Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben bugün tüp bebek merkezine gittim. ramazan sonra tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik eşimle. Doktor tüm tahlillerime hsg filmine falan baktı. sonra muayene etti. rahmimde şekil bozukluğu varmış. histeroskopi yapıp düzeltmemiz lazım dedi. tüp bebek yapamam zaten tutmaz bu halde dedi. histeroskopiden sonra da en fazla 6 ay süre veriyorum. bu süre de kendiliğinden hamile kalırsın çok büyük ihtimal dedi. inanın çok rahatladım. çünkü gittiğim bütün doktorlar bişey yok bişey yok diyip duruyordu. demekki bişey varmış ve ortaya çıktı çok şükür ben preseede histeroskopi sonrası devam edicem şimdi ara veriyorum. bu ay ki ovu yine gecikti muhtemelen 2-3 gün sonra falan olur.

bu arada histeroskopi sonrası kendiliğinden hamile kalınması ile ilgili bi bilginiz var mı?

slm kızlar ben ilk defa dün gece kullandım preseedi de brşey sorucam size kaç cc kullanıyorsunuz bir defada? ben 2 cc kullandım ama çok mu oldu ne sanki?

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015
104sedebu34İlk deneme23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede)
2aXhi272. deneme7 Haziran (Dinleniyor)
3Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran (Beklemede)
4mibudi303. deneme10 Haziran
5umutlu20-2. deneme10 Haziran
6aybirgen281. deneme12 Haziran
7mugecicek-1. deneme14 Haziran
8demir6133271. deneme17 Haziran
9mini87 283. deneme19 Haziran
10sendenbebegimolsunesra263. deneme19 Haziran
11kimyager1508294. denemeHisteroskopiyi bekliyor.
12daisy3406312. deneme27 Haziran
13xperiaZ271. deneme1 Temmuz
14rima85295. deneme1 Temmuz
15gokkusagi1 251. deneme5 Temmuz
16aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal)
17agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın
18ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
19EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
20sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
24hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
25firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
26emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
27zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
28mina33-3. denemeBelirtilmemiş
29amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
30mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
31sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
32orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Selam canımmm :) benim regl ağrıları ve lekeleri başladı. . Pko olduğu için benim regl leke ile başlıyor bu ay da olmadı yani
ama üzülmek yok yola devamm

Malesef benim geldi ve bitti... ve yine çok ağladım

Sıkmayın canınızı, herşeyde bir hayır vardır. İnşallah yeni döngü güzel haberler getirir size

aXhi canım benim de yaşım 27.

slm kızlar ben ilk defa dün gece kullandım preseedi de brşey sorucam size kaç cc kullanıyorsunuz bir defada? ben 2 cc kullandım ama çok mu oldu ne sanki?

Güncelledim listeyi canım

Bende ilkinde 2 cc kullandım sonra 1,5 civarına düşürmüştüm. 2cc fazla geldiğini düşünüyorsan sende düşürebilirsin dozu sorun olmaz

Doktorlara da güven yok artık. Hiçbir sorun yok diye gönderip insanları uğraştırıp daha çok üzülmesine sebep olmaktan başka yaptıkları bir şey yok çoğunun. Doktorları iyi araştırıp gitmek lazım bundan sonra.

Senin adına çok sevindim canım. Sorunun ne olduğunu artık biliyorsun. İnşallah tedaviden sonra ilk denemende gelir bebişin.

Benim de FSH değerim yüksek çıktı. 3 hafta sonra tekrar test yaptırcam yine değer yüksekse tedavi olcam. Allah'ım Herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere.

aynen canım o kadar rahatladım ki anlatamam. inşallaahhh bebişim tüpe gerek kalmadan kendiliğinden geliverir. ben jele ara veriyorum. ramazandan sonra yani temmuz adetimden sonra ağustos yumurtlama döneminde devam edicem. Haziran adetimden sonra operasyon olacak. o ayı boş geçer diğer ay çalışmalara başlarım kısmetse

O 41: 316381"]canım sorunumuz aynı sanırım benimde eşimin sperm hareketun var.Bende bi umut preesed jlldım 3-4 ay kullandım ama yok işe yaramıyor.klomaylikçatlatma iğnesi olmadı,tüp bebek yaptırdım olmadı. bana sorarsan bu tarz şeylerle zaman kaybetme eşinle birlikte tedaviye başla,aşılama yada tüp bebek tedavisine.Ayrıca umarım gerek kalmaz hiçbirine ve şuan hamilesindir :)[/QUOTE]
unzilecim na
unzilecim nasilsin seni gordugume cok sevindim beni hatirladin mi sifremi unutmus benzer nick aldim (blueakara0509) ben dogumyaptim bir kizim oldu 4 aylik su anda seni merak ettim iyimisin durumlar nasil kendine cok iyi bak

Günaydın canlarrr

Benim kırmızılar hala gelmedi. Belki bir şeyler vardır diye gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Beklemedeyim, bakalım ne zaman teşrif edecekler

Sizlerde ne var ne yok?

Günaydın aXhi inşallah gelmez diyelim o zaman yada hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin gelene kadar da allah sabır versin benim tam bir haftam var kırmızılarà bakalım ama bu ay da tren erken kaçtı bende sanırım zaten spermcikler yavas olunca umudumuz da yavaş ilerliyor

İnşallah canım

Olumsuz düşünme hayatım tam gününde preseed kullandıysan bu ay spermlerin yavaş olması farketmez. En iyi sonucu eskilere bakarsak onlar almışlar. Umarım düşündüğünün tam tersi çıkar da bebiş haberleri verirsin bize

İnşallah güzel haber alırsam zaten adak adadim

merhaba bu siteden yeni öğrendim bu jeli, ben de eşimin ameliyatından sonra kullanmaya başlıycam gittigidiyordan mı alıyorsunuz ürünü yoksa eczanelerde var mı?

Merhaba;
Preseed jel nasıl yardımcı olur musunuz lütfen banada,
Bir kızım var 2003 doğumlu 7 yıldır korunmayı bıraktık sorunumuzda yok ama hamile kalamıyorum,bu preseed jel gerçekten faydalımı banada yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Merhaba,

Vajinal kuruluğun varsa buna çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Tükürük ya da diğer jellerle ilişki sağlandığında spermlere zarar verdiğinden gebelik oluşamıyor. Preseed vajinal sıvı ile aynı olduğundan gebelik açısından herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Ayrıca geçmiş mesajlara bakıldığında sperm hızı düşüklüğü, sperm sayısı azlığı gibi sorunlar nedeniyle hamile kalamayanlar bunu denediğinde oldukça başarılı görünüyor. İlk sayfadan daha detaylı bilgi alabilirsin. Preseed kullanıp hamile kalan bir çok arkadaşımız olduğu gibi, aylarca deneyip olmayanlar da var. Yumurta takibi ile kullanırsan şansın daha çok artar çünkü tüp yaklaşık 9 kullanımlık bu yüzden doğru zamanı tutturabilmek oldukça önemli. İnşallah sana da vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…