Gunaydinnnn mi desem tunaydin mi desemselam tatlım, bende jeli kullandıktan sonraki sabah mutlaka geri gelen oluyor meni ile birlikte. ama benimki tam yumurta akı kıvamında olmuyor, yumurta akı+krem kıvamında oluyor ilki, sonradan biraz daha yumurta akına benzer oluyor gün içinde. ertesi güne bişey kalmıyor. belki biraz fikir verebilmişimdir
Günaydın kızlaaarrrr
tatlım şu kadar süre korunman gerekiyor demedi, en fazla operasyonu geçirdiğim ayı pas geçer hemen çalışmalara başlarız. çünkü dr histeroskopiden sonra 6 ay doğal deniceksiniz ve ben çok büyük olasılıkla hamile kalacağını düşünüyorum dedi. bakalım hayırlısı.
bu ay da geç çatladı yumoş 1 hafta, biliyorsun ki geçen ay da öyle olmuştu 26. günde çift çizgiyi görmüştüm. acaba sende de yine geç mi yumurtlama oldu? geçen ay ikimizde de şaşma olmuştu. ama inşşaaaalllaaaahhhh bu ay ki sapman bebiştendirrrrr
Gunaydinnnn mi desem tunaydin mi desemaXhi test yapmadın mi hala çatladı senin yerine
Cikmadik candan umut kesilmez hayırlısı ne zamansa o zaman olsunBenimde aklıma o geldi canım. Geçen ayda geç çatladığından muhtemelen bu ayda geç çatladı diye düşünüyorum. Açıkçası testler negatif dediğinden bebişten olduğunu hiç sanmıyorum
Selam canım,
Dün gece test yapıp cepten yazmıştım buraya ama sanırım göndermemiş. Ne yazık ki yine negatif çıktı sonucum. Işığa tuttum, evirdim, çevirdim silik çizgi bile göremedim. Muhtemelen yumoşum yine geç çatladı. Mecburen beklemedeyim şimdilik hayatım
Cikmadik candan umut kesilmez hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Merhaba kizlar :)Kizlarrr bugun ovu gunum sanırım, ovu testimde t çizgisi daha koyu çıktı. Gecen ay ki gibi yine gec yumurtladim, adetim yine 40 gunde gelecek. Sonra dogru histeroskopiye
Amelie; post 1377551 .!.:Merhaba kizlar :)
Uzun zamandir yoktum. Var mi guzel haberler?
Histereskopi ne için canim o ne ise yariyor?
Anladim canim insallah sifa olur :)Gunaydin canim. Rahmimde sekil bozukluğu varmis, sol taraf içe doğru kavisliymis. Onu duzeltecekler. Vajinadan içeri kamerali bi sistemle girip operasyonu yapacaklarmis.
wwaaaooowwwww super bi haberrrrrrrgünaydın canlaaaarrr:) veeee mutlu haber 5 haftalık hamileyimmmmmm
Anladim canim insallah sifa olur :)
E bu kavis sorun yaratiyormuydu ki?
Çok şükür güzel bir haber duyduk sonunda hayırlı olsun darısı bize inşaallahgünaydın canlaaaarrr:) veeee mutlu haber 5 haftalık hamileyimmmmmm
Canim bu hsg değil degilmi başka birseyGunaydin canim. Rahmimde sekil bozukluğu varmis, sol taraf içe doğru kavisliymis. Onu duzeltecekler. Vajinadan içeri kamerali bi sistemle girip operasyonu yapacaklarmis.
Yihuuu isteee buuuu hayırlı olsun umutlu bizede umut oldun :)günaydın canlaaaarrr:) veeee mutlu haber 5 haftalık hamileyimmmmmm
yok tatlım hsg değil. hsg'yi geçen sene çektirmiştim. şimdiki olacağım histeroskopi.Canim bu hsg değil degilmi başka birsey
hayırlısı olsun canım. evet az çok belli oluyor ama benim rahim filmi gösterdiğim hiçbir doktor bana bişey dememişti. en son tüp bebek için başka bir merkeze gittiğim doktor 4 boyutlu ultrasyon ile muayene etti ve rahmimime baktı, hsg'yi de inceledi ve o söyledi. diğerleri herşey normal demişti. 3 doktora göstermiştim.Bu ay bende hsg cektirecem bakalım ne çıkacak bir de bişey soracağım hsg de rahimin şeklinde bozukluk olduğu belli olmuyor mu
Doktorlara da artık guvenemiyoruzhayırlısı olsun canım. evet az çok belli oluyor ama benim rahim filmi gösterdiğim hiçbir doktor bana bişey dememişti. en son tüp bebek için başka bir merkeze gittiğim doktor 4 boyutlu ultrasyon ile muayene etti ve rahmimime baktı, hsg'yi de inceledi ve o söyledi. diğerleri herşey normal demişti. 3 doktora göstermiştim.
amin tatlım. canım bebeğin tutunmasını engelliyormuş. bebek tutunsa bile düşer dedi. hadi ilk 3 ayı atlatsak bile 5-6. ayda suyun gelir erken doğuma gider dedi. çünkü rahmin tam genişleyemez ve bebek büyüyemez, sığamaz dedi.
aynen canımmDoktorlara da artık guvenemiyoruz
yok canım benimki geri doğru değil. ablamın gerideydi ama maşaallah 2 tane çocuğu var. sıkıntı olmaz sende de inşaallah. ama benimki farklı, rahmin kendi şekliyle alakalı bi durum. mesela alttaki resim rahmin olması gereken şekli.Canim bana da bir doktir rahminiz hafif geriye dogru demisti 2 ay kadar once gorundugum ve hic hoslanmadigim bir doktor ama bu bir sorun teskil etmez de demisti. Onemsemedi bile. Acaba senke benimki ayni sey mi? Bilemedim. Sana da rahim hafif geriye dogru mu dedi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?