kaybetme eşinle birlikte tedaviye başla,aşılama yada tüp bebek tedavisine.Ayrıca umarım gerek kalmaz hiçbirine ve şuan hamilesindir :)
GünaydınaXhi inşallah gelmez diyelim o zaman yada hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin gelene kadar da allah sabır versin benim tam bir haftam var kırmızılarà bakalım ama bu ay da tren erken kaçtı bende sanırım zaten spermcikler yavas olunca umudumuz da yavaş ilerliyor
İnşallah güzel haber alırsam zaten adak adadimİnşallah canım
Olumsuz düşünme hayatım tam gününde preseed kullandıysan bu ay spermlerin yavaş olması farketmez. En iyi sonucu eskilere bakarsak onlar almışlar. Umarım düşündüğünün tam tersi çıkar da bebiş haberleri verirsin bize
Eczanede var fiyatı 139 tl.merhaba bu siteden yeni öğrendim bu jeli, ben de eşimin ameliyatından sonra kullanmaya başlıycam gittigidiyordan mı alıyorsunuz ürünü yoksa eczanelerde var mı?
Predictor kullanmıştım ben iyi bir marka.ovulasyon testi hangi marka güvenilir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
Eczanede var fiyatı 139 tl.
Predictor kullanmıştım ben iyi bir marka.
Merhaba;
Preseed jel nasıl yardımcı olur musunuz lütfen banada,
Bir kızım var 2003 doğumlu 7 yıldır korunmayı bıraktık sorunumuzda yok ama hamile kalamıyorum,bu preseed jel gerçekten faydalımı banada yardımcı olursanız çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?